Hamileliği geç belli olan var mı

Herşeye hazırlıklı olmak lazım 3 senedir uğraşıyorum her ay bir umutla olucak gözüyle bekliyorum ama yerini hayal kırıklığına bırakıyor, sizde her ihtimale karşı hazırlıklı olun bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur Allah'tan ümit kesilmez tevekkül etmek lazım umarım güzel haberini verirsin 😍🤲🏻
Rabbim isteyen herkese nasip etsin tabi hayırlı güzel zamanda ama çok etkilendim bu ay . Daha acemi ve yeniyim sanırım ondan 😆 bir de ben biraz pimpiriğim bu konularda sağlık tahlil konularında sabırsızlık işte . Siz 3 senedir bir tedavi felan aldınız mı Rabbim bir an önce bebişinizle kavuşmanızı nasip etsin

Rabbim isteyen herkese nasip etsin tabi hayırlı güzel zamanda ama çok etkilendim bu ay . Daha acemi ve yeniyim sanırım ondan 😆 bir de ben biraz pimpiriğim bu konularda sağlık tahlil konularında sabırsızlık işte . Siz 3 senedir bir tedavi felan aldınız mı Rabbim bir an önce bebişinizle kavuşmanızı nasip etsin
İlk zamanlar o heyecan oluyor ki ben 3 senedir her ay aynı heyecanla bekliyorum öyle düşün 🤗 tabiki bir çok doktora çıktım eşimde ve kendimde herhangi bir sorun görünmüyor amh 4.86 ama yumurta kalitem düşük sanırım onun içinde bir çok takviye ve kürler, hacematlar yaptırsam da nasip olmadı rahîm filmi çekildim tüplerim de açık herhangi bir sorun çıkmadı smar testi yapıldı herhangi bir sorun görünmedi, benim geçen sene boş gebeliğim oldu o zamandan beride hamile kalmıyorum Zaten famera+çatlatma iğnesi denedim tutmadı tek famera kullandım olmadı doktorum sebepsiz İnterfilite tanısı koydu aşılamaya geçmek istedi ama ben yanaşmamıştım artık düşünmeye başladım yavaştan

İlk zamanlar o heyecan oluyor ki ben 3 senedir her ay aynı heyecanla bekliyorum öyle düşün 🤗 tabiki bir çok doktora çıktım eşimde ve kendimde herhangi bir sorun görünmüyor amh 4.86 ama yumurta kalitem düşük sanırım onun içinde bir çok takviye ve kürler, hacematlar yaptırsam da nasip olmadı rahîm filmi çekildim tüplerim de açık herhangi bir sorun çıkmadı smar testi yapıldı herhangi bir sorun görünmedi, benim geçen sene boş gebeliğim oldu o zamandan beride hamile kalmıyorum Zaten famera+çatlatma iğnesi denedim tutmadı tek famera kullandım olmadı doktorum sebepsiz İnterfilite tanısı koydu aşılamaya geçmek istedi ama ben yanaşmamıştım artık düşünmeye başladım yavaştan
Çok geçmiş olsun 💕 Rabbim çaresiz dert vermesin bence de doktorunuzun önerisini dinleyin Rabbim gönlünüze göre versin 💓

Çok geçmiş olsun 💕 Rabbim çaresiz dert vermesin bence de doktorunuzun önerisini dinleyin Rabbim gönlünüze göre versin 💓
Teşekkür ederim aminn 🤲🏻 Allah herkesin gönlüne göre versin kimseye evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🤲🏻 ♥️

2 aydır korunmuyorum . Bu ay adetim 4-5 gün geciktiğinde kan testi verdim 0.2 çıktı . Ama hala adet olamıyorum 8 gün gecikti . Kasıklarımda özellikle solda batma var . Mide yanmam var . Başım bir kaç kere döndü ama adet olamadığımdan mı neyden bilmiyorum . Bu şekilde hamileliği geç belli olan oldu mu ? Yoksa gebe değil miyimdir ?
Benim düşükte adete 1 gün kala kanda negatif 16. Gün pozitif çıktı ama soğan suyu içtim ve 2 tane miğde koruyucusu kullandım o yüzden düşük yaptım

Benim düşükte adete 1 gün kala kanda negatif 16. Gün pozitif çıktı ama soğan suyu içtim ve 2 tane miğde koruyucusu kullandım o yüzden düşük yaptım
16.güne kadar hiç test yapmışmıydınız peki , çok geçmiş olsun ☹️

o arada hiç test yaptırdınız mı gecikmenin 1. Haftası felan
Yaptım negatif çıktı bende demekki yok dedim hastaneye gitmeden 5 gün öncesi karnıma adet olcakmisim gibi ağrı girdi bende kesin şuan oldum dedim hep bende adetim sökulsun diye soğan suyu içtim ondan 2 hafta önce hastaydım diye miğde koruyucusu kullandım

Yüzüm tuhaf sivilceler doldu midem bulanıyor asla zeytinyağı koklayamıyorum ve çok hassaslaştım acaba bize ne oluyor tuhaf bir heyecan

başkalarında da mı varmış gecikmeee
Bende de gecikme var. Aslında hep düzenli olur Adetim. Bu Ay nedense tam bir Hafta geciktim…

2 aydır korunmuyorum . Bu ay adetim 4-5 gün geciktiğinde kan testi verdim 0.2 çıktı . Ama hala adet olamıyorum 8 gün gecikti . Kasıklarımda özellikle solda batma var . Mide yanmam var . Başım bir kaç kere döndü ama adet olamadığımdan mı neyden bilmiyorum . Bu şekilde hamileliği geç belli olan oldu mu ? Yoksa gebe değil miyimdir ?
Ya umut vermek gibi olmasın ama benim kızımda ilk çocuk olduğu için çok istiyordum hemen hamile kalmayı adetim 20 gün geçti sonra testte çıktı ve ben her iki günde bir yapmama rağmen çıkmıyordu testte tabi Rabbim daha iyisini bilir inşallah sende hamilesindir ❤️🫶🏻

Ya umut vermek gibi olmasın ama benim kızımda ilk çocuk olduğu için çok istiyordum hemen hamile kalmayı adetim 20 gün geçti sonra testte çıktı ve ben her iki günde bir yapmama rağmen çıkmıyordu testte tabi Rabbim daha iyisini bilir inşallah sende hamilesindir ❤️🫶🏻
Değilim 🥹

Canım hamileliği ilk düşündüğümüz aylarda düzensizlik gecikmeler çok oluyor bu belki vucuda farklı bir sıvı girdiğinden belki de psikolojik olarak oluyor bilmiyorum sonuçta bir beklentide oluyorsun artık o yüzden testte negatif çıkıyorsa adetini bekle bende 2 buçuk yıldır deniyorum ilk zamanlar ya da ara ara gecikemlerim oluyor muhakkak oda psikolojik olarak oluyo

Ayy aynı durumdayız aynıııı tek fark benim 12 gün gecikmem olması, 2 gün önce tansiyonum düştü baş dönmesi yaşadım ve birden iltihaplı sivilceler bastı yüzümü bugünde hafifte olsa mide bulantım oluyor ,adet ağrısı yaşıyorum ama gelen giden de olmuyor test yapıyorum negatif bu ay herkeste gecikme var sanırım mevsimsel
Kızlar merhaba adet oldunuz mu acaba sonucunuz nedir bende 8. Gün gecikmemin ilk defa bu kadar geciktim testim negatif

Back
X