Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamen kafadan da aramaz ki insan ilişkiye girdiginde sonrasında hic mi aklına gelmez ki yada adetin yaklasinca flnHiç bir sorun olmamasına rağmen 3 yıl bekledik . Sonunda aşılamaya başlayacaktık ama vazgeçtik . Tamam dedik olmayacak çocuğumuz 2 kişilik bir aile olacağız bu hayatta . O ay hamile kaldığımı öğrendim . Bir sorun yoksa tamamen stres ve psikolojik bence
Ya elbet olucaktir ama banada sanki kalamicak misin gibi geliyo ama kimler kimler kaliyo senin çocuğun olmaz dedikleri haldebenn de hamile kalamiyorum ama bunu kafadan atmak, stres yapmamak imkansiz geliyor bana
Tamam artık düşünmeyeyim diyorum ama yolda bir hamile görsem ben asla bu durumu yasayamayacak miyim başlıyorum iç çekmeye
![]()
Valla her ay bekleyip olmayınca öyle bi atılıyor ki kafadanTamamen kafadan da aramaz ki insan ilişkiye girdiginde sonrasında hic mi aklına gelmez ki yada adetin yaklasinca fln
Allahın isine bak iste oda tam yumurtladigin zamanlara demk gelmiş demekkiBende herşey normal olmasına rağmen 13. Ayda hamile kalabilmiştim.
O ay işe girdiğim için sayılı ilişki olmuştu kesin tutmaz gözüyle bakıyordum.
Hatta adetim gecikmesine rağmen hala olmaz diyordum buradaki arkadaşlar gaza getirince yapmıştım ve evet o ay kafaya takmayınca olmuştu.
Vay be ne kadar güzel ya darısı banada olur inşallah bende 9 aydır kalamadım pko var bende bu ayda klomen ve catlatma iğnesi denedik bugun hastalandım acaba bi süre kendi haline mi bıraksam diye düşünüyodumTabiki psikolojinin kafaya takmamanın çok etkisi var cnm .ama ne yazık ki bazen bu elde olmuyor .bende dört ay klomen bir ay gonal f kullandım. Gebelik olmadı .gonal f ten sonra ki ay iğne ilaç doktor falan hiç birine başvurmadım.ve bende yumurta tembelliği vardı kendiliğinden hamile kalmak bnm gözümde hayaldi .ama ben o ay hamile kaldım.tabi doktorum iğnelerim altı ay etkisi olduğunu söyledi ama görünürde o ay kendiliğinden oldu işte![]()
Yani hic aklına fln gelmedi mi mesela ilişkide yada adet gününü beklerken fln nasil kafayı dagitiyosunuzTabiki psikolojinin kafaya takmamanın çok etkisi var cnm .ama ne yazık ki bazen bu elde olmuyor .bende dört ay klomen bir ay gonal f kullandım. Gebelik olmadı .gonal f ten sonra ki ay iğne ilaç doktor falan hiç birine başvurmadım.ve bende yumurta tembelliği vardı kendiliğinden hamile kalmak bnm gözümde hayaldi .ama ben o ay hamile kaldım.tabi doktorum iğnelerim altı ay etkisi olduğunu söyledi ama görünürde o ay kendiliğinden oldu işte![]()
Demek kiAllahın isine bak iste oda tam yumurtladigin zamanlara demk gelmiş demekki
Ben anlamadım sizin durumu . Hamilelik takvimi eklemişsiniz 2 haftalık tuttu mu tutmadı mı emin değilsiniz .Hamile misiniz değil misinizDemek ki
Bu ayda tek bir deneme oldu. Tam yumurtlama zamanında. Sonrasında şehir dışına çıkmamız gerekti öylelikle hiç düşünemedim öyle denk geldi. Bakalım tuttu mu tutmadı mı..
Sanırım bu ilk aydan tutarsa ilkinin tamamen stresten olmadığını kesinleştirmiş olacağım kendi çapımda :)
Banada kafana takma diyenler oldu çok sinirleniyordum nasıl takılmaz ki kafaya diye.
Ama emin ol yardımcı olabilmek amacıyla deniliyor. Tatil olur, iş, farklı birşey olur.. Mutlaka değerlendir ana odaklan. Vakti zamanı geldiğinde olur inşallah![]()
Yani umudum yoktu çünkü o ay ilaç almadım doktora gitmedim yumurta takibi olmadı .tabiki ilişki esnasında az da olsa dikkat ediyordum ama kesinlikle umudum yoktu.adetim iki gün geçti ama bazen ilaçlar dolayısıyla günüm değişebiliyordu diye adet olacağım diye bekliyordum hatta adetime yakın ilişkiden sonra hemen duş aldığım oldu.arkadasımın ısrarıyla ilk kez gebelik testi yaptım çünkü yine olmayacak diye hiç üzülmemek ardına test yapmıyordum.Yani hic aklına fln gelmedi mi mesela ilişkide yada adet gününü beklerken fln nasil kafayı dagitiyosunuz
2. Gebeliğim olacak eğer olursa bu.Ben anlamadım sizin durumu . Hamilelik takvimi eklemişsiniz 2 haftalık tuttu mu tutmadı mı emin değilsiniz .Hamile misiniz değil misiniz
Cnm bak doktorum şunu söylüyordu hep hatta tüm doktorlar diyor bunu bu kullandığın ilaçlar tedaviler vs ancak altı Aydan sonra şansını arttırıyor diyorlardı hep.Vay be ne kadar güzel ya darısı banada olur inşallah bende 9 aydır kalamadım pko var bende bu ayda klomen ve catlatma iğnesi denedik bugun hastalandım acaba bi süre kendi haline mi bıraksam diye düşünüyodum
Tedavi görünce daha çok stres oluyor bende bu ay kendimi çok hazırlamıştım mesela bide calisiyorum surekli kontrole gitmekte zor oluyorCnm bak doktorum şunu söylüyordu hep hatta tüm doktorlar diyor bunu bu kullandığın ilaçlar tedaviler vs ancak altı Aydan sonra şansını arttırıyor diyorlardı hep.
Evet tedavi süreci de zor Tabiki ama bu süreç birazda sabır gerektiriyor .hiç beklemediğin bir anda olur genelde .ve bende çok özenirdim hiç beklemediği anda hamile kalanlara .ve çok şükür de öyle oldu.dilerim seninde en kısa zamanda bu hayalin gerçekleşirTedavi görünce daha çok stres oluyor bende bu ay kendimi çok hazırlamıştım mesela bide calisiyorum surekli kontrole gitmekte zor oluyor![]()