hamileleğiniz nasıl gidiyo arkadaşlar

rapunzel_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
106
6
96
Eskişehir
selam arkadaslar sızın hamılelığınız nasıl gecıyo.benim hamileliğim cok bulantılı gecıyo 9 haftalık hamıleyım 3 aydan sonra duzelır dıyolar ama her gecen gun artıyo sanırım.cıkarmıyorum sadece bulanıyo belkı cıkarsam rahatlarım ama sadece sabahları cıkarabılıyorum.ben tuzlu ve eksı yıyorum tatlı ıle aram hıc yok bakamıyorum bıle tatlılara cok sık yıyorum yemeğı ama azar azar fazla yıyemıyorum.bulantılar cok sıkıntı ve stres yapıyo ama ıcımde ufacık bır melek olduğunu dusunce herseye değer yeterkı o sağlıklı olsun.annelık boyle bısey olsa gerek sıkıntılı streslı ama yavrumu hayırlısıyla kucağıma aldığımda unuturum sanırım bu sıkıntılı gunlerı sızınle paylasmak ıstedım.herkese sağlıklı ve rahat bır hamılelık dılıyorum..:Saruboceq:

bende 10,haftama girdim biras önce dr.dan geldim saglıklı masallah.. benimde bulantılarım asırı sekilde devam edio kilo kaybediorum 63 ile basladım 61 kilodayım şimdi ama bunlar normalmiş...erken dönemlerde....benim kafama bişi takıldı sen bebeinin boyunu biliomusun canım benimki 26mm ama 10 haftalık bir bebegin boyu 45 mm gösterıo hesaplayıcılar aklıma takıldı bilgisi olan varmı bu konuda?

hanımlar benim 34. haftam bitmek üzere ve hala midem bulanıyo ilk aylarımı düşünün kafamçokkarıştı artık evden çıkamıyordum çok şükür şimdi sadece sabahları bulanıyo :Saruboceq: ne yapalım anne olmak kolay degil :CüvCüv: artı bende bel fıtıgı ve şiddetli kalça agrısı var allah yardımcımız olsun neyseki şurda son 4 haftam kaldı bebişime kavuşucam allahın izniyle allah sizide tez zamanda bebeginize saglıklı bi şekilde kavuşmayı nasip etsin birbirimize dua edelim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

3 ay boyunca benim de midem sürekli bulandı.
ama kusma cok az oluyordu.
kusunca rahatlama gibi bişey olmuyor bence.
hatta kusunca cok halsiz kalıyordum.
walla bence bu bulantıya çare yok.
4. aya ulaşmayı bekelmek gerekiyor en azından..
ama her sıkıntıya değer sonuçta değil mi?

slm millet biz de dün doktordaydık, doktora gitmek çok heyecan veriyor değil mi? insan bebeğini görünce ayrı bir duyguya kapılıyor, kızım çok sağlıklıymış maşallah, doktorum herşey yolunda şimdilik dedi Allah a şükür Allahtan başka ne isterim ki..

Benim de maaşallah herşey gayet güzel ilerliyor,oğluşumuz 17+1 oldu.Ben bebişimin 1.tramester testini yaptırmadım,2.sinide yaptırmayı düşünmüyorum.İçinizde aynı durumda olan var mı?:uhm:

ben daha 4 haftalığım:)benim bikaç gündür sabah bulantım oluyor ve kasılmalar oluo arada bir...
bu arada merak ediorum şuan nekadardır bebk yani kaç cm veya mm:) ???

ben daha 4 haftalığım:)benim bikaç gündür sabah bulantım oluyor ve kasılmalar oluo arada bir...
bu arada merak ediorum şuan nekadardır bebk yani kaç cm veya mm:) ???

4 Haftada bebişin henüz oluşmamış oluyor canım,kesesini görürler ama bebişi 6.veya 7.haftada filan ancak görüyorlar,8.aydada kalp atışlarını.Ama sen içinde kocaman bi bebiş varmış gibi onu sürekli okşamayı ihmal etme
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

benim şimdiye kadar hiç bir şikayetim olmadı şu AN 22.haftanın içindeyim bu aralar midem ağrımayla yanma arası garip sinyaller vermeye başladı sadece onun dışında çok rahatım şükürler olsun

