hamilelerden gebelik belirtileri lütfen bakın

Yok daha bir şey göremez en erken öğrenme yolu kan değerleri. Minimum 2000 bhcg olunca kese görülebiliyor.
Bir de bisey daha desem fikir uretebilir misin?29 eylülde verdigim beta 0.05 3 ekimde verdigim beta 1.20 belki bir umutta olsa yukselir miki iyice sasirdim kaldim ben ya ne olcak böyle:kızgın:

Bir de bisey daha desem fikir uretebilir misin?29 eylülde verdigim beta 0.05 3 ekimde verdigim beta 1.20 belki bir umutta olsa yukselir miki iyice sasirdim kaldim ben ya ne olcak böyle:kızgın:
Hiç bilemedim ki onu :/ Yarın doktora danış istersen.

Canım aynı senin gibiyim bende 19 gün oldu günümde geşti 2. Gün korkudan test yapamıyorum gaz sorunu bende de var ilk defa böyle oldum yatarken birde sağa sola dönerken iğne gibi batışıyo kasıklarım

Canım aynı senin gibiyim bende 19 gün oldu günümde geşti 2. Gün korkudan test yapamıyorum gaz sorunu bende de var ilk defa böyle oldum yatarken birde sağa sola dönerken iğne gibi batışıyo kasıklarım

cnm benımde 17.günüm adet günüm de yarın bende korkudan yapamıyorum test :(

Ben de en önemli belirti adet düzensizliği oldu.gunu gününe olan adetim hamile kalmadan önce gelmek bilmedi tarlusal kullandım adet oldum(rahim kendini hazırlıyormuş gerçekten doğru)sonra yerleşme kanaması dedikleri şey yumurtlama döneminde oldu ve o ay hamile kaldım çok sukur Allah isteyen herkese nasip etsin.

Psikolojikmidir bilmem ama bir kaç ay önce bende neredeyse kesin hamileyim derken belirtiler üzerine bir baktım regliyim.Hamileliliğimi öğrenmeden önce belirtilerim müthiş bir karın şişliği ve regldeki gibi olmayan göğüs sancım neredeyse nefes kesen sancılardı.regl iki gün gecikince öğrendim bende.

Tek belirti regle 1 hafta kala başlayan sağ kasık ağrısıydı..

Back
X