hamileleiğin 6.ayında kaç kg aldınız kızlar...

sewsewcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
10
0
36
Muğla
26.haftamdayım 63 kg ile hamile kaldım.şimdi 73 kg yum.tabiiki şimdiye kadar bu kgyu görmedi vücudum :) sankı çokmuş gibi gelıyor.sizler kaç kg aldınız?????

ben o haftalarda 5 civarı almıştım suan 10 kilo falan aldım 36 haftalığım.ama seninkide çok abes gelmedi bana su zamandan sonra dikkat et bence cevremde hamileliğinde 20.30 kilo arası almış çok insan var.ben kızımda 2 yıl önce 15 kilo almıştım bunda en fazla 11 e tamamlarım evdeki yaramazdan oturmaya fırsat yok çünkü :))

yani ewet benm çokda abes değil gibi ama bundan sonrası için daha hızlı kg alınan bi döneme girilior.işte bende bundan korkuyorum:)))aslında 73 kg olduğumu söylediğim kimse inanmıyor 73 olduğuma..çok göstermiyorum.ama öenmli olan bundan sonrası;)))

ben o haftalarda 22-26 arası bi ayda 4 kilo almıştım.54 kiloyla hamile kaldım.26. haftada 64 kiloydum.çok şaşırmıştım hayatımda 55 kilo bile olmadığım için ama hamilelikte illaki alınıyomuş.bi de tam kurban bayramına gelmişti o dönem kilolar artmıştı.şimdi ise 67 kiloyum.39+1 haftalığım.yani ondan sora ki 3 ay ayda 1 kilo aldım.senin durumun gayet normal bence.ekmek makarna pilav gibi besinleri daha dikkatli kullanmak lazım.hem zaten kiloların çoğu doğumdan sonra gidiyor.gitmese de olur napalım.

Back
X