Hamileler İçin Neler Almalısınız Neler Almamalısınız

imagination forever

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
5.970
12.825
198
Selam arkadaslar,bebegım 9 haftalık🧿bu süreçte aldıgım işe yarayan ve paramı boşa harcadıgım bir kaç husustan bahsedecegım ki boşuna paranızı harcamayın.ben bebek konusunda oldukca bılgısızdım ve böyle açıklayıcı bir konu bulsaydım ve okusaydım keşke diyorum şimdi.
Aldıgıma pişman olduklarım
_ Hastane çıkışları-Yenidoğan takımlar(1 tane hastane çıkısı ve bır ıkı parça yenı doğan kıyefet yeterlı cunku hıc kullanılmıyor)
_Yenıdogan ve 3 aylık tulumlar (bebek cok kucukken tulum rahat degıl genelde pijama gıyıyor uyuyor sürekli)1-2 adet yeterlı dısarı cıkarken gıyındırmek adına.
_Kafadan geçirmeli atletler-bluzlar-üstler(kesınlıkle almayın cok hassas oluyorlar yenıdogan donemınde aglıyorlar ust gıyerken hepsı onden çıtçıtlı olsun.ıyı markalardan aldıgım bırsuru takımı birkez bıle gıymedı)
_Giyilebilir süt sagma makınası(emiş gücü çok az azıcık sür cıkarıyor o bulasıgı yıkadıgınıza degmez)
_Gümüş kapak(dogumun ılk bır haftası kullandım sonra bıda ıhtıyacım olmadı alınabılır ama kısa kullanıldıgını bılmelısınız)
_Bebek yagları-sudoku krem(has zeytınyagını ısıtıp sogutup(asidini alıyoruz boylelıkle) bebegın poposuna pamuga dokup onunla sıldıgınızde pısık bastan olusmuyor🧿bebek yagları bebegın cıldı cok hassas oldugundan yenıdogan donemınde kullanılmıyor
_chıcconun pusetı hem cok terletıyor hem cok agır hemde kullanmayı beceremedık emnıyet kemerı yerınde bı sorun cıktı

İyiki almısım dedıklerım
_yataş juno yatak,mükemmel bişey ya bebegımın boyu artık yavastan sıgmıyor ama hergun kullandım 9 hafta boyunca onda mısıl mısıl gece uykusu cekıyor,ayrıca ben mutfakta ıs falan yaparken onda yatıyor
_battanıyeler(müslini penyesi kıslık battanıyesı hepsını dıbıne kadar kullandım bolca battanıye lazım oluyor bılgınıze)
_unı baby yenıdogan ıslak mendıl(katkısız kokusu bıle yok cok memnumum hıc pısık yapmadı🧿)
_Sebamed yebıdogan sampuanı(dıbıne kadar kullandım)
-h&m emzirme sütyeni(diğerleri çöp alacaksanız bunu alın,ben 85 beden L beden aldım)
_chıcconun bebek arabası süper bişey bı dugmeyle kapanıyo acılıyo arabanın bagajında duruyor lazım oldukca kullanıyorum
Şimdilik aklıma gelenler bunlar,geldıkce yazarım yıne🌸
Güncelleme: philips avent süt sagma makinası mükemmel.
Yatak olarak chicconun annenyanı yatagı (4 yasına kadar kullananılabılenı)
Ateş ölçer nexus (hem alın hem kulaktan ölçüyor)

Son düzenleme:
Back