Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçeriği vajinanın ph bozuyor diye biliyorum sanırım spermleri öldürüyor yanlış olmasında öyle okumuştumKizlar.merhaba kayganlastiricilar hamile kalmayı zorlaştırıyor mu yoksa tam tersi mi nette ikisi de yazıyor sizin düşünceleriniz neler
Evet bende bu şekilde biliyorum, en az zararı olan ve sperm sayısını etkilemeyen kantaron yağı diye biliyorumİçeriği vajinanın ph bozuyor diye biliyorum sanırım spermleri öldürüyor yanlış olmasında öyle okumuştum
Yağ da yakar sankiEvet bende bu şekilde biliyorum, en az zararı olan ve sperm sayısını etkilemeyen kantaron yağı diye biliyorum
Bi gebelik sayfasında okudum bu şekilde deneyip hamile kalanlar var yazılan yorumlardan okuduğum kadarıylaYağ da yakar sankien iyisi ön sevişmeyi uzatıp kayganlastiriciya ihtiyaç duymamak ben preseed kıydı neydi bı jel vardı gebeliğe yardımcı onu kullanmıştım yine de olmamıştı en azından sperme zararı yoktu eğer konu sahibi jele ihtiyacı olup gebelik düşünüyorsa böyle bişi alabilir
İlişki den kaç gün sonra test yaptınBen yeni öğrendim hamile olduğumu ve iki ay jel kullandım su bazlı gleitgelen ismi
12 günü sonra normal testlerde çıkmadı. ben de bat günü ovülasyon testiyle baktım ( onda da hamilelik varsa pik oluyor diye okumuştum forumda) pik görünce gebelik testi denedim üç tane hepsinde de çizgi çıktı.İlişki den kaç gün sonra test yaptın
Darısı başıma inşallah ❣12 günü sonra normal testlerde çıkmadı. ben de bat günü ovülasyon testiyle baktım ( onda da hamilelik varsa pik oluyor diye okumuştum forumda) pik görünce gebelik testi denedim üç tane hepsinde de çizgi çıktı.
Aminn inşallah. Regl beklicem bakalım olcak miyim çok zor beklemesi . Düzensiz olunca daha da zorRabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize kucağımıza almayı, sağlıkla büyütmeyi, hayırlı evlatlar yetiştirmeyi