Gebeliğe Hazırlık HAMİLELİĞİ HIZLANDIRICI İLAÇLAR ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

DURU_SU_3333

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
359
199
103
32
Kızlar Merhaba. Biz eşimle 3-4 defadır çocuk deniyoruz olmuyor. Ben de belki bi sıkıntı vardır diye doktora kontrole gittim eşim sürekli yanımda olmadığı için düzensizlikten olmuyor dedi doktor. istersen hamileliği hızlandırıcı bişeyler yazarım dedi ama tabi bir sonraki kontrolden sonra. Daha önce bu tarz bi ilaç kullanan var mı ? Bu hamileliği hızlandıran ilaçların zararları var mı ?

hamileliği hızlandırıcı ilaç olsa bu sitenin girişine tabelasını asarlardı :)))) doktorunuzun neyden bahsettiğini anlayamadım, yumurta çatlatma iğnesi olabilir mesela ama bunun türevleri o kadar çok ve o kadar farklı sorunlar veya yöntemler varki bu dediğinizden tam olarak bir şey anlaşılmıyor üzgünüm

Doktorum bana o şekilde dediği için ben de anlamadım açıkcası :) o an sormakta hiç aklıma gelmemişti. en iyisi bu cevabı kendinden öğrenmek olacak demekki. teşekkürler cevabınız için.

Belki de o 3 4 kez dediginiz sey hic yumurtlamaya denk gelmedi .O pat diye hamile kalma olayi genelde filmlerde oluyor .Cok nadir olarak insanlar tek seferde hamile kaliyor .Sahsen ben 1 sene uğraştım .Yillarca ugrasan var .Bir hastaliginiz yoksa bunu sorun olarak görüp ilac arayisina girmeyin .Once duzene oturtmaya çalışın. Esinizin surekli yaninda olmadigini soylemissiniz ama ovulasyon testi kullanıp yumurtlama gunlerinde bir araya gelmeye calisabilirsiniz.

Doğru söylüyorsunuz. Çevremde de var yıllarca deneyip olmayan. Ben de bu sebepten dolayı korktum bir sorun varsa önceden belli olsun diye. Tabi ilaç hiç düşün memiştim tabi doktorum kendisi söyledi. Ama dediğiniz gibi her şey düzene oturursa belki bi soru. Kalmaz diye düşünüyorum. Fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Evet banada bu ilacı verdi yumurtaliklarimda hiç bir sorun yok eşim 4ay önce varikosel amaliyati oldu oda tekrar sperm testi yaptırdı hersey super dedi doktor benim yaş 37 olduğu için bu yaşlarda gebelik oranı düşüyormuş sigaram yok hiçbir alerjik yada ilaç kullanışlıgim bile yok 1yildir hamile kalamadim bende muayene olayım dedim bunu önerdi suan içiyorum yani arkadaşlar yumurtaliginda hiçbir sorun olmayana hamilelik öncesi kullandığıp erken hamile kalma şansımız oluyor

Bu arada Birtane de kizim var 9 yaşında benimde cenazeler üst üste gelince stres filan oldu birazda bunlar tetikledi haftaya cuma kontrol umarım hamile kalma şansım yüksek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…