Kizlar 9 haftalik hamileyim ve su zamana kadar hep el dezenfektani kullandim ya hic aklıma gelmedi desem...... az evvel bi kaç kez kullandım ve dedim ben ne yapıyorum.. bu konuda bilgisi olan doktora soran ya da kullanan var mi:s
ciltten emilip de kana bulaşacak kadar alkol içerdiğini sanmıyorum. koklamayın sonrasında. o zaman annelerimizin zamanında hiç kolonya da kullanmamaları lazımdı.
ciltten emilip de kana bulaşacak kadar alkol içerdiğini sanmıyorum. koklamayın sonrasında. o zaman annelerimizin zamanında hiç kolonya da kullanmamaları lazımdı.
İçeriğinde kimyasallar bulunabiliyor. Gebelikte mümkün olduğunca kimyasallardan kaçınmak lazım. Mümkün olduğunca kullanmamakta fayda olduğunu düşünüyorum. Ben şahsen artık kullanmıyorum
Kolonya ile dezenfektanın temeli aynı %70-80 alkol. Zaten birkaç saniye içinde uçup gidiyor, ciltten emilmesine imkan yok. Bana da salgın varken kolonya veya dezenfektan kullanmamak daha büyük risk gibi geliyor. Zaten evdeyken kullanmaya gerek kalmıyor. Dışarı çıktığım nadir zamanlarda kullanıyorum.