Hamileler cok acil bi bakin... Gebelikte el ayak şişmesi

umitetveinann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
94
41
31
2-3 haftadır ayaklarim şişmişti.Bugun artik daha fazla şişlıgı ve agrıyo yere basamiyorum.Ayni zamanda ellerim avucumun ici ve bileklerimde şişti.Böyle olan varmi.Ve normalmi.Bilgisi olan lutfen yazsin.Cok endise ediyorum.Neden boyle oluyo

el ayak şişmesi hamilelikte normal canım ama aşırısı tabiki zararlı olabilir. bu nedenle doktoruna danışmanı öneririm. bol su iç ve yapabiliyorsan yürüyüş yap benim ayaklarım da sabah uyanınca çok acıyor üstüne basamıyorum yürüdükçe normale dönüyor. ama seninki bundan biraz daha farklı galiba.

el ayak şişmesi hamilelikte normal canım ama aşırısı tabiki zararlı olabilir. bu nedenle doktoruna danışmanı öneririm. bol su iç ve yapabiliyorsan yürüyüş yap benim ayaklarım da sabah uyanınca çok acıyor üstüne basamıyorum yürüdükçe normale dönüyor. ama seninki bundan biraz daha farklı galiba.
Evet benimki gün boyu sürüyo.Ama yürüyüs yapmiyorum.Deniycem

Benimde 10 gündür şişiyor özellikle yürümeyip tüm günü oturarak geçirdiğimde birde acıyorlar tabi şişince ama normal bunlar

Albümin seviyene baktır doktoruna söyle,onun dışında oturuyosan saatte bir beş on dakka yürü oturunca ykseğe kaldır ayağını tuz tüketimini kes bol su iç günde bir iki kez soğuk su tut ayağına

Normal canım.Benim ayaklarım balon gibi olmuştu.Terlikle gidiyodum işe.Doğumdan sonra herşey normale dönüyo merak etme.

Normal canım.Benim ayaklarım balon gibi olmuştu.Terlikle gidiyodum işe.Doğumdan sonra herşey normale dönüyo merak etme.
Doktoru aradim dedi 24 saatlik idrarini biriktir gel tahlil yapalim.Bende dedim ozel hastane diye cagiriyolardir.Ama herkez cok abartti olumsuz seyler soyledi.Normalmi gercekten.

Gebelikte normal bişey ama el kol yüz şişiyorsa onu pek hoş bulmuyo doktorlar canım

acilen tuzu kes ve bol bol su iç tabi tahlilinide yaptır tuzdan kaynaklanıyor genelde el ayak şişliği doktorlar asırısını pek sevmez ama her hamile şişer biraz tabi o doğaldır ama ıhmal etme bu durumu

X