Hamileliğe ankara'dan katılanlar:))))

truth88

1kadın1erkek2çocuk
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
491
342
158
Ankara'da hamileliğini geçirenler bu konu altında hangi hastaneye gittiğimizi,önerilerimizi bu konu altında paylaşabiliriz;))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::nazar::nazar:

açılışı yine kendim yapayım:P etimesguttayım kontrole:emir_bebek: sincan lokman hekim hastanesine gidiyorum :))

ben de akropol hastanesinde ışın hanıma gidiyorum
çok sevdim
bir de evimin yakınında bir tıp merkezine gidiyorum aralarda

merhaba Ankara annişleri pek yakın değilmişiz adres olarak...ama olsun herşey yolunda gider inşallah bütün testlerimiz güzel sonuçlanır:))sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi:49::49::21::21::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

bende batıkent bilgi hastanesine gidiorum cnm daha yeni gidiorum inş memnun kalırsam dewam edicem ewime baya uzak ama olsun tek isteğim doktorlar ii olsun :))

bende ankaradayım cnm 19+2 deyiz oğluşumla :) etlik zübeyde hanım da doktor rahmi sinan karadeniz kontrolündeyim çok iidir doktorcum saolsun :)) doğumuda orda yapıcam hayırlısıyla kapı dibimde :)) :1::1:

ben de lina kadın sağlığı şükran çakmak hocanın hastasıyım
tam anlamıyla "hastasıyım" çok seviyorum doktorumu
sağolsun çok ilgili
ve öyle relax ki benim gibi pimpirik ikiz hamilesini bile sakinleştirdi :1:

mrb öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Bende Ankara Elvankent'te oturuyorum ilk başlarda Sincan Lokman Hekim hastanesine gidiyordum fakat bıraktım şimdi Demirtepede Uzmanlar Tıp Merkezine gidiyorum doktor tanıdık olduğu için ona güvenim sonsuz :)

merhaba ankaralı hamişler :) bende kavaklıdere bayındır hastanesinde ünal erene gidiyorum.çok sakin ve ilgili bir doktor,gereken herşeyi açıklıyor ve her sorumu rahatça soruyorum :) ayrıca bir sıkıntım olduğunda rahatlıkla arayabiliyorum :)

ben de sincan lokman hekim banu uçar güvendik'e gidiyorum ilk zamandan beri son 1 buçuk ayım. memnunum canım.

Merhabalar;
Bende YüzüncüYıl hastahanesine gidiyorum . 21 haftamızdayız şu an inş. Rabbim herkese hayırlı şekilde evlatlarını kucağına nasip eder.. :D

bende etlik zübeyde hanım hastanesinde sinan karadeniz e gidiyordum ama doktorum ayrılmış hastaneden ya.çok memnundum oysa ki.:14::14:

canım yanlışın var sinan bey ayrılmadı hastaneden ben hala onun kontrolündeyim. görev yeri değişti sadece. gebe polikliniğinden tüp bebek bölümüne geçti. ama hastanede hala hastalarının takibinide tüp bebek bölümünden yapıyo. ben hala onun kontrolündeyim...

sana ne zaman dediler ayrıldı die ??

Son düzenleme:
15-20 gün önce gittim.gebe polikliniği3 de bakıyordu bana.başka bir doktor gelmiş.içeri girince gördüm onuda.hemşireye sordum.o söyledi.şimdi ben ne yapabilirim ki onunla devam etmek istiyordum.

Ben özele gidiyorum, Meltem Erhan doktorumun adı. Ama doğumu mesa hastanesinde (yeni adıyla tobb etü) yapmayı düşünüyorum..:emir_bebek:

15-20 gün önce gittim.gebe polikliniği3 de bakıyordu bana.başka bir doktor gelmiş.içeri girince gördüm onuda.hemşireye sordum.o söyledi.şimdi ben ne yapabilirim ki onunla devam etmek istiyordum.

canım yukarıda sinan bey adölesanın hemen karşısında tüp bebek bölümünde bakıyo devamlı hastalarına. ben onun takibindeyim. ama bi hafta servise bakıyo bi hafta poliklinikte yani hastanede olduğu zamanı bulman lazım bide ondan fiş alabilmek için ürolojiden fiş alıyosun yukarı katta oda. aşağıdan vermiyolar gebelere tüp bebek bölümüne fiş ama yukarudan veriyolar bu önümüzdeki hafta poliklinikte sinan bey bende pazartesi gidicem. yani öyle bilgilendirmiş olayım seni...

bende karşısındaki Aylin Totan hanıma gidiyorum:)))

doğumuda orada mı düşünüyorsunuz ???
BİDE DOKTORUNUZ KESİN DOĞUMA GİRERİM DEDİ Mİ?
ben ilk başlarda elif baktıroğluna gidiyordum bi takım testlerin yapılması gerekirken bana bilgi vermediği için bıraktım.
16 haftalıkken de seda tamsoya gittim aslında çok ilgili bi bayan çok sevdim.doğumu konuştuk kesin gelirim diyemem dedi bana o yüzden bende ona da gitmiyorum.

Back
X