hamileleiğin 6.ayında kaç kg aldınız kızlar...

sewsewcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
10
0
36
Muğla
26.haftamdayım 63 kg ile hamile kaldım.şimdi 73 kg yum.tabiiki şimdiye kadar bu kgyu görmedi vücudum :) sankı çokmuş gibi gelıyor.sizler kaç kg aldınız?????

ben o haftalarda 5 civarı almıştım suan 10 kilo falan aldım 36 haftalığım.ama seninkide çok abes gelmedi bana su zamandan sonra dikkat et bence cevremde hamileliğinde 20.30 kilo arası almış çok insan var.ben kızımda 2 yıl önce 15 kilo almıştım bunda en fazla 11 e tamamlarım evdeki yaramazdan oturmaya fırsat yok çünkü :))

yani ewet benm çokda abes değil gibi ama bundan sonrası için daha hızlı kg alınan bi döneme girilior.işte bende bundan korkuyorum:)))aslında 73 kg olduğumu söylediğim kimse inanmıyor 73 olduğuma..çok göstermiyorum.ama öenmli olan bundan sonrası))

ben o haftalarda 22-26 arası bi ayda 4 kilo almıştım.54 kiloyla hamile kaldım.26. haftada 64 kiloydum.çok şaşırmıştım hayatımda 55 kilo bile olmadığım için ama hamilelikte illaki alınıyomuş.bi de tam kurban bayramına gelmişti o dönem kilolar artmıştı.şimdi ise 67 kiloyum.39+1 haftalığım.yani ondan sora ki 3 ay ayda 1 kilo aldım.senin durumun gayet normal bence.ekmek makarna pilav gibi besinleri daha dikkatli kullanmak lazım.hem zaten kiloların çoğu doğumdan sonra gidiyor.gitmese de olur napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…