| Yaş | Bat | Son Durum |
| 27 | 18.04 | |
Y Yarenimi | 29 | 23.04 | |
B Begonya92 | 25 | 01.06 | |
H Htc-89 | | 19.06 | |
| 30 | 21.06 | |
| 25 | ||
| | 21.06 | |
| 26 | 28.06 | |
| 28 | 29.06 | |
| 24 | 16.06 | |
D Denizyildizi_444 | 25 | 17.06 | |
| 22.06 | ||
| 23 | 25.06 | |
| 29.06 | ||
| 26 | 07.07 | |
| 10.07 | ||
| 30 | 12.07 | |
| 28 | 13.07 | |
@Ipek8006 | 30 | 14.07 | |
| 30 | 14.07 | |
| 28 | 15.07 | |
| 34 | 15.07 | |
| 26 | 16.07 | |
| 30 | 17.07 | |
| 27 | 22.07 | |
E Eceee16 | 30 | 24.07 | |
| 32 |
Merhaba benimde bat 23 Nisan umarım gelmezde çifte bayram yaparım. Ben geçen ay klomen kullandım 3 yumurta gelişti ama olmadı. Bu ay istemedim kendi haline bırakıcam. Ama regl olursam bu ay gidicem. Benim rahim filmi eksik bir kaç aya onu denerim olmazsa doktorum öyle demişti .Merhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺
Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim
Sonu adet de olsa bebek de olsa güel bir paylaşım topiği olsun dedim
Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim
Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırımhafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺
İlk yol arkadaşları olarak umarım uğur getirsin burası bizeMerhaba benimde bat 23 Nisan umarım gelmezde çifte bayram yaparım. Ben geçen ay klomen kullandım 3 yumurta gelişti ama olmadı. Bu ay istemedim kendi haline bırakıcam. Ama regl olursam bu ay gidicem. Benim rahim filmi eksik bir kaç aya onu denerim olmazsa doktorum öyle demişti .
Aralıklar vererek 12 ay . Ben de folikasit kullanıyorum sadece. Soğan kürü ya da hayıt çok duydum ama cesaret edemiyorum normal olan bir şeyi bozarım diye. Bu ay pazartesi gidicem sadece devlet hastanesine reglimin 15. Günü meraktan yumurtlama ne durumda diye. Özele para dökmek çok geliyor bazen. Geçen ay rahim ince çıkmıştı ilaçla kalınlaştırıldı. Bu ay birazda onu merak ediyorum yine ince mi . Ya hep merak atamıyorum kafamdan.İlk yol arkadaşları olarak umarım uğur getirsin burası bizeben geçen ay yine folikül takibi ve ateş ölçme ile takip etmiştim yumurtlamayı. Onun dışında soğan kürü yaptım (sadece akşamları) ve inofolic kullandım (pcoslular için folik asit). Döllenme gerçekleşti gebelik başladı ama devam etmedi maalesef bu ay sadece inofolic kullanıyorum ve bekliyorum
Sen kaç aydır deniyorsun? İnşallah bu ay olur da filme hiiiç ihtiyacın kalmaz
Soğan kürünü fazla yapmak inceltiyormuş rahim duvarını diye okumuştum, sende zaten öyle bir risk varsa yapma bence de. Senin yumurtlama henüz gerçekleşmedi sanırım git bakalım be diyecek doktor. benim bugün 13mm’ymiş yanlış hatırlamıyorsamAralıklar vererek 12 ay . Ben de folikasit kullanıyorum sadece. Soğan kürü ya da hayıt çok duydum ama cesaret edemiyorum normal olan bir şeyi bozarım diye. Bu ay pazartesi gidicem sadece devlet hastanesine reglimin 15. Günü meraktan yumurtlama ne durumda diye. Özele para dökmek çok geliyor bazen. Geçen ay rahim ince çıkmıştı ilaçla kalınlaştırıldı. Bu ay birazda onu merak ediyorum yine ince mi . Ya hep merak atamıyorum kafamdan.
Ayyy ilk güzel haber senden gelsin o zaman inşallahhBenim bat 8 nisan ben hem ovulasyon hem iğne yumurta büuütücü ve çatlatma iğnesi oldum bugun 13. Gun yarın test yapıcam uğurlu gelsin topik
Amin inşallahAyyy ilk güzel haber senden gelsin o zaman inşallahhbekliyoruz yarın testini, iki çizgisiyle birlikte
Bugün 12. Gün akıntım geldi aslında çok az :) pazartesi saat 11 de randevum. İlk defa gidicem suç doktora devlette umarım terslemez :)Soğan kürünü fazla yapmak inceltiyormuş rahim duvarını diye okumuştum, sende zaten öyle bir risk varsa yapma bence de. Senin yumurtlama henüz gerçekleşmedi sanırım git bakalım be diyecek doktor. benim bugün 13mm’ymiş yanlış hatırlamıyorsam
İnşallah canım . Nisa'nın 24 ünde eşimin Doğum günü. İnşallah olur ona bu güzel haberi Doğum gününde veririmHayırlısı olsun canım inşallah olur bu ay.. :) ben şuanda regl durumundayım, bu ay denicez bakalım. Bat 29 Nisan :)
Herşey gönlünce olsun canım, en güzel hediyeyi verirsin inşallah :))İnşallah canım . Nisa'nın 24 ünde eşimin Doğum günü. İnşallah olur ona bu güzel haberi Doğum gününde veririm☺
Hepimize nasip olur inşallah. Pazartesi yumurta kontrolüm var inşallah büyürHerşey gönlünce olsun canım, en güzel hediyeyi verirsin inşallah :))
İnşallah canım :))Hepimize nasip olur inşallah. Pazartesi yumurta kontrolüm var inşallah büyür
Hadi hayırlısı canım :)Bende bebek istiyorum
Bat 25 Nisan
Ayy süper günde 2mm büyüdüğünü düşünürsen pazartesi 20mm olmuş olur muhtemelen ilişki önerir o gün ve sonrasındaMerhaba kızlar benimde bat 20 mayıs ama pkolu olduğum icin gecikebiliyor. Dün doktora gittim 12 mm lik bir yumurta varmış pazartesi tekrar gel dedi . İnsallah Uğur getirsin burası hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?