Hamileler yardımınıza ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi s.m18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çok tşkr ederim,allah hepinizdende razı olsun,cnm inşllh öyledir inşllh onun için gecikiyodur adetlerim,hayırlısı böyleymiş demekki,ilk başlarda çok üzülüyodum kendimi odalara kapatıp ağlıyodum sürekli ama artık inanıyorumki rabbim vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla nasip edecek bebeğimizi bize,allah eşimdende razı olsun,üzmemek için o kadar çok çabalıyoki,rabbizm inşllh hayırlısıyla en kısa zamanda onu baba benide anne yapar.çok saolun kızlar,eşimden başka kimseyle konuşamıyorum şu yazdıklarımı,çok zormuş bu durum

canım adet oldunmu merak ettim inşallah enkısa zamanda bu güzel duyguyu sende tadarsın acaba diyorum geç döllenme olduda ondanmı sonuç negatif çıktı bide yumurtlama dönemini hesapla adet olduğun günden itibaren 14 gün hesapla 4-5 gün şansın daha yüksek oluyor bide böyle dene . belki bu şekilde tutar:Saruboceq:

oldum cnm bugün oldum malesef,işteyim ve ağrıdan çatlıyorum resmen,inşllh cnm en kısa zamanda bende tadarım o duyguyu

slm cnm noldu gittinmi hastanee :)ablamı da götürdüm bugün test için arın dediler sonuç için okadar bekleemicez az sona gidip bi idrar testi alıcaz aklıma geldin hadi bakalım:)

tatlım saol bugün adet oldum malesef,hayırlısı artık demekki daha zamanı var

canım doktora gittinmi..neden olmuyor diye araştır istersen..sanırım 1 yıldır olmuyor galiba..eğer çok istiyorsan eşin ve sen bir muayene ol..

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. hamilelik yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ? yumurtlama dönemimde benım kasık ağrılarım oluyor ama bu ay yumurtlama günümden beri ağrılarım geçmedi. sürekli adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. belim ve kasıklarım ağrıyor. dün adet günümdü ama gelmedi. idrar testi yaptım ama negatif çıktı. acaba hamile olabilir miyim. ama hala adet olacakmışım gibi ağrılarım var. offf çok tedirginim

en kesin sonucu kan testi verir.ben adet olacağım gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı kanda çıkmıştı.adet ve gebelik belirtileri aynı olduğu için bence strese girme ve kan testi yaptır.inşallah hamilesindir.

en kesin sonucu kan testi verir.ben adet olacağım gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı kanda çıkmıştı.adet ve gebelik belirtileri aynı olduğu için bence strese girme ve kan testi yaptır.inşallah hamilesindir.

peki karın ağrısı vermıydı sendede

canım doktora gittinmi..neden olmuyor diye araştır istersen..sanırım 1 yıldır olmuyor galiba..eğer çok istiyorsan eşin ve sen bir muayene ol..

gittik cnm gitmez olur muyuz,eşimde yok bi problem,benimde polikstover var ve prolaktinim yüksek,çok büyük problemler değil ve yumurtlamam çok düzgün,ama nasip işte olmuyo,rabbim zamanını ayarlamıştır,en yakın zamanda bizide anne baba yapar inşallah

Back
X