Hamileleliğime vesile olan Kūr. .

minnikMucize

Kūn fe yekun
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
658
647
18
SelamunAleykum canlarim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin benim vesilem sizlerinde vesilesi olsun inseALLAH 6 aydir bebis sahibi olmak istiyorduk. .Adetlerim duzensizdi bu nedenle cok zorlandim fakat 2 ay once ilk kur olarak sogan suyu ictim o ay kimyasal gebelik yasadim...bir sonraki ay ise bal corekotu tarcin kurunu yaptim. Folik asidi eksik etmedimm..Elhamdulillah vesilem oldu ve Hamileyim Eger adet duzensizligi gibi bir sorununuz varsa dneyin inseALLAH Rabbim vesile kilar kucaklarinizi boss birakmasin Rabbim Aminnn....

Adetimin 2.gunu basladim 12 gun boyunca sabah aksam ac karnina 1 tatli kasigi yedim canim
12 yemek kasigi ball
12 tatli kasigi Coreoktu
5 tatli kasigi tarcin
Macun gibi olana kadar karistiriyorsu Rabbimin izniyle vesilen olur inseALLAH
Deneyim bende allah razı olsun inşallah. Bi kere hazırlıyoruz bu şekilde 12 gün bu macunu yiyoruz yani demi.corek otu normal ot olarak mı yoksa susam gibi olanmi

Soğan kurunu ne zaman yaptiniz

Soğan kürü kullandığınızda hamilelik belirtiniz neydi acaba

Soğan kürü kullandığınızda hamilelik belirtiniz neydi acaba
Adet bitince değilmi

Tesekkur ederim sağlıkla kucaklayin
Hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.bende bu ay adetimin 7.günü soğan kürü uyguladım.15 gün içtim. Adetimin 12 ve 13 günleri yumurtladım. Değerlendirdik umarım güzel sonuç olur. 4 aylık evliyim pandemi de var bebek istedik bakalım Rabbim inşallah nasip eder hepimize

Bal tarçın corekotu prolaktininizi yükseltti mi bi yerde soğan suyu icerek prolaktin dusurdugunuzu yazmissiniz

Bal tarçın corekotu prolaktininizi yükseltti mi bi yerde soğan suyu icerek prolaktin dusurdugunuzu yazmissiniz
Oglumu sutten kestigim icin yuksek cikiyordu gogsumden 4-5 aydr kesmis olmamaa ragmen sut geliyordu sogan suyu dusmesnde yaradi kesildi sutum 1 ay icinde fakat bal tarcin yaptigmda degerlerim normal cikmisti yukselme dusme olmadi yani canim

Oglumu sutten kestigim icin yuksek cikiyordu gogsumden 4-5 aydr kesmis olmamaa ragmen sut geliyordu sogan suyu dusmesnde yaradi kesildi sutum 1 ay icinde fakat bal tarcin yaptigmda degerlerim normal cikmisti yukselme dusme olmadi yani canim
Ay ayni ben su an bende oglumu sütten kestim 5 ay oldu sut gelisi var hala siz sogan kuru ile gebe mi kaldınız bende hayit mi içsem diye düşündüm

InseALLaH Rabbim saglikla hayirli evlat nasip etsin hairline haber bekliyorum

Ay ayni ben su an bende oglumu sütten kestim 5 ay oldu sut gelisi var hala siz sogan kuru ile gebe mi kaldınız bende hayit mi içsem diye düşündüm
Ilk gebeligimde bir oglum oldu sutten kestigim sogan suyu ictim o ay kaldim hormon degerlerim icin icmemistim iltihap vardi ondan olmuyordu suan ikincisini dusunuyorduk 5 ay olmadi ardindan set geliyor diye dusundum bu sefer onun icin yapmistim elhamdulillah cok sukur kesilmisti sonra kimyasal oldu o ay diger ay yani 6.ay bal tarcn corekotu yaptim kaldim tabi hersey vesiledir

MasAllah peki bal tarcin corekotu sutunuzu yukseltmedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…