hamileleğim 7. haftasındayım çok bulantı ,kusma yaşıyorum tavsiyesi olan var mı ?

Hayirli olsun bebisiniz. Ben uyandigim gibi elma yiyodum iyi geliyodu bana bide leblebli tuxlu kraker falan ha bide evdeysem limon sıkıp suyunu iciyodum oda iyigeliyodu.

MERHABA bENDE 8. HAFTAMDAYIM .hiç mide bulantısı kusma olmadı ..çok rahat geçiriyorum sadece şişkinlik oldu göbeğim çıktı bu ayda çıkmaması gerek. gerçi kiloluyken kaldım hamile 67 ile öğrendim dikkat ettim biraz ve 64 e indim.. tatlıyı abur cuburu kestim..yediklerime dikkat etmeye calışıyorum .açıkçası çokk fazla kilo almak istemiyorum yoksa doğumdan sonra kendimi toparlayamam...plansız oldu bu kilo da kalmamlıydım bence:(

hamileleğim 7. haftasındayım çok bulantı ,kusma yaşıyorum tavsiyesi olan var mı ?

ben ilk günlerde kraker yedim hep şimdi göresim gelmiyor limon iyi geliyor leblebi iyi geliyor hele mide suyun ağzına geliyorsa rahatlatıyor.ben kuru katı yiyorum şuan sulu salçalı şeyler yiyemiyorum tatlı da yemiyorum. tatlı daha çok midemi bulandırıyor birde kan ilacım vardı onu bıraktım çok şükür bulantım hafif seyrediyor çalışıyorum ve çok zorlamıyor beni :)):emir_bebek:

hep şu bulantısı olmayan insanlara imrenerek baktım ve çok dua ettim şuanda bulantılarım olsada ağır gelmiyor RABBİM bundan şiddetlisini vermesin :))

Back
X