- Konu Sahibi BalikKraker
-
hamile olmanızda belki fikirlerini degiştirmicek
Biliyorum, biliyorum...
Sadece o zaman benim o korkak kocamin bir bahanesi olacak birlesmek icin.
Buna bile raziyim resmen of.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35911012 link'inde actigim konuyu az cok biliyorsunuz arkadaslar. Simdi itiraf edecegim sey belki de dunyanin en sacma seyi. Ama insan caresiz kalinca sacmaliklardan bile medet umuyor galiba.
Esimi ne kadar salakca bir askla sevdigim asikar. Aramizda gecenler yukarida link'ini verdigim konu basliginda detaylica yazilmis cizilmis durumda. Ozellikle esimin ailesinin bizim birlikte olmamiza kesinlikle karsi duruslari, esimin ailesiyle benim aramda bir secim yapip onlari secmesine neden oldu.
Fakat esime gore tek bir mucize bizim kurtulusumuz olabilirdi: hamile kalmam!
E ben vajinismusum ve hala hic iliskiye giremedim.
Surtunme yoluyla iliski kurarak bu durumu olusturmaya calistik. Yumurtlama zamanlarina kadar hesaplayarak...
Tam gulunecek trajikomik bir zavallilik bu, biliyorum.
Bakireyim, iliskiye giremedim ama acaba hamile kalabilir miyim diye dusunurken buluyorum kendimi.
Esim de bir umut...
Her gun kendimi kontrol ederken ve dualar ederken yakaliyorum.
Daha kadin olamamisken anne olmaya calisiyorum.
Esimle gorusmeyi de kestik. Oyle birkac defayla ve tam olarak iliskiye girmeden hamile kalabilecegime inanmam alabildigine tuhaf ama inanmak istiyorum resmen.
Boyle ornekler de okudum.
Simdi bu durumumu kotuleyen yorumlar da olacaktir illa ki. Normal. Sacma bulmasam sessizce beklerdim. Buralarda itiraf derdinde olmazdim.
Cok zavalliyim.
Bana Allah yeter...
neden tedavi görmüyorsunuz? vajinismus tedavisi olan psikolojik zamanla düzelebilen bir durum!
Hamile olsanızda fikirleri degişmez..Bence bunu onlarla aranız düzelsin diye yapmayın eşinizle istiyorsunuz diye yapın..
Ama bana göre herşeyi sırasıyla yapmayı deneyin..Önce bu vaji sorununu aşmak için birlikte çaba sarfedin...Bu durumda hamile kaldıgında bu sorunu aşamadan anne olup sürekli bu konuylada kendini heba edeceksin..
Önce kendini düşün lütfen..Bu kadar ince hesaplar yapma...
Yargılamıyorum ve aptalca da bulmuyorum..
Eşiniz gerçekten bir aile kuracak olgunluğa sahip bir insan değil. Neredeyse 30 yaşına gelmiş, hala anne-baba korkusuyla yuvasını yıkmak zorunda olduğunu düşünüyor ve size böyle tuhaf bir çözüm yolunu tek çare olarak sunuyor.
Evinizin direği bu adam mı olacak gerçekten? Erkek diye sırtınızı buna mı dayayacaksınız?
Silkenlensin bir kendine gelsin bence.
.
birleşemezsenizde cocuga yazık olucak ama
cannnııımm ASLA ve ASLA bööyle bir şey yapma çocuk kadının elini ayağını bağlar...bu sefer eşin ailesinin her istediğini daha rahat kabul ettirecek sana emin ol...bak ben 34 yaşındayım ve hala çocuk düşünmüyorum neden çünkü eşim daha ailesinden yeni bir aile kurdum noktasında sıyrılamadı hala onlara bağımlı....http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35911012 link'inde actigim konuyu az cok biliyorsunuz arkadaslar. Simdi itiraf edecegim sey belki de dunyanin en sacma seyi. Ama insan caresiz kalinca sacmaliklardan bile medet umuyor galiba.
Esimi ne kadar salakca bir askla sevdigim asikar. Aramizda gecenler yukarida link'ini verdigim konu basliginda detaylica yazilmis cizilmis durumda. Ozellikle esimin ailesinin bizim birlikte olmamiza kesinlikle karsi duruslari, esimin ailesiyle benim aramda bir secim yapip onlari secmesine neden oldu.
Fakat esime gore tek bir mucize bizim kurtulusumuz olabilirdi: hamile kalmam!
E ben vajinismusum ve hala hic iliskiye giremedim.
Surtunme yoluyla iliski kurarak bu durumu olusturmaya calistik. Yumurtlama zamanlarina kadar hesaplayarak...
Tam gulunecek trajikomik bir zavallilik bu, biliyorum.
Bakireyim, iliskiye giremedim ama acaba hamile kalabilir miyim diye dusunurken buluyorum kendimi.
Esim de bir umut...
Her gun kendimi kontrol ederken ve dualar ederken yakaliyorum.
Daha kadin olamamisken anne olmaya calisiyorum.
Esimle gorusmeyi de kestik. Oyle birkac defayla ve tam olarak iliskiye girmeden hamile kalabilecegime inanmam alabildigine tuhaf ama inanmak istiyorum resmen.
Boyle ornekler de okudum.
Simdi bu durumumu kotuleyen yorumlar da olacaktir illa ki. Normal. Sacma bulmasam sessizce beklerdim. Buralarda itiraf derdinde olmazdim.
Cok zavalliyim.
Bana Allah yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?