- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
insanların derdi seni mi gerdi ya yardimci ol ya da kaybolÇok saçma bir konu açmışsın. bu ne yaaa
ama bak forumun başlığının hamilelik oldugunuda yazmışsın demekki farkındasin bunun biliyosun yani. bunu bile bile yüzünle ilgili topik açmışsın. bu mesajları görenler ben haksızsam yazsınlarForum un başlığı ne ? Hamilelik değil mi ? Ben sana başka bir şey demiyorum.
sen geç dalganı aferin sana. Hamile kalsamda böyle bir konu açmam..
bende sana başkada bişey demiyorum!
bak ben edebiyat öğretmeniyim Türkçeyi gayet iyi biliyorum burada yanlış bir durum yok hem sen bu kadar her şeye müdahale etmeye çalışırsan strese girersin ilk yazdığın mesaja bak ne kadar kötü başlangıç konuşma için insanları kırarak üzerek bir yere varamazsin sen de uzulursun bir dayı yaştayiz belki aynı üzüntüleri yaşadık tanımadan etmeden insanlara kırıcı müdahalede bulunma bu en çok seni kırar madem bebek istiyosun hazırlık yapiyosun insanlardan beddua değil dua al. Bu senin iyiliğin için olurHamilesin. seni üzdüysem kusura bakma. hakkını helal et. ama ne yapayım yanlıs bisey oldugunu düşündüğüm şeylere mudahale etmeden duramıyorum
töbe ya beddua etmem ilk başta sinirlendim sen de hamile kal sivilcen çıksın anlarsın dedim sonra ondan bile pişman oldum inşallah bu sorunu sen yasamazsin dedim beddua etmeyi sevmem çünkü biraz beni anla istedim ama ondan da vazgeçtimsen bana ozaman beddua ettin galiba. ne yaparsan yap bişey yazmiycam artık
konuyu silebilsem silecem yani düşün ben ne başlıkla konu açtım şu yazışmalara bak bu dertten muzdarip olan girse okusa şunları vaktine yazık yani. Konu nerelere gitti ben de artık yazmıyorum sen de yazma konu takibi iptal ediyorum tamam gerçekten pişman oldum konu açtığıma şu yazışmalara bakınca A.e.osen bana ozaman beddua ettin galiba. ne yaparsan yap bişey yazmiycam artık
çok tsk ederim bilgin için hayatımCanim ben daha cok yeni hamlileyim. Yuzumu temiz tutmaya calisiyorum ve gunluk kremimu kullanmaya devam ediyorum. Hamilelik boyunca gunesten korunmaya calismaliyiz. Her gun koruyucu krem kullanmak lazim hamilelik lekelerini onlemek icin.
Cok guzel ve gayet yerinde bi konu acmissin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?