• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelerin ate tablolar

Ayseee1987 Ayseee1987 canım test yapdinmi varmı bir gelişme ateşin falan nasıl gidiyor.
Yok canım bugün sabahta ateşime yine baktım 36.2 çıktı🤷🏻‍♀️ ve dediğim gibi benim adet olduğum gün ateşim 36.3 tü. Yumurtlamadım mı desem ama oda olamaz ovülasyon testi 8 ocakta pik olmuştu🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Adet tarihim 23 ocak. Sende varmı bi değişiklik?

MERHABA KIZLARRR BUDA BENİM ATEŞ TABLOMM 12,GÜN ÇATLAMAM OLMUŞ VE ŞİMDİ HAMİLEYİM ŞÜKÜRLER OLSUN:nazar::nazar::nazar::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek:

39c5aa Ovulation charts on FertilityFriend.com

HERALDE 36.5LE TEK HAMİLE KALAN KİŞİ BENİMDİR :)))
Bu aydan çok umudum yok ama yinede bu ateşlerle hamile kalanlar olmuş, bu arkadaşın hamilelikte 4. Haftada ateşi 36.2 çıkmış. Ve ateşi en fazla 36.5 çıkmış. Bence hamileyken kesin yüksek ateşin olması gerekmiyor. SevimliKedii SevimliKedii

Yok canım bugün sabahta ateşime yine baktım 36.2 çıktı🤷🏻‍♀️ ve dediğim gibi benim adet olduğum gün ateşim 36.3 tü. Yumurtlamadım mı desem ama oda olamaz ovülasyon testi 8 ocakta pik olmuştu🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Adet tarihim 23 ocak. Sende varmı bi değişiklik?
Benim bugün adet gunumdu zaten geldiler yine her ay olduğu gibi.ates pek belli olmuyor ya 36 ve daha aşağısı ile adet olduğumda oldu 36.6 la olduğum da oldu.36.6 olup olduktan sonrada düşebilir yani.cokda kesin belirleyici denemez ateş için.

Back
X