hamileler hamile kalmak için Denediginiz yöntemleri bizimle paylaşır misiniz?

Minik_kuss

gün ola harman ola...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
274
89
73
36
Hamile kalmak için uğraşıyoruz bu yolda bize yardımcı olabilecek püf noktalarina ihtiyacımız var yardımcı olursanız sevinirim

Hamile kalmak için uğraşıyoruz bu yolda bize yardımcı olabilecek püf noktalarina ihtiyacımız var yardımcı olursanız sevinirim

Yumurtlama zamanini tutturmak sart akintinin cok oldugu gun diyelim adetten 14gun oncesi.o gunun onu arkasi birliktelik lazim bisure kalkilmicak yataktan.en onemlisi kafaya takip stres olmak yok.herhangi bir rahatsizlikta yoksa hamile kalmamak icin neden yok bunlar uygulaninca.birde gun asiri iliski onemli sperm kalitesi yonunden.

Yumurtlama zamanini tutturmak sart akintinin cok oldugu gun diyelim adetten 14gun oncesi.o gunun onu arkasi birliktelik lazim bisure kalkilmicak yataktan.en onemlisi kafaya takip stres olmak yok.herhangi bir rahatsizlikta yoksa hamile kalmamak icin neden yok bunlar uygulaninca.birde gun asiri iliski onemli sperm kalitesi yonunden.

teşekkur ederim cevabınız için fiziksel saglıgın yanında zihinsel saglık da önemli diyor doktorlar ama gel de bunu bana anlat sabırsızlıgımdan mı yoksa olmayacak korkusundan mı bilmiyorum cok geriliyorum aslında hersey nasip meselesi

teşekkur ederim cevabınız için fiziksel saglıgın yanında zihinsel saglık da önemli diyor doktorlar ama gel de bunu bana anlat sabırsızlıgımdan mı yoksa olmayacak korkusundan mı bilmiyorum cok geriliyorum aslında hersey nasip meselesi

Bu korkular cok normal.sabir sart.kadin olmak zor hamile kalmaya calis.hamilelik surecini gecir dogur bak buyut.hep endiselen iyimi degilmi bebegim diye.

merhabalar inşallalh herkes evlat sahibi olur benim ilk denemede olmuştu malesef düşük yaptım ancak umutlarımı yitirmedim.öncelikle stresli olmamak gerekiyor.her sabah aç karnına çörek otu çiğnemiştim ara öğünlerde de incir yedim bu iki besinin doğurganlığa çok etkisi var.adetimin 1gününden sayarak 9.gününde ilişkiye başladık iki güande bir denedik.her ilişki sonrası kalkmadan yatak başına dik bir şekilde ayaklarımı kaldırdım 40 dk sıkılmamak için dizi izledim.tabi bunlar benim tecrübem inşallah faydalı olur şimdi adetliyim tekrar denemeye başlıycaz bakalım :):)

Back
X