Hamileler yardımınıza ihtıyacım var..

Hunter1453

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
236
199
18
Selamun aleykum bayanlar.. Herkese hayirli ramazanlar Mevlam bu mübarek ay hürmetine herkesin ne duasi varsa izzeti dergahinda makbuul etsin.. bende hamile kalmak için ugraşanlardanım 11ay oldu hala hamile kalamadim.. yarın adet günüm bazı belirtiler yaşiyorum ama bir yandan adet agrim var yine olmadi diyorum.. hamile arkadaşlarım hamilelikte adet agrisi olur diyorlar ama bi turlu inanasim gelmiyo sizce dogru mu? Adet ağrisi hamilelikte oluyorr mu??

Hayatımda regl sancısı çekmeyen bir insan olarak söyleyebilirim ki, hamileliğimden bu ağrılarla şüphe ettim ve 4.aya kadar da devam etti.
Hala regl günlerimde yaşıyorum aynı ağrıyı.
Umarım hayırlı haberler alırsınız, Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Doktora gittiniz mi? İlk gebeligimde hicbir sorun olmamasina ragmen 1 yili buldu gebe kalmam.. simdi 2.ye hamileyim tamamen supriz oldu ve regli sancisi gibi agrilarim var...
Demem o ki herseyin zamani var bekleyin. Ve inanin ne zaman kafaya takmayi birakirsaniz ozaman oluyor.. insallah hamilesinizdir.

Agzınızdan bal damlıyor.. inşallahh bu mübarek ayda güzel haberler almak istiyorum artik.. sizinde bebeginiz sağ salim kucagınıza gelsin ailesine yakisir bir evlat olur insallah :)

Doktora gittiniz mi? İlk gebeligimde hicbir sorun olmamasina ragmen 1 yili buldu gebe kalmam.. simdi 2.ye hamileyim tamamen supriz oldu ve regli sancisi gibi agrilarim var...
Demem o ki herseyin zamani var bekleyin. Ve inanin ne zaman kafaya takmayi birakirsaniz ozaman oluyor.. insallah hamilesinizdir.
İnanın adet günüm gelene kadar hic aklima bile gelmiyor hamile kalmak:) yani kafama takmiyorum çok. Hamd olsun inançli insanlariz Rabbimin nasip edecegi gunu bekliyoruz.. 3aylık evliyken adetim 10gun gecikiyordu o yuzden gitmiştim doktora ve sut hormonu yuksek cikmisti.ilac falan kullandim ama bidaha da gitmedim doktora. Bu ay adet olursam gitmeyi dusunuyordum

İnanın adet günüm gelene kadar hic aklima bile gelmiyor hamile kalmak:) yani kafama takmiyorum çok. Hamd olsun inançli insanlariz Rabbimin nasip edecegi gunu bekliyoruz.. 3aylık evliyken adetim 10gun gecikiyordu o yuzden gitmiştim doktora ve sut hormonu yuksek cikmisti.ilac falan kullandim ama bidaha da gitmedim doktora. Bu ay adet olursam gitmeyi dusunuyordum
1 yila kadar normal deniyor genede iciniz rahat etmesi acisindan gidin..

İnsallah hakkinizda hayirlisi ne ise o olur. Rabbim gonlunuzden geceni versin hayirli sabahlar:)

1 yila kadar normal deniyor genede iciniz rahat etmesi acisindan gidin..

İnsallah hakkinizda hayirlisi ne ise o olur. Rabbim gonlunuzden geceni versin hayirli sabahlar:)
Allah razi olsun güzel dualarinız için sagolun :) yarın test yapacam hayirlisi artik:) evlatlarinizi da Allah bagışlasın sizlere:)

Böyle bişey cıkti:/

Eklentiler

• IMG-20160418-WA0005-1.webp
    IMG-20160418-WA0005-1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 92
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar bnmde bi sıkıntım var 9 aylık evliyim ve hamile kalmak istiyorum olmuyor bu ay adetimin ikinci günü olmasına rağmen adet olmadım ve sildiğim zaman pembe ve kahverengi akıntı geliyor ama bu akıntı 1 günlük pedi bile doldurmuyo bel ve kasık agrim var sildiğim zaman leke geldiği için oruç tutamadim 2 gundur hamile olabilir miyim

bence sabah ilk idrarla testi tekrarlayın çizgi çıkarsa kan testi yaptırın kan testi negatif çıkarsa morali çok bozuluyor insanın

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar bnmde bi sıkıntım var 9 aylık evliyim ve hamile kalmak istiyorum olmuyor bu ay adetimin ikinci günü olmasına rağmen adet olmadım ve sildiğim zaman pembe ve kahverengi akıntı geliyor ama bu akıntı 1 günlük pedi bile doldurmuyo bel ve kasık agrim var sildiğim zaman leke geldiği için oruç tu
Yerlesme kanamasi yada diger adiyla ustune gorme olabilir. Benimde ayni 6-7 gun lekelenmem surdu suphelendim. Gebeymisim.
Bir test yapin isterseniz.

Back
X