Hamileler bi el atıverin

Ben de 7. Aydan sonra başladı. Ilk zamanlar baş ağrısı ve halsizlik oluyor. Bebek daha milimetrik bel ağrısı yapamaz ki o.

Canim tabiki olur hayirli olsun bu arada ama cocuk buyudukce ben dogum yaptim hala gecmedi interneten arastirabilirsin vucudun agirlik merkezi degistigi icin ve dah bir suru sey ama erkek bebbeklerin bbele vurdugunu soylerler benim oyle olfu gercekten gecer insallah

Hamile kaldığımdan 20. Haftalara kadar bel ağrısı çektim sabahları izdirap cekiyordum sonraları kayboldu şimdi karnimi tasiyamiyorum

Bel ağrısı varsa hamilelik başında erkek oluyormuş. Bana öyle dediler.dogrumu bilmem.bana soruyordular yok diyordum. kızım oldu 4 ay önce. Kizkardesimin vardı bel agrisi onunda oğlu oldu.belkide tesadüf bilemem ki.

Aaaa test yaptirmamisin daha. ozaman adet gecikmesindende olabilir oo.hamilesin sandım ben

şiddetli bel agrım vardı bir sabah yataktan kalkamadım. ogün test yaptıgımda hamileymişim..
doguma kadar sürdü...

açılın hamile geldi diyesim vardı birikmişiniz benden önce...:63:
olmamı bacım bel ağrısı bi yanda kuyruk sokumu diğer yanda horon tepiyler üstümde:p:KK70:

Ben daha test yaptırmadım adetim gecikti sadece
ben adetime 1 hafta kala öğrendim.. günüm gelmemişti bile bırak geçmeyi..
bel agrımdan dolayı annem test yap hamilesin sen dedi. daha günüm gelmedi ki ne hamileliği ddm.
gerçekten de hamileymişim. tst yaptır mutlaka

Ah en buyuk derdınız bu olsun :)
Bu dert için yanıp tutuşan niceleri var. Allah sağa salim doğumlar nasip etsin..

X