Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben daha çok yeniyim burda yardım istoyorum sizden adetim bir hafta gecikti sağ kasığımda ve kuyruk sokumumda müthiş agrım var göğüslerimde acı hissetmiyorum ama sizce hamilemiyim😓
Yok baktım ama yek çizgi cikti yarin hastaneye gidicem Allah izin verirse yaza dugunum var ama nisanliyim iste
Kızlar bu idrar testleri kesin doğru sonuç veriyor mu
Yuksek oranda dogru cikiyor yeni nesil idrar testleri.
Acaba yumurtalıkta kis olması engelleyebilirmi regliyi
B'nde ilişkimden 2 ay sonra yaptım iki tane ikisi de negatifti.
Hamileyken mi yaptiniz? Hamileyken yaptiysaniz ve negatif ciktiysa, testte bir sorun vardir diye dusunuyorum. Idrar testleri HCG'ye bakiyor. HCG hamileligin ilk donemlerinde her 24 saatte bir, ilerleyen donemlerde ise 96 saatte bir ikiye katlaniyor. Yani idrar testinin negatif cikmasinda ilginc bir durum soz konusu.
Hamileyken mi yaptiniz? Hamileyken yaptiysaniz ve negatif ciktiysa, testte bir sorun vardir diye dusunuyorum. Idrar testleri HCG'ye bakiyor. HCG hamileligin ilk donemlerinde her 24 saatte bir, ilerleyen donemlerde ise 96 saatte bir ikiye katlaniyor. Yani idrar testinin negatif cikmasinda ilginc bir durum soz konusu.
Tabi yanlış birşey evlenmeden hamile kalmak dinimizcede çok günah ama nişanlım bir doğu ailesinin cocugu tam 3 senedir nisanlıyız ama aileler arasında benim annem babam yok sizlere ömür bir anneannem var sözümü geçiremedigimiz icin daha onumde abisi varmış bilmem neymis evlenemiyoriz yani bunun icin sart bir daha ki yaxa diye diye olmuyor ve cocuklarıda cok seviyorum bi bebis istiyorum baska be istenir ki Allah tan 😞
Yok hayr Cnm hamile iken yapmadım hamile olup olmadığımı öğrenmek için yaptım evli değilim bende o yüzden yani her ay düzenli adet oluyorm testlerde negatif hamile olma ihtimalim var mıdır sizce
Kendinizi kimseye aciklamak zorunda hissetmeyin. Herkesin hayati ve kararlari kendisi icin dogrudur.
Yalniz uzun vadeli dusunmekte fayda var. Nisanliniz da sizinle ayni fikirde mi, cocuk istiyor mu? Hamile oldugunuzu ailesi ogrendiginde tepkileri ne olacak? Ben evlilik oncesi cinsel iliskiyi normal karsiliyorum, herkesin kendi secimi, ancak nisanlinizin ailesinin Dogu'lu oldugunu yazmissiniz, bu durum onlar icin de normal/siradan karsilanacak bir olay mi? Butun bunlari dusunerek boyle buyuk bir adimi atin.