Hamileler ve Anneler bakabilirmi ?

Aralarında Magnezyum yok
Durun verdiği ilaçları kullanmak zorundasın. Kasılmalar ise Magnezyum eksikliğinden olabilir
En çok ben istiyorum kullanmak ama kullandığım gün zehir oluyor hiç yemek yiyemiyorum ama bir bayan gece içmeyi dene demiş saatini kurup bu gece saatimi kurup içmeyi denicem

Karnımda büyüme yok ama hafif alt göbeğim var karnım çıksa genişlediği için ağrıyor derdim içimi rahatlatırdım
Bebeğinin kesesi büyüyorsa rahim büyüyor demektir illa karnın büyüyecek diye bir şey yok ki. Ayrıca karın minik minik büyüyor sonuçta fark etmeyebilirsin de canım.

Benim doğuma 1 ay kaldi ben hala kusuyorum. Onceden karin agrim sancim pek fazla yoktu ama son zamanlarda cok fazlalasti. Her hamilelik farklı tabi insallah cabuk geçer seninki de. Bide benim gibi son aylara gelince uyuyamama sorunun olacak uykun olacak ama bi türlü uykuya dalamayacaksin o yüzden bol bol uyu.

Ve doktoruna danış bi sekilde ilaclarini icmen gerek. Bende magnezyum eksikliğinden dolayı huzursuz bacak sendromu var yani sürekli bacaklarimi hareket ettirme isteği, yataktayken sürekli bacaklarimi esnetme isteği, ozellikle dizlerimi kirasim geliyo yok böyle bi rahatsizlik. Magnezyum alıyorum ama daha tam gecmis sayilmaz.

Bayanlar 4.5 aylık (19+3 haftalık) :anneadayı:hamileyim karnımdan alt bölgeme doğru ağrılar yaşıyorum 2 gün önce çok şiddetlenince acile gittim kontrolde bişey çıkmadı içime sinmeyince randevu aldım dün özele gittim bana söylediği kanaman olmadığı sürece panik yapmamam kan ilaçlarımı muhakkak kullanmam gerektiği (kullanamıyorum) ama 5 dakika oturuyom kalkarken ağrı oluyor yatarken yüz üstü alışkınım yatmaya sol tarafıma yatıyorum karnımın yanına yastık koyuyorum ama sabahta ağrıyla uyanıyorum benmi çok tedirgin oluyorum sizdede böyle oldumu zamanla geciyormu önerisi olan varmı ? Kan ve vitaminleri mide bulantım yeni geçti içince tekrar başa dönüyorum ve o gün bana zehir oluyor safra çıkartana kadar bütün midemi boşaltıyorum ilaç kullanamıyorum şurupları artık kan ilacını portakal suyuna karıştırdım sonuç gene aynı :kusmuk:
Bende de boyle oliyordu... reflu varmi... sigara varmi

Bayanlar 4.5 aylık (19+3 haftalık) :anneadayı:hamileyim karnımdan alt bölgeme doğru ağrılar yaşıyorum 2 gün önce çok şiddetlenince acile gittim kontrolde bişey çıkmadı içime sinmeyince randevu aldım dün özele gittim bana söylediği kanaman olmadığı sürece panik yapmamam kan ilaçlarımı muhakkak kullanmam gerektiği (kullanamıyorum) ama 5 dakika oturuyom kalkarken ağrı oluyor yatarken yüz üstü alışkınım yatmaya sol tarafıma yatıyorum karnımın yanına yastık koyuyorum ama sabahta ağrıyla uyanıyorum benmi çok tedirgin oluyorum sizdede böyle oldumu zamanla geciyormu önerisi olan varmı ? Kan ve vitaminleri mide bulantım yeni geçti içince tekrar başa dönüyorum ve o gün bana zehir oluyor safra çıkartana kadar bütün midemi boşaltıyorum ilaç kullanamıyorum şurupları artık kan ilacını portakal suyuna karıştırdım sonuç gene aynı :kusmuk:
İkiz gebelik geçirdim ameliyata girene kadar kustum. Doktorum hiçbir zaman kan ilacı kullanacaksın demedi. Kan testi yapılmadan hemen kan ilacı dayayan doktorlara sinir oluyorum. Ayrıca Doğumdan 2 ay sonra tüm değerlerine baktı doktorum kan değerlerim yine çok iyiydi. Kan değerleriniz iyiyse kan ilacı kullanmayın zaten zor bir hamilelik geçiriyormuşsunuz.
Benimde dediğiniz haftalarda kasılmalarım oldu ama sonra geçti ama herkeste farklı olur tabiki. İnşallah sizinkide geçer

Bence gayet normal.Benim de 6. Aydan itibaren alttan sürekli sancim vardi hep baski hissediyordum Hele son haftalar o agridan saga sola donemezdim.Ama herkes bu sureci farkli geciriyor,bazisi da hic birsey hissetmiyor cnm.

Kan ilacı dediğiniz demir hapı mı?
Benim hafif sancılarım çok daha yeni başladı. 19 haftalarda hiç ağrım sancım olmadı. O yüzden birşey diyemiyorum. Ama vitamin ve hapları almanız önemli. Ben kussam da alıyordum. Yemek de öyle,kusacağımı bile bile yedim :))

Normal canim ben de cok uzun sure o agrilari çektim . Sonlara doğru daha kötüleşiyor kambur yürüdüğümü bilirim ben yasli neneler gibi. Bel agrisi bacak agrisi tum vucut agriyodu

Back
X