- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Once enfeksiyonun tedavi edilmesi lazim sağlıklı hamilelik olmasi icin.Allahin izniyle birdaha tekrarlamaz ve merak etme yine hamile kalirsin acele etme.sabretDış gebeliğimde enfeksiyondanmış. Çok şükür erken farkettik tüplerim hasar görmeden.
Canım bende iğne ve coraspirin kullanıyordum 12 nci haftada lekelenme olunca doktorum hapı kesti iğneye devam ettim..hap iğnenin etkisini artırıyor dedi..hala iğne oluyorm..doktor doğumdan bir gün önce bırakman yeterli dedi tabi normal doğum görünüyor zamanını bilmiyoruz..onun için sancın olursa acil gel kontrol ol doğum değilse iğneni vurursun dediSelam herkese
Daha önce bir kaybım olduğu icin bu seferki hamileligimin başından beri coraspin kullanıyorum tedbir amaçlı.herhangi bi pihtilasma testi yapilmamisti.Allaha şükür 31.haftaya geldik.doktor 32.haftada coraspini birakmami söyledi.erken dogum olursa kan kaybi olmasin diye.ama ben cok korkuyorum.ya birakinca bebeğime birsey olursa diye.kullananlar kacinci haftada biraktiniz acaba?
Bunu doktora bende soracagim igne olayini canim ama korkuyorum kizcak diye :/ coraspini biraktiriyorsa igne baslasin madem.cok acitiyor mu igne?Canım bende iğne ve coraspirin kullanıyordum 12 nci haftada lekelenme olunca doktorum hapı kesti iğneye devam ettim..hap iğnenin etkisini artırıyor dedi..hala iğne oluyorm..doktor doğumdan bir gün önce bırakman yeterli dedi tabi normal doğum görünüyor zamanını bilmiyoruz..onun için sancın olursa acil gel kontrol ol doğum değilse iğneni vurursun dedi
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.Amin canim cok sagol.neden oldugu hakkında bi fikrim yok doktor sagliksiz gebelik demisti.bebegimin kalp atışı duyulmamisti.önce ilacla düşük yaptırdılar daha sonra kurtaj oldum parca kalmasindan.cok sıkıntılı bir surecti.evlendigimde 3 yil olmadi bebegim.sonra olmustu bu şekilde kaybettim.kurtajdan sonra 2 yil hamile kalamadim bir türlü.kendimi spora diyete vermiştim.anlasilan benim çocuğum olmayacak gözüyle bakiyordum.çünkü 5 yılda yapmadigim kalmamisti olmasi için.sonra yine kendiliginden geldi.rabbim nasip etti şükürler olsun.o zmaan anladım,herşeyin bi zamani var.hangisi hayirli ise o olsun hakkimizda.hayirli zaman bu zamanmis.insallah senin içinde en hayırlı olan zamanda nasip eder rabbim
Allah bağışlasın size evlatlarınızı. Bu pkoyuda kimseye vermesin bende 18 evlendim 22 ye girecem. Herkes erken daha olur diyor sıkıntının farkında olan yok. Allah büyüktür diyorum bende inşaallah herkese nasip eder benide unutmazBende pkoluyum sipermler sıkıntılı ilk oglumu 4 sene üstüne hamile kaldım oğlum 2 yaşındaydı bıraktık korunmayi 5 sene sonra kimsayal gebelik yasadim aralıkta düştü sonra 6 ay sonrada bu gebeligim oluştu rabbim neylerse güzel eyler 12 senelik evliyim 10 yıl çocuk olsun diye geçti ömrüm 19 yasinda evlendim suam 31 yasindayim
Rabbim saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah allahım gönlüne göre versinAllah bağışlasın size evlatlarınızı. Bu pkoyuda kimseye vermesin bende 18 evlendim 22 ye girecem. Herkes erken daha olur diyor sıkıntının farkında olan yok. Allah büyüktür diyorum bende inşaallah herkese nasip eder benide unutmaz
İdrar yolu iltihabıydı atlattım çok şükür .inşaallah çok bekletmezde gelirOnce enfeksiyonun tedavi edilmesi lazim sağlıklı hamilelik olmasi icin.Allahin izniyle birdaha tekrarlamaz ve merak etme yine hamile kalirsin acele etme.sabret
Cümlemize sizinde evladınızı korusun size bağıslasınRabbim saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah allahım gönlüne göre versin
Gelir Allahin izniyle kafana takma.ne kadar kafana takarsan o kadar bekletir seni melegin ona göre:)İdrar yolu iltihabıydı atlattım çok şükür .inşaallah çok bekletmezde gelir
Allah bir avazda kurtarsın sizide. SağolunGelir Allahin izniyle kafana takma.ne kadar kafana takarsan o kadar bekletir seni melegin ona göre:)
Ben hala göbekten yapıyorum kolumdan çok acıyor etim sert olduğu için sanırım..en fazla bir haftaya alışıyorsun merak etme :) en azından için rahat olacakBunu doktora bende soracagim igne olayini canim ama korkuyorum kizcak diye :/ coraspini biraktiriyorsa igne baslasin madem.cok acitiyor mu igne?
