- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Kızlar ne kadarlık hamilesiniz hangi ev işlerinden kaciniyorsunuz ve hangi işleri yapıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabA canım ben 27 haftalık yim mecbur yapıyoruz evisi ama çok zor oluyo bitiriyo kasiklarim agriyo hemenBen ağır işlerden kaciniyorum ama temizliğime dikkat ediyorum
dinlene dinlene yap canım ben şimdi sehpalarin tozlarini aldım şimdi uzandımMerhabA canım ben 27 haftalık yim mecbur yapıyoruz evisi ama çok zor oluyo bitiriyo kasiklarim agriyo hemen
Sen kaç haftalıksin canim bide ev süpürme çok zördinlene dinlene yap canım ben şimdi sehpalarin tozlarini aldım şimdi uzandım![]()
Aynen Öyle ler mirin kırın ediyolar ama iki gune bi pasta kek istiyo yapıyosun bide ayaklarımda şişmeye başladı inşallah guzel hamilelik gecirirsinBen yeni sayilirim ev supurmek evet çok zor eğilmeden yapılmıyor eşim sağolsun biraz yardimci oluyor o supuruyor ben viladayla siliyorum kanepe arkasını çekmek zor. Onları da esimden istiyorum virin kırın etsede yaptırmaya çalışıyorum
Duramiyorum malesef tatlı da cok yiyorum 11 kilo aldım 27 haftada ah bi dursam yemeden eşim artık dalga geçiyo hazla yeme gobegin sigmiyodiye bende yemeken değil bebek diyom bide guluyoTuzlu gidalardan yemeklerden uzak dur o da şişkinlik yapar doktor bana şimdiden yasakladi
Aynı sekılde benımde gunde 2 kere 200 mg progestan kullanıyorum Hıc halım yok en çokta gunduzlerı öğlene kadar uyuyorum zaten cok haksız hıssedıyorum kendımı ılactan olduğunu soyledı doktorBenim ev ufak zaten kolay oluyo, süpürgeyi belim ağrımasın diye kocam yapıyo bana da pek bi şey kalmıyo. Yemeği kendimi iyi hissedersem akşamları çalışıyorum çünkü, bulaşık makinede yıkanıyor zaten. Öyle yani canım kocam sağolsun yormuyo beni, ama ufaklık daha şimdiden çok yoruyo kolumu kaldıramıyorum doktoruma sordum günde 200 mg 2 tane progestan alıyorum sebebi oymuş.
Şanslısın sen evdesin ben çalışıyorum, işim hafif ama yine de çok zor oluyo.Aynı sekılde benımde gunde 2 kere 200 mg progestan kullanıyorum Hıc halım yok en çokta gunduzlerı öğlene kadar uyuyorum zaten cok haksız hıssedıyorum kendımı ılactan olduğunu soyledı doktor
hayırlı olsun canım :) aynı zamanlar da doğum yapacağız allahın izniyle allah nasip ederseHiçbirşey yapamaz haldeyim :)