benim son adete göre gelişimim geriden geliyormuş şu an 10 haftalık falan olması gerekirken hesaplayıcıya göre geç yumurtlamışım o yüzden daha 8+5 bu gün bende de bulantılar çok ama çıkarmıyorum.özellikle sabah kahvaltısından sonra çok fena oluyorum dün hiç bişi yiyemedim kraker,meyve suyu,meyve yiyebildim akşam düzelince anca biraz yemek yiyebildim çok halsizlik yapıyor sürekli uyuyorum bazen iş yerinde olmuyor ama akşam eve gidince mutlak 2 saat uyuyorum hafta sonlarıda öğleden sonraları çok uyku yapıyor yine 1-2 saat uyuyorum gece zaten 2 saatte bir wc deyiz.en son muayenede geçen cumartesi kalp atışlarını gördük 1 cm demişti doktor bu hafta testlerimi yaptırdım bu cumartesi tekrar gidicez doktora

ay sorma arkadaşım 3 ay nasıl gecti bir ben bir de allah bilir eşim bile tahmin edemez evin içinde (çantamı taktım koluma derler ya)resmen oda oda kolumda kova ile gezdim kusmaktan artık midemde bişey kalmaıo mide özsuyum bile cıkıodu yeşil yeşil burnumdan bile kustuğumu hatırlarım ama 14.haftadan sonra normale döndum soğan kavurup yemeğimi yapıyorum buzdolabının kapağını açtığımda artık midem bulanmıyor geziyorum yuruyorum enerjik bişey oldum çıktım aman nazar değmesin herkese hayırlı doğumlar gecer gecer derlerdi de gecmez sanardım aldatıyorlar beni derdim ama geçiyor hepsi

ben de 21.haftamdayım. ilk 3 ay ınanılmaz midem bulanıyordu. bir de doktorum her sabah yumurta ve süt vermişti o kadar zor yıyordum kı sonra bir bileklik onerdi sea band die onu taktım bileklerime cok iyi geldi..3 aydan sonra cıkardım. arrık mıde bulantım kalmadı. akıntı ve kasık ağrıları dısında bir de wc dısında bir problemım yok çok şükür.. hepimize güzel hamillelikler diliyorum..

arkadaşlar benimde ondört haftalık bebegim benim çok şükür hiçbir şikayetim kalmadı dilerim hepiniz iyi geçer haleligi

ılk dört ay falan mide bulantıları kokulardan tiksinme yaşadım sonra geçti.Şimdi mide yanmaları falan var 25.haftamdayım.Ama şükür herhangi bir tehlikeli durum yaşamadım yaşamamda inşallah.Gayet güzel gidiyor sorun yok çok şükür

bnde 34. haftamdayım plasentam kıreçlenmiş o yuzden cok huzursuzum son zamanlarda bişey olurmu acaba dıe duşunmekten... sağsalim kucağıma alsam bebeğimi Allah sağlıkla kucağımıza versın bebişlerimizi

bende 9+2 günlük hamileyim benim bulantılarım, kokulardan tiksinmelerim filan yok çok şükür ama yemek yemeye oturduğumda her ne olursa olsun önümdeki yemeye başladımmı midem kalkıyo tiksiniyorum yiyemiyorum yemeğimi yapabiliyorum hazırlıyorum ama yemeğe oturunca benmi yemeği yiyorum yemekmi beni yiyiyo bilmiyorum hayırlısıyla kucaklarımıza alalımda sağ salim nabalım çekicez :CüvCüv:

Mrb. ben özlem 26 yaşındayım.1,5 senelik evliyim.11 haftalıkta hamişim.ilk hamileliğim.hamile olduğumu öğrenmeden benim sorunlar başladı. bütün vucüdumda yanmalar ateşlenmeler oldu. daha sonra hamile olduğumu öğrendim ve o günden bu güne kadar mide bulantısı sürekli fakat fazla kusma yok sürekli mide bulantısı.halsizlik.en önemliside ben yemek yemeği çok severdim hiç bişey ayırt etmezdim şuanda ise herşeyden miden bulanıyo 11 haftada 1,5 kilo verdim.ama bebeğim çok iyi şükür.inş. böle gider zaten kilolu hamile kaldım.kilo vermem sorun değilmiş.ama şuanda başka bi sorrunla karşı karşıyayım .2 haftadır sürekli sesli bi şekilde geğiriyorum bu beni deli ediyo eşim sorun yapmıyo şükür ama böle bişey yok sürekli sadece sırt üstü uzanınca azalıyo. 3-4. aya kadar sürecekmiş ne yapcam bilmiyorum kızlar.hiçbir çaresi yok idare etceksin diyo doktorum off off neyse meleğim sağlıklı olsunda çekeriz biz anneler napalım..:ecrin_bebek:

Back
X