- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
- Konu Sahibi mavi-hayal
hamile olanlar hamileliğini öğrenmeden önce adet belirtisi gibi sivilceleri çıktı mı merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol cnm benım genelde cıkar oyuzden bu şekilde çıkıpta hamile kalanlar var mı onu merak ettimadet belirtisi olarak bende sivilce çıkmaz hamilelik belirtileri de adet belirtisinden farksız olduğu için sivilce belirtisi kişiden kişiye değişir.Benim bütün belirtilerim adet belirtilerimle aynıydı hatta adet olmayı beklerken olmayınca test yaptım
Ben varım regl olcağım zaman sivilcem çıkar hamile kaldığımı öğrendiğimde de sivilcem olmuştusağol cnm benım genelde cıkar oyuzden bu şekilde çıkıpta hamile kalanlar var mı onu merak ettim
sivilcem
Ay sağolun kızlar bnm de sivilcelerin çıkmaya başladı inşallah hamiliektedir
Cinsiyeti öğrenmediyseniz erkek olabilir 9-10 haftalıkken sivilce basmıştı beni araştırmıştım erkek bebek bi hormon salgılıyormuş o sivilceye neden oluyormus ben onun vesilesiyle öğrenmiştimHamileyim hala sivilce cikiyor canim.benim 2 hamilelihimde de tek belirtim bacak agrisiydi.kanim cekilir gibi bacaklarim sizlayip agriyordu arkadasim
Daha belli degil arkadasim 7 haftalik hamileyim.25 aylik bir oglum var ayni belirtiler ztn ilk gebeligimleCinsiyeti öğrenmediyseniz erkek olabilir 9-10 haftalıkken sivilce basmıştı beni araştırmıştım erkek bebek bi hormon salgılıyormuş o sivilceye neden oluyormus ben onun vesilesiyle öğrenmiştim