Hamileler lutfennnnn yardım kafayi yicem

Ays34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
28
2
1
31
6 hafta 5 günlük hamileyim ilk haftalarda bel ve kasık ağrım vardı Mide bulantimda sıktı ama birden kesildi geceleri sadce goguslerim hassaslasyo gunduz iyim kendimi başlardaki gibi hamile hissetmiom tecrübesi olan doktorunà danisanlar lütfen yardim

dr unuza gitmekte fayda var hem bebisinizi de gormus olursunuz

Bi ardasimin da bende oyle olmuştu kalbi durmustu deyince ister istemez takıyor insan

5 gün önce gitmiştim doktora 2 hafta sonra kalp atimini dinleriz henuz yeni atmaya baslamis dedi

6 hafta 5 günlük hamileyim ilk haftalarda bel ve kasık ağrım vardı Mide bulantimda sıktı ama birden kesildi geceleri sadce goguslerim hassaslasyo gunduz iyim kendimi başlardaki gibi hamile hissetmiom tecrübesi olan doktorunà danisanlar lütfen yardim
Strese sokma bence kendini de bebeğinide olumlu düşün ayrıca belirtiler kişiden kişiye değişir belki bulantı sürecin tamamlandı hepimizin farklı haftalarda başlayıp bitiyor ama içine sinmezse doktoruna öncesinde git için rahat etsin

Teşekkür ederim kızlar biraz da olsa rahatliyo insan dayancam 2 hafta

6 aylık olup da karnım büyüyen kadar hiçbir belirti hissetmedim ben. Hamile olduğumu unuttuğum bile oldu. Çok şükür şimdi kızım koynumd uyuyor. Gereksiz yere evham yapmayın bence kötüyü çağırmayın.

Benim 9 haftaya kadar hiç midem bulanmadı suan 12 haftadayım sen korkma bebeğine bir şey olmamıştır birde ben 12+5 hamile olduğumu unutuyorum bende de aynısı oluyordu göğüs de siskinlik varmış

hamileliğmiz aynı gibi seninle bende pek bulnatı yok akşam yediklerime başladığım bir mide yanmam oluyor sabahları. bazı zaman unuttuğum oluyor gebeliğimi. gögüslerimde hasasıyet şişkinlik yok. arada bi sancı giriyor. her gebelik ve herkesin gebeliğe karşı tepkimesi farklı oluyor. için rahat olsun kendini strese sokacak şeyler bulma bebeğin de rahat olsun.

Ben kendimi 9 ay boyunca hamile gibi hissetmedim. Bebek kıpırdamasa anlamiycaktim yani :) Olabilir gayet normal, her zaman aynı olacak diye birsey yok ki. Kıpırtisini hissedince anlıyorsunuz zaten. Canınızı sıkmayın.

Cok sukur hamileligim boyunca ne mide bulantisi ne baska bir sıkıntı yasamadim haa yasadim hamile oldugum anlasilmadigi icin otobuslerde yer vermiyolardi :-) doktorum da demisti sen ne kadar pozitif olursan hamileligin o kadar iyi gecer asil macera sonrasinda basliyo :rolleyes:ama cok suphedeyseniz doktora gidin

Yok sabredecem dediğiniz gibi kontrol günüme kadar teşekkür kızlar gerçekten iyiki öyle bi site var yoksa evde kafaları yerdik

Rabbim tüm kadınlara bu duyguyu nasip eyler insallah ya rabbim tüm yüreğimle anne olmayı sabırla bekleyen anneremize duà edeceğim

6 haftalık hamileyim ilk başlarda belin sırtım kasıklarım bacakların çok ağrıyordu uyuyamıyordum sancıdan ama birden kesildi hic hissetmiyorum bile sabah bulantısı tek var
Bugün doktora gittim kese boş bir hafta sonra gel kesin belli olur dedi doktor çok üzgünüm kızlar yedi senedir bekliyoruz dua edin nolur bir hafta nasıl geçecek

bence panik yapmayin sakin kalin ve bekleyin.. hamilelikte sakinlik cok onemli kendinize dar etmeyin bu guzel gunlerinizi.. benim kuzenim 8. haftaya kadar bos denildi 8de ancak gorebildiler bebegi.. belirtiler de surekli olmuyor zaten benim gunum gunumu tutmuyordu hic..

bence panik yapmayin sakin kalin ve bekleyin.. hamilelikte sakinlik cok onemli kendinize dar etmeyin bu guzel gunlerinizi.. benim kuzenim 8. haftaya kadar bos denildi 8de ancak gorebildiler bebegi.. belirtiler de surekli olmuyor zaten benim gunum gunumu tutmuyordu hic..
Psikolojikmen mi bilmiyorum midem de bulanmıyorum başka bişey düşünemiyorum bu bir haftayı dar edicem kendime biliyorum

Back
X