hamileler bi bakın kafam karıştı

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar 34 haftalık hamileyim bi ebeyi muayene oldum çocuk cat una çok yakın dedi bu ne demek erken doğum riski varmı dedim yok dedi ama internette çocuğun doğum yoluna girdiğini söylüyor. Adet olacakmışım gibi kasiklarim da şiddetli ağrı var. birde kabizlik normal doguma engelmiş kesinlikle normal yapamazsın dedi ve cok canim sıkıldı bilenler ne olur cevap yazsın.

Çok garip. Normal doğumdan önce lavman yapıyorlar bağırsaklar olduğu gibi boşalıyor. Nasıl yapamazsın dediler?

Ayrıca kasık ağrısı basınç hissi vs bunlar doğum habercisi.

Ya bide bunu bana bi ebe söyledi bana kesinlikle yapamazsın normal doğum dedi ve cok korkuttu
Bilmiyorum canım ilk defa duyduğum için söyledim netten baktım yine bişey bulamadım ... Lavman yapılınca zaten bütün barsak boşalıyor ne alaka bununla onu anlamadım ? Başka gideceğin yer yok mu ?

Bilmiyorum canım ilk defa duyduğum için söyledim netten baktım yine bişey bulamadım ... Lavman yapılınca zaten bütün barsak boşalıyor ne alaka bununla onu anlamadım ? Başka gideceğin yer yok mu ?
Ya benim doktorum demedi kontrolüm 1 hafta sonra o zaman soracağım ama bu ebe başka biri öyle konu açıldı öyle dedi ve ben şok oldum bende biliyorum lavman yapıp bağırsaklar boşalıyor diye ama oda öyle deyince doktoruma da 1 hafta var aklımı karıştırdı en azından burada sorayım rahatlayayim dedim

Yok karıştırma kafani boşver. Ben ilk defa duyuyorum böyle bisey. Pisliğine mı yaptı acaba ya :/ ?

Bide catına çok yakın bebek dedi bu normal mi sordum erken doğum riski olur mu dedim hayır dedi ama bilmiyorum yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…