- Konu Sahibi BalikKraker
Cok guclusunuz gercekten...
Bana Allah yeter...
güçlü olmamdan değil canım duygusallıktan sıyrılmış olmaktan kaynaklı inan..... eşimi çok seviyorum ama ailesinin onca yaptığı terbiyesizliğe rağmen onlara tapması benim ailemin bizim için evliliğimiz için yaptığı onca iyiliğe rağmen aileme olan ilgisizliği , beni vakti zamanında ezdirmesi , ailesine tek bir kelime etmemesi hatta onlar beni silerler bunu göze alamam demesi vs vs vs beni duygusal düşünmekten mantıklı düşünmeye sevk etti...çok şeyler yaşadım canım sevgi aşk bir yere kadar.... diyorum ya eşimi çok seviyorum o da beni seviyor asla bırakmam seni sen boşansan bile ben asla kabul etmem der ama ben atanmayı bekliyorum canım ve ailemin şehrini yazıcam ve onun olduğu şehre dönmüyecem eğer beni seviyorsan buraya yerleşrisin diycem kabul ederse ok ama etmezse ailemi senin için bir kere bıraktım sen ise ailenin yaptığı onca terbiyesizliğe rağmen beni haklı bulmana rağmen beni ezdirdin üstüne de ben onlara bir şey diyemem beni silerler dedin ben de eğer ailemi bir kere daha bırakırsam beni silerler diycem ve içimdeki ateş sönecek...resmen o günün hayaliyle yaşıyorum...o aile için bana neler yaptı ben benim ailem gibi bir aile için neler neler yapmam onu çok da sevsem.....ailen arkanda canım aileni ezip eşin için kılını kıpırdatma zira adam hala ailesine resti çekebilmiş değil....haaa deseydi ki ailesine ben onu seviyorum kabul etmiyor musunuz beni bir daha göremezsiniz ben onunla başka bir şehre yerleşicem vs vs vs o zaman derdim ki olabilir hamilelik...ama inan o zihniyetteki adam çocuğu senin elini kolunu bağlamak için istiyor...çocuk yokken senin burnunu sürmek için boşanma davaları havada uçuşuyorken çocuk olursa seni mahveder inan...ve sonunda eşimi seviyorum e çocuk da var bozmayayım yuvamı der ailesinin altında kalırsın.... benim eşim hep der neden çocuk yapmıyoruz diye benden aldığı cevap AİLEN yüzünden....sen öldün diye düşünüp beni kapı önüne çalışan bir ailen varken ben sana çocuk doğurmam ne sanıyorsun borçlarını ailem ödediği gibi çocuğuna da ailem mi baksın diye düşünüyorsun derim...ekonomik özgürlüğümü elime alana kadar çocuk falan yok der kesip atarım konuyu....ve inan çocuğunuzun olmaması eşini daha çok korkutuyordur... hele de seviyorsa seni düşünüyordur ki eğer boşanırsak çocuğu da yok tekrar rahat rahat evlenebilir...asla düşünme canım asla ....ailenin dediğinden o bağımlı eş için çıkma.....benim ailem de arkamda sağolsunlar ve bana bırak gel deseler asla ben seviyorum kalacam demem....