HAMILELİĞİ 3 AY GİZLEYİN

Daha önceden düşükler yaptığım için şimdi üç ay bitmesine rağmen ailem ve bir iki arkadaş dışında kimse bilmiyor. Aslında doğurana kadar demek istemiyorum ama başka şehirdeyim ve hamileyken memlekete gidemeyeceğim. Evlatlık aldığımı düşünecek kadar kötü zihniyetliler olduğu için birkaç hafta içinde anons edeceğim nasip olursa :)

Ben soyledm. Birine soleyince yayiliyo zaten . Ama nebilm ole solemeyenleere kiziyorum ben.
Kendi acimdan bir sikinti olsa kimseye konismicak oldugum icindir belki.
Söylemeyenlere kızmayın bence. Dört defa düşük yaptım, ikisi kürtaj ve duyan insanlar tarafından sürekli neymiş ne olmuş diye açıklama yapmak ne kadar zor anlatamam. Üstüne bir de araştırmıyor musunuz ya da birkaç yıl ara ver diye akıl verenler olunca insan doğurup yaşını doldurana kadar bile demek istemiyor.

Söylemeyenlere kızmayın bence. Dört defa düşük yaptım, ikisi kürtaj ve duyan insanlar tarafından sürekli neymiş ne olmuş diye açıklama yapmak ne kadar zor anlatamam. Üstüne bir de araştırmıyor musunuz ya da birkaç yıl ara ver diye akıl verenler olunca insan doğurup yaşını doldurana kadar bile demek istemiyor.
Dedim ya ben kendi acimdan olmassa bsey duyarsam as sorup sorusturmam bende bi dusuk yasadim az cok bende cektim onu bi yandan haklisinz ama bazilari dioki cok bekleyen arkadaslar var mesela ozellikle soylemyo neyms nazari deyermis asil o insanlar kendileri icin dua ederken bizim.meleklerimiz icin de dua eder hic ole guzel insanlarin nazari degermi.
Tamam sizim gibi benm gbi olumsuz tecrubeler yasamis kisiler belki biraz daha urkek korkak olur illaki ama kimisi varki insanlar onun mutlulugunda gozu kalir gbi dusunuyo ben onlara kziyorm aslnda.

Valla keseyi görene kadar söylemedim ama artık yavaş yavaş söylüyorum yakınlarıma, saklamak bana saçma geliyor. Her halükarda bu dünyada rızkı varsa doğacak zaten. Allah kem gözlerden korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah :dua::anneadayı:

Dedim ya ben kendi acimdan olmassa bsey duyarsam as sorup sorusturmam bende bi dusuk yasadim az cok bende cektim onu bi yandan haklisinz ama bazilari dioki cok bekleyen arkadaslar var mesela ozellikle soylemyo neyms nazari deyermis asil o insanlar kendileri icin dua ederken bizim.meleklerimiz icin de dua eder hic ole guzel insanlarin nazari degermi.
Tamam sizim gibi benm gbi olumsuz tecrubeler yasamis kisiler belki biraz daha urkek korkak olur illaki ama kimisi varki insanlar onun mutlulugunda gozu kalir gbi dusunuyo ben onlara kziyorm aslnda.
O niyetle saklayan kişilerin zaten kendi de iyi niyetli değildir. Ne demek istediğini anladım. Allah herkesin gönlüne göre versin canım. Hepimize hayırlı doğumlar.

Back
X