- Konu Sahibi BalikKraker
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35911012 link'inde actigim konuyu az cok biliyorsunuz arkadaslar. Simdi itiraf edecegim sey belki de dunyanin en sacma seyi. Ama insan caresiz kalinca sacmaliklardan bile medet umuyor galiba.
Esimi ne kadar salakca bir askla sevdigim asikar. Aramizda gecenler yukarida link'ini verdigim konu basliginda detaylica yazilmis cizilmis durumda. Ozellikle esimin ailesinin bizim birlikte olmamiza kesinlikle karsi duruslari, esimin ailesiyle benim aramda bir secim yapip onlari secmesine neden oldu.
Fakat esime gore tek bir mucize bizim kurtulusumuz olabilirdi: hamile kalmam!
E ben vajinismusum ve hala hic iliskiye giremedim.
Surtunme yoluyla iliski kurarak bu durumu olusturmaya calistik. Yumurtlama zamanlarina kadar hesaplayarak...
Tam gulunecek trajikomik bir zavallilik bu, biliyorum.
Bakireyim, iliskiye giremedim ama acaba hamile kalabilir miyim diye dusunurken buluyorum kendimi.
Esim de bir umut...
Her gun kendimi kontrol ederken ve dualar ederken yakaliyorum.
Daha kadin olamamisken anne olmaya calisiyorum.
Esimle gorusmeyi de kestik. Oyle birkac defayla ve tam olarak iliskiye girmeden hamile kalabilecegime inanmam alabildigine tuhaf ama inanmak istiyorum resmen.
Boyle ornekler de okudum.
Simdi bu durumumu kotuleyen yorumlar da olacaktir illa ki. Normal. Sacma bulmasam sessizce beklerdim. Buralarda itiraf derdinde olmazdim.
Cok zavalliyim.
Bana Allah yeter...
Esimi ne kadar salakca bir askla sevdigim asikar. Aramizda gecenler yukarida link'ini verdigim konu basliginda detaylica yazilmis cizilmis durumda. Ozellikle esimin ailesinin bizim birlikte olmamiza kesinlikle karsi duruslari, esimin ailesiyle benim aramda bir secim yapip onlari secmesine neden oldu.
Fakat esime gore tek bir mucize bizim kurtulusumuz olabilirdi: hamile kalmam!
E ben vajinismusum ve hala hic iliskiye giremedim.
Surtunme yoluyla iliski kurarak bu durumu olusturmaya calistik. Yumurtlama zamanlarina kadar hesaplayarak...
Tam gulunecek trajikomik bir zavallilik bu, biliyorum.
Bakireyim, iliskiye giremedim ama acaba hamile kalabilir miyim diye dusunurken buluyorum kendimi.
Esim de bir umut...
Her gun kendimi kontrol ederken ve dualar ederken yakaliyorum.
Daha kadin olamamisken anne olmaya calisiyorum.
Esimle gorusmeyi de kestik. Oyle birkac defayla ve tam olarak iliskiye girmeden hamile kalabilecegime inanmam alabildigine tuhaf ama inanmak istiyorum resmen.
Boyle ornekler de okudum.
Simdi bu durumumu kotuleyen yorumlar da olacaktir illa ki. Normal. Sacma bulmasam sessizce beklerdim. Buralarda itiraf derdinde olmazdim.
Cok zavalliyim.
Bana Allah yeter...