- Konu Sahibi sadesadece
Bu tür konular sıkça açılıyor, yurdum erkekleri temizlik konusunu kadına yıkmaya meyillidir her zaman. Birbirinizi incitmeden diyalog kurarak bu işleri çözmek lazım. Program yapın, hafta içi işten gelince 1 saat ayırıp halledin, mesela yemekten sonra oturma odası süpürülüp silinsin, biriniz camı silerken diğeri kapıyı silsin o arada perdesi yıkansın bitti gitti. Ben emekli olmadan önce eşimle programlayarak yaptık hep işleri, ikimizinde hafta sonu iki günü boştu o yüzden akşamları derin olmasa da yarım saat ya da bir saat ortaklaşa iş yaptık her zaman, cumartesi sabahtan derin temizlik, öğleden sonra pazar ve alış veriş şeklindeydi. Çocuk yokken her türlü yapılır, bunun için bilenmeyin sadece birbirinizi kırmadan diyalog kurun. Son zamanlarda bu konularda çok sert söylemler okuyorum ama temizlik bu kadar evliliği yıpratacak bir konu değil. Evli de olsak bekar da olsak belli bir oranda temizlik ve ev düzeni hayatın gerçeği, birbirinizi üzmeden çözüm üretmeye bakın, susarak ya da pasif agresif imayla çözülmez, her sorunu aşmanın ilk yolu önce açık diyalog kurmaktır, kolaylıklar dilerimÖncelikle merhabalar,
Arkadaşlar gerçekten çok bunalmış durumundayım, bitmeyen ev işleri yüzünden artık ağlamak istiyorum.
Ben çalışan bir kadınım, eşimle eve katkımız aynı düzeyde hatta benim dönem dönem daha fazla katkı sağladığım oluyor. Ev işlerini o da yardım eder, akşamları sofra toplar, elinden geleni yapar.
Haftasonu ben izinliyim o sadece pazar izinli bu sebeple benden cumartesi beklentisi çok fazla. Her işin halledilmiş olmasını istiyor ve ben artık bu yüzden bunalmış vaziyetteyim. Yetişemiyorum, dinlenemiyorum ve sürekli yorgun hissediyorum.
Aynı durumda olan varsa ev düzenini nasıl sağlıyor lütfen fikir verin
Not: eşimde düzen ve temizlik takıntısı var.