29+2 gunluk hamileyim. Ikinci gebeligim. Ama ilk gebeligimin sirasinda boyle bir sey yasamadim. Bacaklarimin ust kisminda, sanki Beden Egitimi derslerinden ya da spordan sonra yasanilan et kesmesi gibi bir agri, sizi hissediyorum. Bu agri hareketlerimi oldukca kisitliyor. Bu sizi surekli degil. Ozellikle de oturur kalkarken ya da uykuda saga sola donerken hissediyorum bu siziyi. Benim gibi boyle bir agrisi, sizisi olan var mi?
Ben bu ağrıları çok erken yaşamaya başladım 4. ayda filan başlamıştı sanırım.
Hala da devam ediyor ama sadece geceleri, kalça bölgem özellikle.
Sağa sola döne döne sabahı ediyorum.
Bacak arama yastık koyunca daha rahat ettim.
Allah kolaylık versin.
Ben bu ağrıları çok erken yaşamaya başladım 4. ayda filan başlamıştı sanırım.
Hala da devam ediyor ama sadece geceleri, kalça bölgem özellikle.
Sağa sola döne döne sabahı ediyorum.
Bacak arama yastık koyunca daha rahat ettim.
Allah kolaylık versin.
Gecmis olsun sana da! Benim 2-3 hafta once basladi. Ben de bacak arama yastik koyarak uyuyorum. Ama cok da faydasi yok. Acaba sebebi ne? Bu seferki bebegim erkek. Ve bebegim daha asagida. Acaba agirlik mi yapiyor bacak ust bolgesine? Kizima hamileligimde boyle birsey yasamamistim.
Allah hepimize kolaylik versin! Kolay degil.. Iyice agirlasmaya basladim.
öncelikle çok geçmiş olsun.Bende 34 haftamı dolduruyorum.Aynı ağrılar bende de var.Doktorum magnezyum önermişti Düzenli olarak içiyorum ama benim kendi tespitime göre yürüyüş yaptığım günler ağrım olmuyor.Ayrıca aynı pozisyonda uzun süre oturmak yada aynı tarafa yatmak artırıyor ağrımı.Bir de benim çatlaklarım hep ağrıyan kısımlarımda yoğunlaştı..Acaba çatlaklar da ağrı yapar mı diye düşünmedim değil??
Bu ağrılar bebeğinizin rahimde duruşuyla ilgili olabilir bi arkadaşımda olmuştu doktoru da bebeğin kasık tarafında duruyor o yüzden sinirlere baskı yapıyor demişti
öncelikle çok geçmiş olsun.Bende 34 haftamı dolduruyorum.Aynı ağrılar bende de var.Doktorum magnezyum önermişti Düzenli olarak içiyorum ama benim kendi tespitime göre yürüyüş yaptığım günler ağrım olmuyor.Ayrıca aynı pozisyonda uzun süre oturmak yada aynı tarafa yatmak artırıyor ağrımı.Bir de benim çatlaklarım hep ağrıyan kısımlarımda yoğunlaştı..Acaba çatlaklar da ağrı yapar mı diye düşünmedim değil??
Çok teşekkürler! Benim doktorum da 2 gün önce magnezyum-kalsiyum ilacı verdi. Onu kullanmaya başladım. Umarım işe yarar. Çatlaklar bir ilişkisi var mıdır, bilemiyorum. İnşallah yoktur. Henüz çatlamdım çünkü.