Hamileler yardım lütfen :(

Pimpirikli kiz

Minik meleğim kollarimda çok şükür :)
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
428
248
23
Arkadaşlar 6 haftalik hamileyim.son 1 haftadır göğsümden koltuk altına varan bir ağrım var elimi bastirinca dahada artıyor ve geçmiyor süt bezlerinden olabilirmi sizce ?benim gibi hamile olup da ağrı yaşayan varmı aklıma kötü kötü şeyler geliyohamileligimi öğrendikten sonra oldu önceden Hiç yoktu fikri olan varmı yada yaşayan noluyo bana hamileligimin sevincini yasiyamiyorum bu korku beni mahvetti:anne:.

İlk iki ay bir sürü agrin olabilir, kaşık agrilari, batmalar göğüslerde aşırı hassasiyet ve bunlar bir geliyor bir gidiyor. Endişelenme hepsi de normal. 10. Haftadayım iki haftadır kaşık agrim kalmadi sadece göğüslerimde hafif agri var.

Agri yasamadigin gun var mi diye sorsan cevabim hemen yok derdim.ya da az derdim..doktorum sizin haftalarda degisik bir agri kanamam olursa gel demisti...diger agrilari dinlemedi bile

.

Canım cok normal bende yasadım. Yenide dogum yaptım. Hamileliğin ilk aylarında gögsüm patlayacak gibi agrıyordu. Daha ne ağrılar cektim bebek dogana kadar hepsi normal bi canlı var icinde gelişmesi lazım.

Back
X