HAMİLELERİN EV İŞLERİ

nisanyagmurumm

Bakışın güzelse hayatında güzeldir...
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2.442
4.161
53
34
Kızlar ne kadarlık hamilesiniz hangi ev işlerinden kaciniyorsunuz ve hangi işleri yapıyorsunuz?

Ben ağır işlerden kaciniyorum ama temizliğime dikkat ediyorum

Ben yeni sayilirim ev supurmek evet çok zor eğilmeden yapılmıyor eşim sağolsun biraz yardimci oluyor o supuruyor ben viladayla siliyorum kanepe arkasını çekmek zor. Onları da esimden istiyorum virin kırın etsede yaptırmaya çalışıyorum

Ben yeni sayilirim ev supurmek evet çok zor eğilmeden yapılmıyor eşim sağolsun biraz yardimci oluyor o supuruyor ben viladayla siliyorum kanepe arkasını çekmek zor. Onları da esimden istiyorum virin kırın etsede yaptırmaya çalışıyorum
Aynen Öyle ler mirin kırın ediyolar ama iki gune bi pasta kek istiyo yapıyosun bide ayaklarımda şişmeye başladı inşallah guzel hamilelik gecirirsin

Tuzlu gidalardan yemeklerden uzak dur o da şişkinlik yapar doktor bana şimdiden yasakladi

ben 30. haftamdan beri ev süpürmüyorum belim çok agrıyo bide karnım çok kasılıyo eğil kalk, eşim kayınvalidem annem gündelikçi idare ediyorum, onun dışındakileri kendim yapıyorum yemek bulaşık çamaşır

Ben hamile kaldığımdan beri ev süpürmüyorum. 3 ay geçene kadar bulantıdan mutfağa girmedim. 3 aydan sonra süpürme hariç diğer işlerimi yapıyorum. Süpürmeyi eşim ve kızım yapıyor. Ben de küçük süpürge ile günü birlik yemek sonrası süpürüyorum. Diğer işler iyi gidiyor.

Hamile olunca daha da bir titiz oldum. azcık toz görsem sinir oluyorum

Benim ev ufak zaten kolay oluyo, süpürgeyi belim ağrımasın diye kocam yapıyo bana da pek bi şey kalmıyo. Yemeği kendimi iyi hissedersem akşamları çalışıyorum çünkü, bulaşık makinede yıkanıyor zaten. Öyle yani canım kocam sağolsun yormuyo beni, ama ufaklık daha şimdiden çok yoruyo kolumu kaldıramıyorum doktoruma sordum günde 200 mg 2 tane progestan alıyorum sebebi oymuş.

Benim ev ufak zaten kolay oluyo, süpürgeyi belim ağrımasın diye kocam yapıyo bana da pek bi şey kalmıyo. Yemeği kendimi iyi hissedersem akşamları çalışıyorum çünkü, bulaşık makinede yıkanıyor zaten. Öyle yani canım kocam sağolsun yormuyo beni, ama ufaklık daha şimdiden çok yoruyo kolumu kaldıramıyorum doktoruma sordum günde 200 mg 2 tane progestan alıyorum sebebi oymuş.
Aynı sekılde benımde gunde 2 kere 200 mg progestan kullanıyorum Hıc halım yok en çokta gunduzlerı öğlene kadar uyuyorum zaten cok haksız hıssedıyorum kendımı ılactan olduğunu soyledı doktor

Aynı sekılde benımde gunde 2 kere 200 mg progestan kullanıyorum Hıc halım yok en çokta gunduzlerı öğlene kadar uyuyorum zaten cok haksız hıssedıyorum kendımı ılactan olduğunu soyledı doktor
Şanslısın sen evdesin ben çalışıyorum, işim hafif ama yine de çok zor oluyo.

Evde tek olanlara zor ev işleri de hamilelik de. Ben de çalışıyorum. Ama benim 18 yaşında kızım var. Oğlum da 11 yaşında. o yüzden çok elime iş düşmüyor. Yine de duramıyorum.

bende 6. haftamdayım. çalışıyorum. hafta sonu süpürüp sildim koltuğu bile çektim yani :) ama sonrasında çok yorulmuştum kan ter içinde kalmıştım. hafta sonu yapabiliyorum sadece temizliği hafta içi arada süpürüyorum evi toplu tutmaya özen gösteriyorum.

Back
X