Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok canım bugün sabahta ateşime yine baktım 36.2 çıktı ve dediğim gibi benim adet olduğum gün ateşim 36.3 tü. Yumurtlamadım mı desem ama oda olamaz ovülasyon testi 8 ocakta pik olmuştu Adet tarihim 23 ocak. Sende varmı bi değişiklik?
Bu aydan çok umudum yok ama yinede bu ateşlerle hamile kalanlar olmuş, bu arkadaşın hamilelikte 4. Haftada ateşi 36.2 çıkmış. Ve ateşi en fazla 36.5 çıkmış. Bence hamileyken kesin yüksek ateşin olması gerekmiyor. SevimliKedii
Yok canım bugün sabahta ateşime yine baktım 36.2 çıktı ve dediğim gibi benim adet olduğum gün ateşim 36.3 tü. Yumurtlamadım mı desem ama oda olamaz ovülasyon testi 8 ocakta pik olmuştu Adet tarihim 23 ocak. Sende varmı bi değişiklik?
Benim bugün adet gunumdu zaten geldiler yine her ay olduğu gibi.ates pek belli olmuyor ya 36 ve daha aşağısı ile adet olduğumda oldu 36.6 la olduğum da oldu.36.6 olup olduktan sonrada düşebilir yani.cokda kesin belirleyici denemez ateş için.