Doğuma Hazırlık hamileler lütfen yardım edin siz tecrübelisiniz allah rızasııııııııı içinnnnnnnnnnnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
116
42
İstanbul
canlarım ben şuan 6 hafta 3 günlük hamileyim..rabbime şükürler olsun..aslında 7 haftaık olmamız gerekiyormuş..geç döllenme varmış...geçen hafta 5 haftalıken gidince bebeği göremedik..bugün gidince yani 6 haftalık gidince bebeği gördük kalp atışını önce duydum dedi sonra duymadım dedi doktor..haftaya tekrar gel dedi...birde kesemiz küçükmüş...kızlar bunlar normal şeylermi ne olur yardım edin..böyle olan duydunuzmu hiç...rabbim bebeğimi bana bağışlasın..bugün duymammı gerekti kalp atışını...kesemiz niye küçük..allahım sen bana yardım et ...aminnnnnnnnnnn..cevaplarınızı bekliyorum...

canım öncelikle tebrik ederim.. telaşlanma bende de aynı durum sözkonusu..bende de geç döllenme olmuş ilk dr a gittiğimde kese küçük falan demişti çok endişelenmiştim..ama şu an herşey normal 19 haftalık olduk bile..sadece son adet tarihime göre 4 gün geriden gidioruz o kadar..bu kadar oynama normal dedi dr..stres yapma boşuna bebeğinide üzme...

Bulutcum maşallah kıdemlisin bu sitede. Bu konularda artık Uzman olman gerekiyodu yani. henüz 5-6 haftalıksın ve kesenin küçük olması gayet normal. hiiiiç dert etme doktorunun kalp atışları için bir var bir yok demesini. Çünkü henüz yenisin. kalp atışları en net 7-8 haftalarda duyulur. Sakin ol. herşeyi okursan bu kadar sıkıntı yapmazsın canım. opuyorumnanaktan

bulut bende 7. ya da 8. haftalarda duymustum kalp atıslarını. ayrıca gec döllenmeyı de dert etme. ben pko luyum. gec yumurtlama oldugu ıcın yumurta 3 gun gec döllenmıs. 32. haftadakı muayeneye kadar hep 3 gun gerıdeydı. son muayenede normal gunu 31+6ydı. fakat bebişim 32+1 cıktı:nazar: son bır ayda gununu telafı etmıs bı de 2 gun ilerlemiş:dance: sen ıcını ferah tut yeter. psikolojı cok onemlı sonuçta.

Back
X