HAMILELİĞİ 3 AY GİZLEYİN

Yeni hamileler şu an kimlere haber verdi kimleri bekletiyor sizce hangisi doğru söylemek mi saoylememek mi

Ben ilk hamileliğimde sadece kan tahlilinde pozitif çıktı diye herkese söylemiştim hatta ilk neden bana söylemedin kavgalarina maruz kalmıştım 6 ay içinde sağır sultan bile duymuştu ama gebeligim sonlanmak zorunda kaldı ve ne kadar kişi biliyorsa o kadar kişiyi dinlemek zorunda kalıyorsun. O daha zordu bazen oluyordu onlar seni değil sen onları teselli ediyodum,;))

3 ay gecmesini bekle allah korusun düşük falan olursa zor atlatmamak icin ve esimde nazardan korktugu icin biz 3 ay bitince soyledik

3 ay gecmesini bekle allah korusun düşük falan olursa zor atlatmamak icin ve esimde nazardan korktugu icin biz 3 ay bitince soyledik
evet nazar da olabilirmiş Allah im tüm hamilelerimizi kem gözlerden korusun

Biz hemen söylemistik ama ikinci kez hamile kalırsam bende belli bir süre saklamayı düsünüyorum

Sadece kendi annem biliyor şimdilik. Kalp atışı duyulduktan sonra inş kayınvalideme söylemeyi düşünüyoruz. 3. Ay dolduralım herkese güzelce anlatırız inş

Bende ailelere,çevreye söylemek için 14. Haftaya girmeyi bekliyorum 4. Ayla birlikte söyleriz en makulü bencede böyle ama mutluluğu saklamak çok zor rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin herkese :dua:

Bende ailelere,çevreye söylemek için 14. Haftaya girmeyi bekliyorum 4. Ayla birlikte söyleriz en makulü bencede böyle ama mutluluğu saklamak çok zor rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin herkese :dua:
evet kızlar böyle yapalım sabırlı olalim

Benimde de çenem hiç durmaz o yönden 3 gebeliğimide söyledim sonuç hüsran ama ona bağlanıyorum tabi bir sürü nedeni var bu sefer daha tedbirli olurum ama sırf hamileyim arkasından düştü demekten yoruldum:)

Back
X