Amin allaj razı olsun onu çeken bilir canım insanlarin varmi birşey niye yapmıyor sunuz vs soruları beni deli ederdi aglardim hamile gormek istemezdim bebek magzalarina görmek istemzdim eşim le hamile birini gorsel esimin iç geçir digini görsem o gün göz yaslarimi tutamazdim onu ceken bilir canım ama olucal merak etme biraz daha zor kaliyoruz yumurta her ay duzenli buyumedigi için ama mutlaka denk geliyor en kısa zamandq denk gelir inşallah esimin siperm değerleri düşmüştü 5 milyon canli onun da yok ileri yok gerisi baya vahimdi ama bak rabbim nasip edince tedavisiz oldu normalde mayis ayinda doktora gidip tedaviye başlayacakim sende en kısa zamanda hamile kal inşallah ol dersedersen olur yarabbim ol emrini ver yarabbim evladi hakkinda hayırlı kilsib insallhAllah bağışlasın size evlatlarınızı. Bu pkoyuda kimseye vermesin bende 18 evlendim 22 ye girecem. Herkes erken daha olur diyor sıkıntının farkında olan yok. Allah büyüktür diyorum bende inşaallah herkese nasip eder benide unutmaz
Aynen kendini bilmezler çok. Bende en çok eşim için istiyorum çünkü çocuklara aşık. Biz ikimizde çok ağladık. Hamileyim dediğimde ağlamaya başladı sevinçten. Sonra dış gebelik dediler ve kürtaj olacaktım. Ben ameliyathaneye giderken arkamızdan ağladı.Amin allaj razı olsun onu çeken bilir canım insanlarin varmi birşey niye yapmıyor sunuz vs soruları beni deli ederdi aglardim hamile gormek istemezdim bebek magzalarina görmek istemzdim eşim le hamile birini gorsel esimin iç geçir digini görsem o gün göz yaslarimi tutamazdim onu ceken bilir canım ama olucal merak etme biraz daha zor kaliyoruz yumurta her ay duzenli buyumedigi için ama mutlaka denk geliyor en kısa zamandq denk gelir inşallah esimin siperm değerleri düşmüştü 5 milyon canli onun da yok ileri yok gerisi baya vahimdi ama bak rabbim nasip edince tedavisiz oldu normalde mayis ayinda doktora gidip tedaviye başlayacakim sende en kısa zamanda hamile kal inşallah ol dersedersen olur yarabbim ol emrini ver yarabbim evladi hakkinda hayırlı kilsib insallh
Benim akrabamda 4 tane var rabbim en kısa zamanda hayirlosiyla sevindirsin inşallahAynen kendini bilmezler çok. Bende en çok eşim için istiyorum çünkü çocuklara aşık. Biz ikimizde çok ağladık. Hamileyim dediğimde ağlamaya başladı sevinçten. Sonra dış gebelik dediler ve kürtaj olacaktım. Ben ameliyathaneye giderken arkamızdan ağladı.Allah ım kimsenin kucağını boş koymasın. Sadece kk da kim bilir kaç kişiyiz sabırla o günü bekleyen.
Amin.Bizim akrabalarda 10dan fazla var sebebsiz olanBenim akrabamda 4 tane var rabbim en kısa zamanda hayirlosiyla sevindirsin inşallah
Merhaba ben de ayni dertten kafayi yiyecektim.36 haftalik hamileyim.hem corasprin hem de igne kullaniyorum.doktorum erken dogum riskim var diye 34.haftada biraktirdi.igne devam.icim hic rahat degil.cunku normalde doktorum doguma 5 gun kala birakacaz demisti corasprini.Selam herkese
Daha önce bir kaybım olduğu icin bu seferki hamileligimin başından beri coraspin kullanıyorum tedbir amaçlı.herhangi bi pihtilasma testi yapilmamisti.Allaha şükür 31.haftaya geldik.doktor 32.haftada coraspini birakmami söyledi.erken dogum olursa kan kaybi olmasin diye.ama ben cok korkuyorum.ya birakinca bebeğime birsey olursa diye.kullananlar kacinci haftada biraktiniz acaba?
Al benden de o kadar.ama Allahin izniyle birsey olmaz çünkü iğne kullaniyorsun.o yeterli gelecektir bence.ben napicami sapitmis vaziyetteyim.etrafinda ki kullananlara hic sordun mu kacinci haftada birakmislar?Merhaba ben de ayni dertten kafayi yiyecektim.36 haftalik hamileyim.hem corasprin hem de igne kullaniyorum.doktorum erken dogum riskim var diye 34.haftada biraktirdi.igne devam.icim hic rahat degil.cunku normalde doktorum doguma 5 gun kala birakacaz demisti corasprini.
Al benden de o kadar.ama Allahin izniyle birsey olmaz çünkü iğne kullaniyorsun.o yeterli gelecektir bence.ben napicami sapitmis vaziyetteyim.etrafinda ki kullananlara hic sordun mu kacinci haftada birakmislar?
Hayır bıraktıktan sonra sıkıntı yaşamadım.iğne de kullanmadım ben.sadece coraspin.doktor 32.haftada bırak demişti.ama ben doktoru dinlemeyip 35+4 de bırakmıştım.pimpiriklik cahillik işte.bıraktıktan sonra aradan 1 ay geçmesine rağmen Doğumda cok kan kaybettim.doktorum kızmıştı anlamıştı 32 de bırakmadığımı.cok pişman oldum.çunku coraspinin etkisi kandan uzun bir süre gitmiyor.doktorunuzu dinleyin mutlaka.Mrblar benimde 32. Haftada doktor bırakmamı söyledi. Bende sizin gibi endişeliyim bıraktığım için. Siz iğne falan kullandınız mı. Bıraktıktan sonra bi sıkıntı yaşamadınız inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?