hamileler ,belirti olarak sivilce oldu mu

mavi-hayal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
758
627
103
hamile olanlar hamileliğini öğrenmeden önce adet belirtisi gibi sivilceleri çıktı mı merak ediyorum

adet belirtisi olarak bende sivilce çıkmaz hamilelik belirtileri de adet belirtisinden farksız olduğu için sivilce belirtisi kişiden kişiye değişir.Benim bütün belirtilerim adet belirtilerimle aynıydı hatta adet olmayı beklerken olmayınca test yaptım

adet belirtisi olarak bende sivilce çıkmaz hamilelik belirtileri de adet belirtisinden farksız olduğu için sivilce belirtisi kişiden kişiye değişir.Benim bütün belirtilerim adet belirtilerimle aynıydı hatta adet olmayı beklerken olmayınca test yaptım
sağol cnm benım genelde cıkar oyuzden bu şekilde çıkıpta hamile kalanlar var mı onu merak ettim

Evet ben adet belirtilerimi yaşamıştım zaten benim reglden önce hep sivilcelerim çıkar yine çıkmıştı :)

Hamileyim hala sivilce cikiyor canim.benim 2 hamilelihimde de tek belirtim bacak agrisiydi.kanim cekilir gibi bacaklarim sizlayip agriyordu arkadasim

Bende çıktı hatta öğrendikten sonrada 2 gün ara ile yüzümde 4 tane sivilce oldu sonra geçti :)

;) benimde ici irin dolu 3 büyük sivilcem çıkmıştı ve zoratanin kullanmıştım yani normalde sivilce cikmazdi

Inşallah vardır canım ama yine de çok umutlanma çünkü olmazsa yıkılıyor insan

Benimki kimyasaldı inşallah vardır ve sağlıklı bir gebelik olur..

Hamilelikten önce her adet dönemimde sivilce çıkardı ama hamileliğimden beri hiç çıkmıyor belki bünyeden bünyeye cildin yağlı olması vs ye göre değişiyordur inşallah hamilesindir

Hamileyim hala sivilce cikiyor canim.benim 2 hamilelihimde de tek belirtim bacak agrisiydi.kanim cekilir gibi bacaklarim sizlayip agriyordu arkadasim
Cinsiyeti öğrenmediyseniz erkek olabilir 9-10 haftalıkken sivilce basmıştı beni araştırmıştım erkek bebek bi hormon salgılıyormuş o sivilceye neden oluyormus ben onun vesilesiyle öğrenmiştim

Cinsiyeti öğrenmediyseniz erkek olabilir 9-10 haftalıkken sivilce basmıştı beni araştırmıştım erkek bebek bi hormon salgılıyormuş o sivilceye neden oluyormus ben onun vesilesiyle öğrenmiştim
Daha belli degil arkadasim 7 haftalik hamileyim.25 aylik bir oglum var ayni belirtiler ztn ilk gebeligimle

Back
X