Hamileiyim

Bulemaa

Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
21
2
16
Kızlar ben daha çok yeniyim burda yardım istoyorum sizden adetim bir hafta gecikti sağ kasığımda ve kuyruk sokumumda müthiş agrım var göğüslerimde acı hissetmiyorum ama sizce hamilemiyim😓

Son düzenleme:
eczaneden 5 tl lik idrar testlerinden al bence ,burdan nasıl anlayalım

Yok baktım ama yek çizgi cikti yarin hastaneye gidicem Allah izin verirse yaza dugunum var ama nisanliyim iste

Kızlar ben daha çok yeniyim burda yardım istoyorum sizden adetim bir hafta gecikti sağ kasığımda ve kuyruk sokumumda müthiş agrım var göğüslerimde acı hissetmiyorum ama sizce hamilemiyim😓

Ben hamileligimin ilk 6 haftasinda hicbir sey hissetmemistim. Her vucut farkli tepki gosteriyor hamilelige.

Eczaneden bir prediktor veya fiyati daha uygun olan gebelik testi alip hemen ogrenebilirsiniz hamile olup olmadiginizi. Idrar testleri oldukca guvenilir oluyor.

Yok baktım ama yek çizgi cikti yarin hastaneye gidicem Allah izin verirse yaza dugunum var ama nisanliyim iste

Regliniz bir hafta geciktiyse ve idrar testi tek cizgi ciktiysa hamile olmama olasiliginiz yuksek. Yeni nesil testler reglin geciktigi ilk gun bile hamileyseniz gosteriyor.

Doktora gidene kadar gunu kendinize zehir etmeyin bence. Nisanliniza haber verin, eger hamileyseniz, ortak bir karar verir, uygularsiniz.

Ama iste ben cok istiyorum bebiş bizim evlenmemiz icin gerekiyor hamile kalmamda kendiside istiyor hiç gecikmezdi reglmde iste bende gunum gecti bir gun sonra hemen test aldım cıkmadı

Acaba yumurtalıkta kis olması engelleyebilirmi regliyi

Engelleyebilir, ancak, daha onceden duzenli bir mensturasyon dongunuz varsa, bir anda olabilir mi bilmiyorum.

Eger, nisanliniz ve siz bebek sahibi olmayi dusunuyorsaniz, tekrar denersiniz. Icinde oldugunuz durumu bilmiyorum ama bu kadar endise etmeyin.

Tabi yanlış birşey evlenmeden hamile kalmak dinimizcede çok günah ama nişanlım bir doğu ailesinin cocugu tam 3 senedir nisanlıyız ama aileler arasında benim annem babam yok sizlere ömür bir anneannem var sözümü geçiremedigimiz icin daha onumde abisi varmış bilmem neymis evlenemiyoriz yani bunun icin sart bir daha ki yaxa diye diye olmuyor ve cocuklarıda cok seviyorum bi bebis istiyorum baska be istenir ki Allah tan 😞

B'nde ilişkimden 2 ay sonra yaptım iki tane ikisi de negatifti.

Hamileyken mi yaptiniz? Hamileyken yaptiysaniz ve negatif ciktiysa, testte bir sorun vardir diye dusunuyorum. Idrar testleri HCG'ye bakiyor. HCG hamileligin ilk donemlerinde her 24 saatte bir, ilerleyen donemlerde ise 96 saatte bir ikiye katlaniyor. Yani idrar testinin negatif cikmasinda ilginc bir durum soz konusu.

Hamileyken mi yaptiniz? Hamileyken yaptiysaniz ve negatif ciktiysa, testte bir sorun vardir diye dusunuyorum. Idrar testleri HCG'ye bakiyor. HCG hamileligin ilk donemlerinde her 24 saatte bir, ilerleyen donemlerde ise 96 saatte bir ikiye katlaniyor. Yani idrar testinin negatif cikmasinda ilginc bir durum soz konusu.

Bende bunları duyduğum icin hastaneye gitmek istedim 😏

Yok hayr Cnm hamile iken yapmadım hamile olup olmadığımı öğrenmek için yaptım evli değilim bende o yüzden yani her ay düzenli adet oluyorm testlerde negatif hamile olma ihtimalim var mıdır sizce

Tabi yanlış birşey evlenmeden hamile kalmak dinimizcede çok günah ama nişanlım bir doğu ailesinin cocugu tam 3 senedir nisanlıyız ama aileler arasında benim annem babam yok sizlere ömür bir anneannem var sözümü geçiremedigimiz icin daha onumde abisi varmış bilmem neymis evlenemiyoriz yani bunun icin sart bir daha ki yaxa diye diye olmuyor ve cocuklarıda cok seviyorum bi bebis istiyorum baska be istenir ki Allah tan 😞

Kendinizi kimseye aciklamak zorunda hissetmeyin. Herkesin hayati ve kararlari kendisi icin dogrudur.

Yalniz uzun vadeli dusunmekte fayda var. Nisanliniz da sizinle ayni fikirde mi, cocuk istiyor mu? Hamile oldugunuzu ailesi ogrendiginde tepkileri ne olacak? Ben evlilik oncesi cinsel iliskiyi normal karsiliyorum, herkesin kendi secimi, ancak nisanlinizin ailesinin Dogu'lu oldugunu yazmissiniz, bu durum onlar icin de normal/siradan karsilanacak bir olay mi? Butun bunlari dusunerek boyle buyuk bir adimi atin.

Yok hayr Cnm hamile iken yapmadım hamile olup olmadığımı öğrenmek için yaptım evli değilim bende o yüzden yani her ay düzenli adet oluyorm testlerde negatif hamile olma ihtimalim var mıdır sizce

Her ay duzenli regl oluyorsaniz ve cinsel iliski sirasinda korunuyorsaniz, hamile olma ihtimaliniz cok cok dusuk.

ben hamile kalmadan önce 3 ay geciktim bir şey yoktu doktorda eskiler bu duruma vücut bebek istiyor derlerdi demişti sonra hamile kaldım belkide senin kide öyle bir şeydir

Kendinizi kimseye aciklamak zorunda hissetmeyin. Herkesin hayati ve kararlari kendisi icin dogrudur.

Yalniz uzun vadeli dusunmekte fayda var. Nisanliniz da sizinle ayni fikirde mi, cocuk istiyor mu? Hamile oldugunuzu ailesi ogrendiginde tepkileri ne olacak? Ben evlilik oncesi cinsel iliskiyi normal karsiliyorum, herkesin kendi secimi, ancak nisanlinizin ailesinin Dogu'lu oldugunu yazmissiniz, bu durum onlar icin de normal/siradan karsilanacak bir olay mi? Butun bunlari dusunerek boyle buyuk bir adimi atin.

Buna cesaret etmemizin sebebi diget abisi bu sekilde evlenebilmis ve o evlenen abisinin esiyle cok iyi anlasıyorum oda bna böyle birsey soyledi cunku gunden gune herseyin zorlastığını biliyordu ve Dogulular anneye babaya cok duskun oluyor her ne kadar evlenmek istesede onların katı kurallarına tepki gödterdigimde kızıyordu ve boyle seyler yüzünden aramız bozulacagına en iyisi bi kısa yol bulup evlenmek diye düşündük iste reglim gecikmezdi ilk kez gecikti ve oda cok panikledi yarın veya yarından sonra gidicez hastaneye

Back
X