Hamilekte diyet yapanlarrrrr

Biri30

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
28
3
288
Azerbaycan
Arkadaşlar merhaba. Ben dün hamile olduğumu öğrendim. Ama rejim yapıyordum zayıflamak için. Çünki 14 ay önce anne oldum ve hamilelikte 22 kilo almıştım. Sonucu normal doğum yapamadım, doktorum da çok kızdı o kadar kilo almama. O kilolardan tam kurtulamamışken 2. bebiş geliyor hayırlısıyla. ben çok endişeliyim, bu sefer de çok kilo alıp sonra veremeyeceğim diye. lütfen kilolu hamile kalıp, rejimle ilk üç ay fazla kilolardan kurtulanlar var mı aranızda.... Ya da hamilelik sırasında özel bir liste uygulayıp 10 kilodan fazla almayanlar.... Tavsiyelerinizi ve yapanlar varsa, yöntemlerinizi paylaşırmısınız lütfennnn :18:

Hamilelikte gerekmedikçe diyet yapmak yasak zatende bildigim kadarıyla böyle durumlarda doktorunuz öneriyor ve ona göre size diyet listesi hazırlanıyor.

Canım ben de biliyorum yasak olduğunu, ama aşırı kilo alıyorum ve doğumda da zorluklar yaşanıyor haliyle

Canım ben de biliyorum yasak olduğunu, ama aşırı kilo alıyorum ve doğumda da zorluklar yaşanıyor haliyle

cnm ben diyetisyene gidiyorum hamile kalmadan önce tam 16 kilo verdim 5 ayda şimi gene diyetisyenmle devam ediyo sana listemi yazayım bilgin olsun drm 4 ay kilo vermeye çalışıcaz sonra azar azar kilo alıcaz dedi sabah haşlanmış yumurta 4 ceviz 2 ilim esmer ekmek kibrit kutusu kaar peynir amates salatalık arada 10 adet badem veya fındık öğle yemeğim 1 tabak sebze yaoğurt salata 1 dilim ekmek arada bir meyve 3 kaşık yoğurt akşam bir posiyon etgillerden bir kase çorba salata yoğurt 1 dilim ekmek gece bir meyve süt bence hiç diyet listtesi gibi değil sadece sağlıklı bir mebü yoğur süt herşey var ben az kilo almak ve sağlıklı bir hamiş olmak için devam ediyorum cnm

Teşekkur ederim canim. Bence de cok saglikli. İnshallah ben de zayiflaya bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…