Hamileligi boyunca coraspin kullananlar kaçıncı haftada bıraktınız?

Canım bende iğne ve coraspirin kullanıyordum 12 nci haftada lekelenme olunca doktorum hapı kesti iğneye devam ettim..hap iğnenin etkisini artırıyor dedi..hala iğne oluyorm..doktor doğumdan bir gün önce bırakman yeterli dedi tabi normal doğum görünüyor zamanını bilmiyoruz..onun için sancın olursa acil gel kontrol ol doğum değilse iğneni vurursun dedi

Bunu doktora bende soracagim igne olayini canim ama korkuyorum kizcak diye :/ coraspini biraktiriyorsa igne baslasin madem.cok acitiyor mu igne?

Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.

Allah bağışlasın size evlatlarınızı. Bu pkoyuda kimseye vermesin bende 18 evlendim 22 ye girecem. Herkes erken daha olur diyor sıkıntının farkında olan yok. Allah büyüktür diyorum bende inşaallah herkese nasip eder benide unutmaz

Rabbim saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah allahım gönlüne göre versin

Bunu doktora bende soracagim igne olayini canim ama korkuyorum kizcak diye :/ coraspini biraktiriyorsa igne baslasin madem.cok acitiyor mu igne?
Ben hala göbekten yapıyorum kolumdan çok acıyor etim sert olduğu için sanırım..en fazla bir haftaya alışıyorsun merak etme :) en azından için rahat olacak

Amin allaj razı olsun onu çeken bilir canım insanlarin varmi birşey niye yapmıyor sunuz vs soruları beni deli ederdi aglardim hamile gormek istemezdim bebek magzalarina görmek istemzdim eşim le hamile birini gorsel esimin iç geçir digini görsem o gün göz yaslarimi tutamazdim onu ceken bilir canım ama olucal merak etme biraz daha zor kaliyoruz yumurta her ay duzenli buyumedigi için ama mutlaka denk geliyor en kısa zamandq denk gelir inşallah esimin siperm değerleri düşmüştü 5 milyon canli onun da yok ileri yok gerisi baya vahimdi ama bak rabbim nasip edince tedavisiz oldu normalde mayis ayinda doktora gidip tedaviye başlayacakim sende en kısa zamanda hamile kal inşallah ol dersedersen olur yarabbim ol emrini ver yarabbim evladi hakkinda hayırlı kilsib insallh

Aynen kendini bilmezler çok. Bende en çok eşim için istiyorum çünkü çocuklara aşık. Biz ikimizde çok ağladık. Hamileyim dediğimde ağlamaya başladı sevinçten. Sonra dış gebelik dediler ve kürtaj olacaktım. Ben ameliyathaneye giderken arkamızdan ağladı. Allah ım kimsenin kucağını boş koymasın. Sadece kk da kim bilir kaç kişiyiz sabırla o günü bekleyen.

Benim akrabamda 4 tane var rabbim en kısa zamanda hayirlosiyla sevindirsin inşallah

Merhaba ben de ayni dertten kafayi yiyecektim.36 haftalik hamileyim.hem corasprin hem de igne kullaniyorum.doktorum erken dogum riskim var diye 34.haftada biraktirdi.igne devam.icim hic rahat degil.cunku normalde doktorum doguma 5 gun kala birakacaz demisti corasprini.

Al benden de o kadar.ama Allahin izniyle birsey olmaz çünkü iğne kullaniyorsun.o yeterli gelecektir bence.ben napicami sapitmis vaziyetteyim.etrafinda ki kullananlara hic sordun mu kacinci haftada birakmislar?

Al benden de o kadar.ama Allahin izniyle birsey olmaz çünkü iğne kullaniyorsun.o yeterli gelecektir bence.ben napicami sapitmis vaziyetteyim.etrafinda ki kullananlara hic sordun mu kacinci haftada birakmislar?

Mrblar benimde 32. Haftada doktor bırakmamı söyledi. Bende sizin gibi endişeliyim bıraktığım için. Siz iğne falan kullandınız mı. Bıraktıktan sonra bi sıkıntı yaşamadınız inşallah?

Mrblar benimde 32. Haftada doktor bırakmamı söyledi. Bende sizin gibi endişeliyim bıraktığım için. Siz iğne falan kullandınız mı. Bıraktıktan sonra bi sıkıntı yaşamadınız inşallah?
Hayır bıraktıktan sonra sıkıntı yaşamadım.iğne de kullanmadım ben.sadece coraspin.doktor 32.haftada bırak demişti.ama ben doktoru dinlemeyip 35+4 de bırakmıştım.pimpiriklik cahillik işte.bıraktıktan sonra aradan 1 ay geçmesine rağmen Doğumda cok kan kaybettim.doktorum kızmıştı anlamıştı 32 de bırakmadığımı.cok pişman oldum.çunku coraspinin etkisi kandan uzun bir süre gitmiyor.doktorunuzu dinleyin mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…