Hamileler anneler bi bakabilirmisiniz ???

Ben de öyle bekledim bekledim hep bulanıcak kusucam ooo yemek yapamicam diye
Hala yok
Doktor da herkeste olacak diye bir kaide zaten yok dedi
Bebek de ben de turp gibiyiz nazar değmesin
Bende bi tek 12. Haftaya kadar sinir durumu vardı . Artık o da yok. Yani sıfır tiksinme sıfır bulantı sıfır kusma ile bugünlere geldim . Zaten daha da olmaz yarın 14. Hafta oluyo işte. Arada bir cips çiğköfte gibi şeylere aşrriyormuş gibi yaptım falan sadece
Doktor normal diyorsa normaldir sıkma canını
Çiğ köfte yiyebiliyormiyuz

İki hamilelegimdede mide bulantısı olmadı. İlkinde bir kez yediğim birşeyden tiksindim ve kustum o kadar.ikincide sadece hafif bir basdonmesi oluyordu ara sıra. .
Her kadının aynı olmaz ki hamileliği..ve mide bulantısı olmaması da bir sorun değil zaten.rahat olun yani..

Hayır :KK70:
Ama ben etsiz çiğ köfteyi bayaa yedim dün de midye yemeye çalıştım eşim izin vermedi
Çocuğu pise alıştırıyorum :KK70:

Aman sakın! Midye, karides, kalamar gibi balık dışında şeyler gerçekten yasak.
Etsiz çiğköfteyi ben de yedim bir kaç kere. Zaten biraz daha büyüyünce mideni yaktığı için onu da yemek istemeyeceksin. Yani isteyeceksin ama boşver diyeceksin.

Benim hamilegimde 9 ay boyunca hiç midem bulanmadi. Kokmuş yemek verseler onu da yiyecektim o kadar istahliydim. Oğlum 4 yasinda masallahi var. Sıkıntı yok.

Canim benim daha ne istiyorsun sen ne güzel ışte benim suan 3.cü gebeligim ve ilk gebeligimde ben yataktan kalkamiyodum mide bulantısı kusma ve şiddetli bas agrisindan 4 ay sonra düzeldi ve bebegim erkek oldu .2 gebeligimde hiç bi sıkıntı yaşamadım hiç mide bulantim yok tu dedigim gibi ve kızım oldu. Suanda 5 aylık hamileyim ve bu hamileligim de çok kötü geçti kusma bayılma tansiyon düşme ve bu bebegimde erkek .Her hamilelikler bir olmuyor sukret haline çok zor yoksa sorunlu bu hamilelik hayattan koparıyor insanı. Şimdiden Allah anali babali buyutsun

5 haftalık hamıleyim ama zerre kadar mide bulantısı yok. İlk kez hamileyim korkuyorum neden böyle bi sorun mu var ? Çevremdeki tüm hamileler mide bulantısı kusma baş dönmesi yaşıyor. Arkadaşım su bile icemedigini soyluyor. Bende hiçbi degisiklik yok . Aynen yiyorum. Tiksinme huyum pek olmadı zaten eskiden de kolay kolay tiksinmezdim.
2 gün önce doktora gittik keseyi gordu hersey normal dedi . Ama neden midem bulanmiyor bi sorun mu var ??
E bende oyleydim hemde 2 cocukta da bence cok sanslisin zira mide bulantisi cekenleri dinledim rezillik

7. haftadayım çok şükür bende de bulantı kusma yok sadece acıkınca çok kazınıyor midem o kadar.. Yalnız ben 3 kilo aldım şimdiden.. Çok yemememe rağmen çok geldi ve kafama takmaya başladım :( Salı günü doktora gidicem o zaman sorucam moralim bozuluyor benim de böyle :(

5 haftalık hamıleyim ama zerre kadar mide bulantısı yok. İlk kez hamileyim korkuyorum neden böyle bi sorun mu var ? Çevremdeki tüm hamileler mide bulantısı kusma baş dönmesi yaşıyor. Arkadaşım su bile icemedigini soyluyor. Bende hiçbi degisiklik yok . Aynen yiyorum. Tiksinme huyum pek olmadı zaten eskiden de kolay kolay tiksinmezdim.
2 gün önce doktora gittik keseyi gordu hersey normal dedi . Ama neden midem bulanmiyor bi sorun mu var ??
Hiiiic korkma canım zaten doktorda normal hersey demiş... bende de hic bulantı falan olmadı 3,5 aydan sonra 3 hafta kadar o da öyle sabah bulantısı hiç olmadı aksama doğru basliyodu ne güzel istediğini ye ic ben bi tek Çaydan tiksindim onun harici hicbiseyde bi değişiklik yok :kk77:

Kızlar 3 hamileligim 5 aylık hamileyim suan .ve bir sıkıntım var bacaklarim da morarma oluyor ve sağ ayağım da şişlik oluyor sizde boyle sorunlar oldumu

benim 8. haftada başladı kusma ve bulantı hiçde güzel birley değil şart da değil ayrıca benim hiç bulantı ve kusması olmayan arkadaşlarım oldu hamileliklerinde ne güzel mis hiç isteme bence bak ben hala kusuyorum ara ara

Back
X