Hamileler yardım lütfen

bask12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
46
5
1
29
Kızlar 4 aylık hamileyim ve ne yapsam sigarayı bırakamadım ama bebehime bşy olcak diyr de ödüm kopuyo hamilelikte sigara içenler neler yaşadınız dogumdan sonra

Erken dogum,bebekte brinsit hersey yasayabilirsiniz. Ilk oglumda ictim doguma kadar. Nefes alamamistim sezeryandan uyanirken uyanamamistim bebegini bile kaybedebilirsin allah korusun icme dr una syledinmi biyle boyle diye

Sigara kullananlar dogumda neler yaşadınız diye sormaniz birakmaya hala niyetiniz olmadığını gosteriyor .Ben de 6 Haftalık hamileyim ve cok zor hamile kaldim bebegimizin olmasi icin esimin sigarayi birakmasi gerekiyordu dr soyledigi anda birakti ve 4 ay sonra hamile kaldim .Su an icinizde bi mucize taşıyorsunuz elinizi vicdaniniza koyup icmeyecegim diye net olun .Kimse bagimliliktan birakamamaktan söz etmesin .Ilerde cocugunuzun zekasinda organlarinda bi gelişim geriliği olursa üzülmeyecek misiniz ?

kinanacak bir durum yok
once azaltin , bi anda birakip asiri strese girip bebegi de strese sokmayin
bi.paket iciyorsaniz once 10 a indirin , belli saatlerde icin sadece , sonra 5 e indirip bir sure 5 de kalin
ben bu sekilde biraktim yoksa pat diye birakmayi beceremedim
tum hamileligi boyunca sigara icip saglikli bebek doguran tanidigim da var , bebegi astimli ve asiri alerjik dogan da var , hic icmemek en guzeli ancak pat diye birakamiyorsaniz soyledigim taktigi uyhulayin

Kızlar 4 aylık hamileyim ve ne yapsam sigarayı bırakamadım ama bebehime bşy olcak diyr de ödüm kopuyo hamilelikte sigara içenler neler yaşadınız dogumdan sonra

Bebegini bir kutuya kapattiklarini
Ve o kutuya actiklari tek delikten de iceriye oluk oluk duman uflediklerini hayal et..
Onun caresizce hicbirsey yapamadigini..
Cikmak, o dumandan kurtulmak icin elinden geleni yaptigini ama minicik bedeninin gucununun yetmedigini...
Bu sana aci verir miydi?
Onu o halde gormek?
Veriyor olmasi lazim.
O zaman IÇME.
ben de sigara kullaniyorum. Lakin iki hamileligimde de ogrendigim andan emzirme donemim bitene dek agzima sigara surmeyi birak, sigara icilen ortama dahil olmadim bile.
Allah korusun yavrucagi insallah.

Erken dogum yaptınız mı nolur yardım kınamayın rica ediyorum
Mideniz bulanmadı mı hiç? İçmeyin.. Erken doğum yanı sıra, bir suru zararı var hem size hem daha doğmamış bebeğinize.. Erken doğum derseniz; ben sigara kullanıcısı değilim ama 30 haftalık erken doğum yaptım çeşitli sebeplerden dolayı. Prematüre annesi olmak da hiç kolay değildir inanın..

Sen simdi icsen cocugun dogdugunda saglikli gozukmesi sana yetecek mi? Ic organlarini nasil etkiledigini nereden anlayacaksin? Zarari oldugu kesin bebegine. Karar sana kalmis.

Canin sigara istedikce, yanina findik, fistik, kuru uzum falan koy.
Iki avucu gecmesin gunde. At agzina. Hem de bebegine maximum fayda saglamis olursun.
Al sakiz cigne sekersiz olanlardan.
Ihlamur kaynat ic.
Agzin bos kalmazsa bir sekilde yenersin bu bagimliligi.
Anne isen mazeretin olamaz, olmamali.

Erken dogum,bebekte brinsit hersey yasayabilirsiniz. Ilk oglumda ictim doguma kadar. Nefes alamamistim sezeryandan uyanirken uyanamamistim bebegini bile kaybedebilirsin allah korusun icme dr una syledinmi biyle boyle diye
Bebegin saglıklı mı dogdu acaba

kinanacak bir durum yok
once azaltin , bi anda birakip asiri strese girip bebegi de strese sokmayin
bi.paket iciyorsaniz once 10 a indirin , belli saatlerde icin sadece , sonra 5 e indirip bir sure 5 de kalin
ben bu sekilde biraktim yoksa pat diye birakmayi beceremedim
tum hamileligi boyunca sigara icip saglikli bebek doguran tanidigim da var , bebegi astimli ve asiri alerjik dogan da var , hic icmemek en guzeli ancak pat diye birakamiyorsaniz soyledigim taktigi uyhulayin
Günde 1 paketten 1 2 ye düsürdüm ama daha fazlasını yapamıyrm

Back
X