Hamileleri kskanyorum!

Her şerde bir hayır vardır,kendini üzme tıp çok ilerledi bir çaresi bulunur nasılsa....

bende 2 yıl sonunda kavuştum meleğime, beklemek o kadar zorduki her regl günü evin içi cehennem olurdu... heleki onca denemeler sırasında daha 2 aylık evli arkadaşımın hamile olduğunu duyunca dünyam başıma yıkılmıştı üstelik istemeden diyordu :( ne kadar çok ağlamıştım...içimden ne çok nefret etmiştim ondan... Allahım affetsin.... arkaşım 9 haftalıkken bebeğini kaybetti çok üzüldü çok ağladı.... 2 yıl geçti onca ilaç tedavi aşılama yaptırdık hepsi boştu olmuyordu işte.... tüp bebekde karar kıldık, Rabbime çok dua ettim, tedaviye başlamadan bir ay önce Rabbim mucizemi kendi gönderdi....
ınşallah en kısa sürede anne olursun canım... dualarım seninle...

bende hamile kalamayanları kıskanıyorum çünkü asla çocuk istemiyorum ne güzel ne doğum kontrol hapıyla nede condomla uğraşıyolar :) keşke öle olsam

O zaman sen de Allaha dua et,asla hamile kalamayayım diye........:dilcikar:

tövbe tövbe....:kızgın:

hepsini okudum tam bende bunu diyecektim ki önce davrandın........ben 3 yıldır ugraşıyorum ve -ruyabu- arkadaşımı çokk iyi anlıyorum 5-6 ay değil ben 36 aydır bunları yaşıyorum ve çok yoruldum etrafımdakilerden ilaçlardan iğnelerden rüya görmekten ped almaktan bile bıktım artık pes etmedim hala belki bi zaman bi yerde benimde kısmetim olucak ama ne zaman onu allah bilir ne yazdıysa o zaman göreceğim ama hiç kolay değil bunu yaşamayan inanın anlayamaz bu sıteye uye oldugumda ben 6 ay falan olmuştu bebek istemeye başlayalı ve yıllar boyu bebegı olmayanları anlayamıyordum onların psıkolojılerı bambaşka oluyor tıpkı suan benım oldugu gibi 5-6 ayda insan atlatır bı sekılde sabreder umudu hep taze kalır ama yıllar yılları kovaladıkca etrafındaki bebekler buyumeye başlayınca acı vermeye başlar işte o zaman hissediyorum allah sıkıntı veriyor ama dayanma gücü de veriyor isyan etmeye yeltendiğim günlerimde oldu allah affetsin inşallah ama inancım hiç bitmedi sadece umudum azaldı ve şuan şöyle diyorum bebeğim yok ama güçlüyüm bebeğim oldugunda onu da bu güçle büyüteceğim ve inan canım sende çok güçlü bir kadınsın kıskansanda gıptada etsen özensende bunu acıkca söyleyebilecek güçtesin allah dualarımızı kabul etsin allah kimseye tabiikide bu acıyı yaşatmasın allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ...............

Beni anladigin icin,en önemlisi benim tarafimdan baktigin icin cok tskler:teselli: Allah sabrinida veriyor bazi seylerinn insalah yakinda artik bende hamileyim diye yazicam buraya :CüvCüv:

bende 2 yıl sonunda kavuştum meleğime, beklemek o kadar zorduki her regl günü evin içi cehennem olurdu... heleki onca denemeler sırasında daha 2 aylık evli arkadaşımın hamile olduğunu duyunca dünyam başıma yıkılmıştı üstelik istemeden diyordu :( ne kadar çok ağlamıştım...içimden ne çok nefret etmiştim ondan... Allahım affetsin.... arkaşım 9 haftalıkken bebeğini kaybetti çok üzüldü çok ağladı.... 2 yıl geçti onca ilaç tedavi aşılama yaptırdık hepsi boştu olmuyordu işte.... tüp bebekde karar kıldık, Rabbime çok dua ettim, tedaviye başlamadan bir ay önce Rabbim mucizemi kendi gönderdi....
ınşallah en kısa sürede anne olursun canım... dualarım seninle...

