Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Strese sokma bence kendini de bebeğinide olumlu düşün ayrıca belirtiler kişiden kişiye değişir belki bulantı sürecin tamamlandı hepimizin farklı haftalarda başlayıp bitiyor ama içine sinmezse doktoruna öncesinde git için rahat etsin6 hafta 5 günlük hamileyim ilk haftalarda bel ve kasık ağrım vardı Mide bulantimda sıktı ama birden kesildi geceleri sadce goguslerim hassaslasyo gunduz iyim kendimi başlardaki gibi hamile hissetmiom tecrübesi olan doktorunà danisanlar lütfen yardim
Ben kendimi 9 ay boyunca hamile gibi hissetmedim. Bebek kıpırdamasa anlamiycaktim yani :) Olabilir gayet normal, her zaman aynı olacak diye birsey yok ki. Kıpırtisini hissedince anlıyorsunuz zaten. Canınızı sıkmayın.6 hafta 5 günlük hamileyim ilk haftalarda bel ve kasık ağrım vardı Mide bulantimda sıktı ama birden kesildi geceleri sadce goguslerim hassaslasyo gunduz iyim kendimi başlardaki gibi hamile hissetmiom tecrübesi olan doktorunà danisanlar lütfen yardim
Psikolojikmen mi bilmiyorum midem de bulanmıyorum başka bişey düşünemiyorum bu bir haftayı dar edicem kendime biliyorumbence panik yapmayin sakin kalin ve bekleyin.. hamilelikte sakinlik cok onemli kendinize dar etmeyin bu guzel gunlerinizi.. benim kuzenim 8. haftaya kadar bos denildi 8de ancak gorebildiler bebegi.. belirtiler de surekli olmuyor zaten benim gunum gunumu tutmuyordu hic..