• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelige Dair

BalikKraker

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
370
71
18
35
Denizli
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35911012 link'inde actigim konuyu az cok biliyorsunuz arkadaslar. Simdi itiraf edecegim sey belki de dunyanin en sacma seyi. Ama insan caresiz kalinca sacmaliklardan bile medet umuyor galiba.

Esimi ne kadar salakca bir askla sevdigim asikar. Aramizda gecenler yukarida link'ini verdigim konu basliginda detaylica yazilmis cizilmis durumda. Ozellikle esimin ailesinin bizim birlikte olmamiza kesinlikle karsi duruslari, esimin ailesiyle benim aramda bir secim yapip onlari secmesine neden oldu.

Fakat esime gore tek bir mucize bizim kurtulusumuz olabilirdi: hamile kalmam!

E ben vajinismusum ve hala hic iliskiye giremedim.

Surtunme yoluyla iliski kurarak bu durumu olusturmaya calistik. Yumurtlama zamanlarina kadar hesaplayarak...

Tam gulunecek trajikomik bir zavallilik bu, biliyorum.

Bakireyim, iliskiye giremedim ama acaba hamile kalabilir miyim diye dusunurken buluyorum kendimi.

Esim de bir umut...

Her gun kendimi kontrol ederken ve dualar ederken yakaliyorum.

Daha kadin olamamisken anne olmaya calisiyorum.

Esimle gorusmeyi de kestik. Oyle birkac defayla ve tam olarak iliskiye girmeden hamile kalabilecegime inanmam alabildigine tuhaf ama inanmak istiyorum resmen.

Boyle ornekler de okudum.

Simdi bu durumumu kotuleyen yorumlar da olacaktir illa ki. Normal. Sacma bulmasam sessizce beklerdim. Buralarda itiraf derdinde olmazdim.

Cok zavalliyim.

Bana Allah yeter...

Hamile olsanızda fikirleri degişmez..Bence bunu onlarla aranız düzelsin diye yapmayın eşinizle istiyorsunuz diye yapın..

Ama bana göre herşeyi sırasıyla yapmayı deneyin..Önce bu vaji sorununu aşmak için birlikte çaba sarfedin...Bu durumda hamile kaldıgında bu sorunu aşamadan anne olup sürekli bu konuylada kendini heba edeceksin..

Önce kendini düşün lütfen..Bu kadar ince hesaplar yapma...

Yargılamıyorum ve aptalca da bulmuyorum..

neden tedavi görmüyorsunuz? vajinismus tedavisi olan psikolojik zamanla düzelebilen bir durum!

Cnm vajinismusu yenmek için bir şeyler denedin mi? İlk hafta bende bu problemi yaşadım. Ama sonra bir deşi cesaretiyle yaptık oldu bitti. Nedir seni korkutan :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35911012 link'inde actigim konuyu az cok biliyorsunuz arkadaslar. Simdi itiraf edecegim sey belki de dunyanin en sacma seyi. Ama insan caresiz kalinca sacmaliklardan bile medet umuyor galiba.

Esimi ne kadar salakca bir askla sevdigim asikar. Aramizda gecenler yukarida link'ini verdigim konu basliginda detaylica yazilmis cizilmis durumda. Ozellikle esimin ailesinin bizim birlikte olmamiza kesinlikle karsi duruslari, esimin ailesiyle benim aramda bir secim yapip onlari secmesine neden oldu.

Surtunme yoluyla iliski kurarak bu durumu olusturmaya calistik. Yumurtlama zamanlarina kadar hesaplayarak...

Bakireyim, iliskiye giremedim ama acaba hamile kalabilir miyim diye dusunurken buluyorum kendimi.

Esim de bir umut...

Esimle gorusmeyi de kestik. Oyle birkac defayla ve tam olarak iliskiye girmeden hamile kalabilecegime inanmam alabildigine tuhaf ama inanmak istiyorum resmen.

Simdi bu durumumu kotuleyen yorumlar da olacaktir illa ki. Normal. Sacma bulmasam sessizce beklerdim. Buralarda itiraf derdinde olmazdim.

Cok zavalliyim.

Bana Allah yeter...

Eşiniz gerçekten bir aile kuracak olgunluğa sahip bir insan değil. Neredeyse 30 yaşına gelmiş, hala anne-baba korkusuyla yuvasını yıkmak zorunda olduğunu düşünüyor ve size böyle tuhaf bir çözüm yolunu tek çare olarak sunuyor.

Evinizin direği bu adam mı olacak gerçekten? Erkek diye sırtınızı buna mı dayayacaksınız?

Silkenlensin bir kendine gelsin bence.

.

Son düzenleme:
Hamile olsanızda fikirleri degişmez..Bence bunu onlarla aranız düzelsin diye yapmayın eşinizle istiyorsunuz diye yapın..

Ama bana göre herşeyi sırasıyla yapmayı deneyin..Önce bu vaji sorununu aşmak için birlikte çaba sarfedin...Bu durumda hamile kaldıgında bu sorunu aşamadan anne olup sürekli bu konuylada kendini heba edeceksin..

