- 9 Haziran 2020
- 130
- 61
- 48
- 35
- Konu Sahibi Elif eylulcuk
-
Çok çok erken ben reglime iki gün kala negatifi regl günü Cook silik çizgiyle pozitif gördüm gönlünüzce olsunSelam arkadaşlar adetime dokuz gün var erken değil de normal gebelik testinde çıkar mı sizce? Çünkü benim hassas gebelik testinde çıkmıyor kızım da çıkmamıştı yani. Siz ne zaman ogrendiniz mesela hamile olduğunuzu
Daha erken canim bn 1 gun gecmisti yaptimSelam arkadaşlar adetime dokuz gün var erken değil de normal gebelik testinde çıkar mı sizce? Çünkü benim hassas gebelik testinde çıkmıyor kızım da çıkmamıştı yani. Siz ne zaman ogrendiniz mesela hamile olduğunuzu
Ay ama bekleyemiyorum negatif göreceğime eminim ama içimdeki ses bı yap diyorÇok çok erken ben reglime iki gün kala negatifi regl günü Cook silik çizgiyle pozitif gördüm gönlünüzce olsun
Ah ah bir de beklesem ne güzel olacak negatif çıkacak eminim ama ah o dürtüler. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen adetim bir gun gecti ertesi gun sabah test yaptim iki cizgi netti kana baktirdim ogun yuksekti deger. Adetiniz gecikince yapin bence
Ah bir de bekleyebilsemDaha erken canim bn 1 gun gecmisti yaptim
Canımsın yorulmayacagin şekilde olsun benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şu anda kanama ile uğraşıyorum ondan hep diyorum sağlıkla nasip olsunAy ama bekleyemiyorum negatif göreceğime eminim ama içimdeki ses bı yap diyor
Dua edin bekleyebileyimBen adetim bir gun gecti ertesi gun sabah test yaptim iki cizgi netti kana baktirdim ogun yuksekti deger. Adetiniz gecikince yapin bence
Ayy çok üzüldüm Rabbim sağlıkla sıhhatli şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimCanımsın yorulmayacagin şekilde olsun benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şu anda kanama ile uğraşıyorum ondan hep diyorum sağlıkla nasip olsun
Uc ay denedik biz kafaniza takinca olmuyor gercekten. Vucudunuzu dinlemeyin. Yumurtlama gunlerinj degerlendirin sonra aklinizdan cikartin. Cunku insan cok stres oluyor gunler gecmiyor. 3 ay baktim bende olmuyor herhalde tuplerim falan tikali diye hic onemsemedim. Ne zaman vazgectim o zaman hamile kaldim. Psikoloji gercekten onemli. Insallah allah isteyen herkese nasip eder. AminnAh ah bir de beklesem ne güzel olacak negatif çıkacak eminim ama ah o dürtüler. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım benim epeyi sıkıntılı geçiyor bu ara herşey kafam da hep hamilelik sorusu ah bir de aklımdan çıksa ne güzel olurduUc ay denedik biz kafaniza takinca olmuyor gercekten. Vucudunuzu dinlemeyin. Yumurtlama gunlerinj degerlendirin sonra aklinizdan cikartin. Cunku insan cok stres oluyor gunler gecmiyor. 3 ay baktim bende olmuyor herhalde tuplerim falan tikali diye hic onemsemedim. Ne zaman vazgectim o zaman hamile kaldim. Psikoloji gercekten onemli. Insallah allah isteyen herkese nasip eder. Aminn
Bnde senin gbiydim kuzum valla bekleeAh bir de bekleyebilsem
Tamam beklicem insallahBnde senin gbiydim kuzum valla beklee
Adete 9 gün çok erken ...idrar testiyle bakacaksaniz adetinizin bıkac gün gecikmesini bekleyin .ama en garanti kan testi kan testini adete 2 gün kalada yaptirabilirsinizSelam arkadaşlar adetime dokuz gün var erken değil de normal gebelik testinde çıkar mı sizce? Çünkü benim hassas gebelik testinde çıkmıyor kızım da çıkmamıştı yani. Siz ne zaman ogrendiniz mesela hamile olduğunuzu
Yapmadım ama yapasim var inanın ki kan versem peki sekiz gün var bugünAdete 9 gün çok erken ...idrar testiyle bakacaksaniz adetinizin bıkac gün gecikmesini bekleyin .ama en garanti kan testi kan testini adete 2 gün kalada yaptirabilirsiniz
Sekiz gün kala kanda cikarmi çok emin değilim ben gebeliklerimi hep adetten 3 gün sonra öğrendim ..bence iki üç gün daha bekleyin sonra kan verinYapmadım ama yapasim var inanın ki kan versem peki sekiz gün var bugün
Canım inanki bilmiyorum üç gün kaldı adete kafamdan sildim attım bekliyorum oyleceCanim hamilemisin
Belli olmasi lazim dgilmi kizCanım inanki bilmiyorum üç gün kaldı adete kafamdan sildim attım bekliyorum oylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?