- Konu Sahibi meltem1974
-
ilk aylarda kanama olmadığı sürece her türlü ağrıya alışın bence yoksa sizde benim gibi paronayaka olursunuz, karın bolgem deki her ağrının kotuye işaret olduğunu sanırdım ama normalmışş kafayı yemek üzereydim yaanii ama allaha çok şükür bi ağrım yok arar sıra kasılmalar dışın da tabi yani gebeliğin 4 vey a5. ayına kadar bi takım ağrılar yaşaya bilirsiniz
bende 4 haftalık hamileyim, 1 haftadır kasıklarım ağrıyor. hatta dün bi kere uykumdan uyandım sancıdan. ama 1 dakika filan sürüyor,sonra geçiyor. doktora sormayı da unuttumneyse burda okuyunca birazcık rahatladım.
arkadaşlar ben 5.5 haftalık gebeyim. daha adetimden 1 hafta öncesinde başlamıştı karın ağrım. aslında bende çok takmıyordum ama malesef son kontrolumde ben daha dr a söylemeden karnım ağrıyor diye o karnın ağrıyorsa yatmalısın dedi. 10 gün istirahat verdi. sıkıntım ondan. ama son 1-2 gündür ağrım azaldı:) sizler hamişmisiniz. kaç haftalık?
merhaba arkadaşlar bende 3,4 haftalık hamileymişim.adet olucam diye beklerken hamilelik haberiyle çok şaşırdık.benimde kasıklarımda ağrılar var.doktorum düşük olmama tehlikesine karşı progestan diye bir ilaç verdi.
Adet sancısı benzeri ise olabilir korkulacak bişey yokturArkadaslar 9 haftalik hamileyim, ve gece uyurken birden karnim ve karnimin tum bolgesine agri girdi, ara ara agri giriyor nedeni ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?