• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum inşallah ne zıkkım bir şeymiş şu ANA 😔 sanırım gebeliği de hastalık olarak algılayıp antikor üretiyor galiba 😕 sonuçta sağlıklı kısımlara saldırması ya, poff 😔Rabbim hayırlısını nasip etsin dediğin gibi inşallah sebebi o değildir, inşallah yükselir değerim 🙏🙏🙏
Evet iyi düşünelim güzel düşünelim öyle olsun dua edeceğim ben de🙏🏻

Doktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.

Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..

Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.

Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.

Dualarınızda bana da yer verin lütfen 🙏🙏 çok ihtiyacım var şu an...
Yaa canım aklına kötüyü getirme sakın, biz seni pozitifliğinle tanıdık örnek aldık. Sen doktorun tavsiyelerine uy benim arkadaşımda öyle oldu 5 haftalıktı, 2 hafta yattı sadece tuvalete gitti ama sonuç bebişi inşallah 2 haftaya gelecek. İnanıyorum ben sana sen de kavuşacaksın, hiç kendini strese sokma olur mu

Doktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.

Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..

Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.

Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.

Çok geçmiş olsun inşallah değerin yükselir sağlıkla kucağına almak nasip olur🤲🏻

Evet iyi düşünelim güzel düşünelim öyle olsun dua edeceğim ben de🙏🏻
Amin canım benim 🙏🙏
Yaa canım aklına kötüyü getirme sakın, biz seni pozitifliğinle tanıdık örnek aldık. Sen doktorun tavsiyelerine uy benim arkadaşımda öyle oldu 5 haftalıktı, 2 hafta yattı sadece tuvalete gitti ama sonuç bebişi inşallah 2 haftaya gelecek. İnanıyorum ben sana sen de kavuşacaksın, hiç kendini strese sokma olur mu
Ayy ne güzel bir örnek, darısı başıma inşallah canım 🙏🙏 devem ederse de etmezse de başım gözüm üstüne, Allah hayırlısını nasip etsin 🙏🙏 üzüldüm elbet ama kısmet işte 😕

Merhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺

Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim 🤗

Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim 🙏

Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim 💓💓

Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırım 🤭 hafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺🤗

Son Durum
@tuce_tuce
27​
18.04​
:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
@Yarenimi
29​
23.04​
@Begonya92
25​
01.06​
mrssoydas mrssoydas
32​
10.06​
Nurrhanm Nurrhanm
23​
20.05​
@HtcL53
38​
01.06​
@Semaes
01.06​
@Emine Hatayli
38​
03.06​
@Oslemgvn
23​
06.06​
E Eceee16
30​
11.06​
@arzerik
30​
15.06​
wox_90 wox_90
28​
15.06​
@dlkkydlntpl
15.06​
@Ipek8006
30​
15.06​
@Semipermeable
30​
16.06​
@Ballkaymak
24​
16.06​
D Denizyildizi_444
17.06​
Peripellas Peripellas
26​
17.06​
Ebrulipapatya Ebrulipapatya
34​
19.06​
@Algernonya
30​
19.06​
@Htc-89
19.06​
@sukufenazz
21.06​
@Prettygirl
30​
21.06​
hayaksii hayaksii
25​
22.06​
@busra89ist
22.06​
@Nurov
27​
23.06​
@duyguyigitemre
26​
28.06​
1917pinkterest 1917pinkterest
28​
29.06​
@Canparcammm
01.07​
@SelesX
26​
07.07​
Dilekdilek06 Dilekdilek06
30​
12.07​
@Eylullum1
28​
15.07​
Aranıza yeni katıldım bende bu ay ilk denememi gerçekleştirdim. 14 haziran adet olmam gerekiyordu kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama hala adet olmadım normaldr 1 gün bile gecikmez. Negatifi görünce kafamda rahatlamıştı halbuki. Kısmet gelecek aya:)

Ayyy canımmm yat dinlen bol bol uzat ayaklarını 🤲😘😔

canm benm insalah bisey olmaz korkma . sen sadece bol bol dinlen baska bsey yapma .strwsten uzak dur herseyin guzel olacagina inan ve dua et bol bol..senin guzel enerjinle moral bulup birbirimze destek ve yardmci oluyorz .enerjini dusurme. bol bol dua edecem senin icin 🙏🙏🌸♥️

Gittinnmi doktora ne dedi benim 3 gün erken geldi canım çok kötüyüm üstelik eşimle ayrılmak üzereyiz sıkıntıdan diyorum erken oldum sanırım 😔
Ayyy canımmm yat dinlen bol bol uzat ayaklarını 🤲😘😔
Canım neler oldu öyle, sen iyi misin?? Atlatamayacağınız bir sorun yoldur inşallah 🙏🙏

iyiyim kuzum yatıyorum yeni uyandım hatta 🙄 kanama kahverengiye dönmüş azalmış görünüyor..

Back
X