Önce kendini düşün lütfen..Bu kadar ince hesaplar yapma...

Yargılamıyorum ve aptalca da bulmuyorum..

Kendime haksizlik ettigimin farkindayim.

Ama elimde degil iste. Evliligim bitmesin diye her seyi yapabilecekmisim gibi hissediyorum kendimi...

Bana Allah yeter...

Eşiniz gerçekten bir aile kuracak olgunluğa sahip bir insan değil. Neredeyse 30 yaşına gelmiş, hala anne-baba korkusuyla yuvasını yıkmak zorunda olduğunu düşünüyor ve size böyle tuhaf bir çözüm yolunu tek çare olarak sunuyor.

Evinizin direği bu adam mı olacak gerçekten? Erkek diye sırtınızı buna mı dayayacaksınız?

Silkenlensin bir kendine gelsin bence.

.

Haklisiniz da... ah kalbim bi' soz dinlese...

Bana Allah yeter...

Canım inan bana bunları okurken sende kendimi gördüm sanki ama tek farkımız bizim yani hem eşimin ailesi hemde kendi ailemle ilgili hiç sorunumuz yok benim sorunum vajinismus ben eskiden bacaklarımı kasar açamazdım bile, burada (KK) da vajili arkadaşlarımı görünce nasıl yendiklerini kendime cesaret geldi parmak yöntemiyle çözer gibi oldum eşim ile ilk defa bu kadar yakın olduğumu gördüm içime 1,5 2 cm kadar alabildim ama devamı getiremedim getiremiyorum da :14: Allah a şükürler olsun ki anlayışlı eşim var bir kez olsun bana ağzını açıp tek laf etmedi, ama artık çocuk istiyoruz ikimizde geçen o kadar tuhaflaştım ki tam birleşme olmadan yumurtlama günlerimi hesaplar oldum tam yumurtlama günümde eşim içime boşalırsa hamile kalabilirim diye düşüncelere verdim kendimi :26: yumurtlama günü tam bir birleşme olmasa da eşim ile içime boşaldı, dört gözle adet olacağım günü bekledim durdum adet günüm geldi adet olmadım sabırla bekledim daha da geçsin test için erken diye ikinci gün geldi yine olmadım adet umutlandım göğüs uçlarım çok hafif acıyordu göğüslerim taş gibi olmuştu ilk defa bu kadar değişiklilkler fark ettim umutlandım sevindim her gün kendimi dua ederken buldum, 3 gün geldi dedim bugünde adet olmazsam eğer test alacağım sabah kalktım baktım hafif bir pembelik tamamen bir hüsran oldu benim için adet oldum :14: biliyorum bizim ki kendimizi kandırmak ama umut işte fakirin ekmeği nasıl olacak gerçekten bilmiyorum :14:

Esim de bir umut...

Cok zavalliyim.

Bana Allah yeter...
cannnııımm ASLA ve ASLA bööyle bir şey yapma çocuk kadının elini ayağını bağlar...bu sefer eşin ailesinin her istediğini daha rahat kabul ettirecek sana emin ol...bak ben 34 yaşındayım ve hala çocuk düşünmüyorum neden çünkü eşim daha ailesinden yeni bir aile kurdum noktasında sıyrılamadı hala onlara bağımlı....

Daha once takip etmistim seni canim okudum hep yazdiklarini duygusal olarak bakinca sana hak veriyorum icim sizliyor.ama hayat maalesf duygusalliktan ibaret degil zannetme ki cocuk olunca hersey iyi olacak.esinle biraraya gelebilmenin yolu bu degil maalesf. Bence esin senin erkegin olacak kapasitede biri degil.kendini bu carktan kurtar bu haksizligi kendine yapma

Zavallı değilsin...

Sadece yuvanı kurtarmaya çalışıyorsun ama bu adam için değmez canım.

Ailene bunu yapma bence. Arkanızda duracak bir aileniz varken henüz...

bu kadar sorununun arasında sakın hamile kalmaya çalışma eşin daha ben karımı seviyorum yuvamı bozmak istemiyorum diyemiyo ailesine

Seni hem anlıyorum hemde çok kızıyorum. Öncelikle eşin daha ailesine karşı seni koruyamamış çocuğunuza da ileride sahip çıkmazsa herşeyi düşün lutfen. Aslında en güzeli vaj. sorununu halletmeniz en güzel zamanlarda çocuk derdi onun sorumluluğu falan yokken cinselliğin keyfini çıkarmanız lazım eee tabi şuan birçok sorun var bunları düşünemezsin onuda anlıyorum. Normal bir ilişkiyle bile kaç aylar belki yıllar hamile kalıntılar. Sizin yöntem çok zor bir ihtimal ya hadi hayırlısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boşver kuzun boşuna umutlanma..
Ne hamile kalabilirsin, ne de bu evliliğin devam eder. Hiç umut yok!

Back
X