Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim kanama olmadigi surece korkma bence ben doktoruma soyledigimde ilk uc ayda olur oyle seyler diyodu ben de de asiri kasik ve bel agrim oluyodu hatta bacaklarimda bile agrim oluyodu
Bünyeden bünyeye değişiyor benim hiç olmadı mesela ama yolu yarıladık nerdeyse çok şükür . herkeste ağrı olacak ve sürekli ağrı devam edecek diye birşey yok
Bünyeden bünyeye değişiyor benim hiç olmadı mesela ama yolu yarıladık nerdeyse çok şükür . herkeste ağrı olacak ve sürekli ağrı devam edecek diye birşey yok
Ters gitse zaten bir şekilde vücut sinyal verir biliyorum ilk zamanlar insan daha bir pimripikli oluyor ama rabbim ömür verdiyse zaten sağ-salim kucagımıza alırız rabbimin emanetlerini ha yiyecek ekmekleri yoksa da istersek damdan atalım kendimizi engel olamayız. O yüzden bol bol dua edelim bebişlere ❤❤