cok istiyorum sonunda hikayemi senin gibi buraya yazmayi.. bende demeliyim cok acilar cektim ama sonunda olduu mafoldumben diye...sabirsizlaniyorum bekliyorum dua ediyorumm diliyorummm...Rabbim duy sesimi ver bana :emir_bebek: böylesini.....

hepsini okudum tam bende bunu diyecektim ki önce davrandın........ben 3 yıldır ugraşıyorum ve -ruyabu- arkadaşımı çokk iyi anlıyorum 5-6 ay değil ben 36 aydır bunları yaşıyorum ve çok yoruldum etrafımdakilerden ilaçlardan iğnelerden rüya görmekten ped almaktan bile bıktım artık pes etmedim hala belki bi zaman bi yerde benimde kısmetim olucak ama ne zaman onu allah bilir ne yazdıysa o zaman göreceğim ama hiç kolay değil bunu yaşamayan inanın anlayamaz bu sıteye uye oldugumda ben 6 ay falan olmuştu bebek istemeye başlayalı ve yıllar boyu bebegı olmayanları anlayamıyordum onların psıkolojılerı bambaşka oluyor tıpkı suan benım oldugu gibi 5-6 ayda insan atlatır bı sekılde sabreder umudu hep taze kalır ama yıllar yılları kovaladıkca etrafındaki bebekler buyumeye başlayınca acı vermeye başlar işte o zaman hissediyorum allah sıkıntı veriyor ama dayanma gücü de veriyor isyan etmeye yeltendiğim günlerimde oldu allah affetsin inşallah ama inancım hiç bitmedi sadece umudum azaldı ve şuan şöyle diyorum bebeğim yok ama güçlüyüm bebeğim oldugunda onu da bu güçle büyüteceğim ve inan canım sende çok güçlü bir kadınsın kıskansanda gıptada etsen özensende bunu acıkca söyleyebilecek güçtesin allah dualarımızı kabul etsin allah kimseye tabiikide bu acıyı yaşatmasın allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ...............

ben de seni çok ii anlıyorum cnm.benim de kan görmeye karşı bi fobim oldu nerdeyse.bırak adet kanının elim falan kesilse o kırmızı rengi görmeye dayanamıyorum adet zamanlarımı hatırlatıyo bana istemeden gözlerim doluyo..rabbim sabrını versin çekmeyen bilmez.hele de ömrünün sonuna kadar yapayalnız kalma iht insanı daha da çok yoruyo üzüyo..nerde bi anne çocuk vaya kalablık çocuklu bi aile görsem;tv yi açsam;arkadaşlara gitsem herkes çocuklarıyla mutlu..onların o mutluluğunu görünce allahım herkese ver diye ediyorum ama rabbim istemezse olmuyo..bilmiyorum rabbim nasip edermi ama eğer bi çocuğum olursa ben psikolojyle kontrol manyağı olurum..belki herkese hayatı zindan ederim..düşün artık içinde bulunduğum durumu.ama engelleyemiyorum...

Canım boşver ya kıskançlık iyi birşey değil malesef hem seninnki kıskançlık değildir. imrenmek özenmek yaşamadığın ama deli gibi istediğin duyguları yaşamadığından böyle düşünüyorsundur.. Dilerim ve bence sende yakın zamanda anne olursun...

İnşallah en kısa sürede anne olursun canım... dualarım seninle...

bizmde şubat6da 2yıl olcak
inşallah bende ozaman senin gibi yazarım 2yılbekledim çok uğraştım diye
böle hikayeler okuyunca bir umut doğuyo içime nedense umudumu kaybetmek istemiyorum hiçbirzaman allahım isteyen herkese nasip etsin:asigim:

hehehe bende sadece bende var bu his diye düşünüyordum demekki yanlız değilim bazı akşamlar karnıma bişeyler sokar öyle gezerim evde olcak şeymi hamile kıyafetlerinde gözüm kalıyo benim de ama napalım nasip inş tez zamanda kavuşuruzda bu halimize güler geçeriz..
aynı ben aynı aynı karnıma yastıklar sokup aynanın karşısında ya sevıyorum ya aglıyorum

konu 2009da açılmış.
dikkatinizi çekerim
konu eski olduğu ve bildirildiği için kapatılmıştır.

Back
X