Hamileler lutfennnnn yardım kafayi yicem

bn ıkıncı bebegımde oyle hısetmısdım dr kontrolunden geldımın ertesı hftsı karnımda kalbı durmus uc aylık olması gerekırken ıkı aydan snra gelısmemısdı ama herkesınbunyesı farklıdır daha cok kucuk sennkı bnde dınleme cıhazı var suan 14 haftaya gırcem dınlıyorum henuz sıgortm olmadıgı ıcn hıc kontrole gıdemedım ıkı hftaya tescıl olcak dedıler sartlı gebelık yardımıyla gıtcem bır oglum var bu ıkıncı korkma sen telas ypma ama ımkann varsa gıt kontrol ol hersey yradandan el musavvır esmasını cek bolbol allah yardımcın olsun

Bence de hiç evham yapmayın ben de 11+5 günlük hamileyim, geçen 2 hafta boyunca midem bulandı kustum ama bu hafta bambaşka hiç midem bulanmıyor bu seferde yanıyor. İyi düşün iyi olsun :)

Sorma bulantı varken sikayetciydim şimdi neden yok diye soyleniyorum 4 gözle kontrol gününü bekliom
Bu kadar tedirginseniz Kontrolü beklemeden gidin bence kafa rahatlığı da önemli çünkü hamilelikte

Kızlar bi arkadaşım 7+1 gebe. Dun gittik bebek var ama biraz kuçuk ve kese tuplere çok yakın dedi doktor. Kalp atışı oluşmamış dedi. Yuzde 80 umutsuz olun dedi. Böyle bişey yaşayan varmı çok korkuyor yazık.

Canım öncelikle rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. 7+3 haftalık hamileyim. 5 haftalıkken farenjit olduğumdan dolayı mide bulantım erken başladı benimde. Normalde herşey çok iyiydi. İştahımın maşallahı vardı. Şimdi mide bulantısı yüzünden hiç bişeyden keyif alamaz haldeyim. Yine buna şükür 2 gündür iyiyim. Hamilelik belirtilerinin aniden ortadan kalkması nispeten sıkıntılı bir durum. Çünkü anne karnındaki çocukta bir şeylerin iyi gitmediğinin habercisi olabiliyor. Genelde hcg hormonunun ani düşüşüne bağlı olarak belirtiler ortadan kalkıyor. Ama diğer arkadaşlarında yazdığu gibi herkesin bünyesi farklı. Kimisi 1 hafta belirti yaşıyor kimisi 9 aylıkken. Muayenede olmuşsun maşallah bi sorunda yokmuş valla özendim şuan sana :) benim 6 haftalıkken kanamam oldu şimdi karnım ağrıdığında tedirgin oluyorum bişey oldu mu diye allah hepimizin iyiliğini versin inşallah :*

Back
X