HAMİLELERİN EV İŞLERİ

iki kez temizlik sonrası hastahanelik olunca artık iş yapmıyorum eşim süpürüyor yemekte kızartma çorba falan derken bu aylara geldim çok şükür dip köşe temizliğe de kadın geliyor çamaşırıda eşim asıyor bugün ben astım ama bebeğimin eşyalarını yıkadım çünkü çantamı hazırlıcam

iki kez temizlik sonrası hastahanelik olunca artık iş yapmıyorum eşim süpürüyor yemekte kızartma çorba falan derken bu aylara geldim çok şükür dip köşe temizliğe de kadın geliyor çamaşırıda eşim asıyor bugün ben astım ama bebeğimin eşyalarını yıkadım çünkü çantamı hazırlıcam
:) ne güzel allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin cnm

Sana da hayırlı olsun inşallah :) Kalp atışını duydun mu? Yarın doktor kontrölum var iki gündür baya kötüleştim bulantı halsizlik vs o yüzden evde hiçbir şey yapamıyorum üstümü giyinip kedimi işyerine zor atıyorum

Sana da hayırlı olsun inşallah :) Kalp atışını duydun mu? Yarın doktor kontrölum var iki gündür baya kötüleştim bulantı halsizlik vs o yüzden evde hiçbir şey yapamıyorum üstümü giyinip kedimi işyerine zor atıyorum
HAYIR. benim keseyi bile daha görmedi senin kese gözüktümü

Aynı sekılde benımde gunde 2 kere 200 mg progestan kullanıyorum Hıc halım yok en çokta gunduzlerı öğlene kadar uyuyorum zaten cok haksız hıssedıyorum kendımı ılactan olduğunu soyledı doktor
Canım progestanı ne için içiyorsun? Düşük mü çıktı?

Yasadıgım sehırde kımsem yok.butun işlerimi kendim yapıyorum.ılk hamileliğimdede böyleydi.tek sorunum ödem yatarken havaya dikiyorum.beni ev işi ymk vs den çok kızım yoruyor:)bıde tuvalet egitimimiz var.şiş ödem dışında bu halime şükür diyorum

ayni gun temizlik yapip misafir agirlayip arkasima hemen tekrar ortaligi toplayim derken kanamam olmustu o gunden beri ev isimi sagolsun kayinvalidem gorumcem annem kim musayitse hafta bir iki gelip yapiyolar yine yemegide kayinvalidem yapiyo aksam esim gelirke alip geliyor. ben birtek camasir seriyorum ortaligi mutfagi topluyorum o kadar

Düşük tehlikem yok Allah'a şükür sadece kahverengı lekelenmem olduğu ıcın verdi ultrasonda baktı rahımde falan kanama yok ama yıne de önlem ıcın verdı doktor 1 ayı gectı kullanıyorum
Anladm cnm bende progesteron baktırdım, normalmi değilmi bilmiyorum değer bi soraym dedim benimde önceden bi düşüğüm var belki doktor verir.diye tahmin ediyorum

Merhaba canım 25 haftalık hamileym hiçbir işten kaçınmıyorum şöyle ki yukarı uzanma harici her işimi eskisi gibi yapıyorum tek fark çok hızlı değil yavaş yavaş yapıyorum. Hatta bayramda bile tek başıma bayram temizliği yaptım ama onun bile vaktini ayarladm . Yakıcı güneşte yorucu işler yapmadm. sorun olmadı çok şükür.

Kızlar dikkat edin şu ev islerini kendinizi yipratmadan yapın dinlene dinlene. Illa başınıza bir şey mi gelmeli kendinizi yormamaniz için Allah hepimizi korusun

Back
X