Hamileliği ne zaman öğrendiniz

Elif eylulcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
130
61
48
35
Selam arkadaşlar adetime dokuz gün var erken değil de normal gebelik testinde çıkar mı sizce? Çünkü benim hassas gebelik testinde çıkmıyor kızım da çıkmamıştı yani. Siz ne zaman ogrendiniz mesela hamile olduğunuzu

Çok çok erken ben reglime iki gün kala negatifi regl günü Cook silik çizgiyle pozitif gördüm gönlünüzce olsun

Daha erken canim bn 1 gun gecmisti yaptim

Ben adetim bir gun gecti ertesi gun sabah test yaptim iki cizgi netti kana baktirdim ogun yuksekti deger. Adetiniz gecikince yapin bence

Ben adetim bir gun gecti ertesi gun sabah test yaptim iki cizgi netti kana baktirdim ogun yuksekti deger. Adetiniz gecikince yapin bence
Ah ah bir de beklesem ne güzel olacak negatif çıkacak eminim ama ah o dürtüler. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ah ah bir de beklesem ne güzel olacak negatif çıkacak eminim ama ah o dürtüler. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Uc ay denedik biz kafaniza takinca olmuyor gercekten. Vucudunuzu dinlemeyin. Yumurtlama gunlerinj degerlendirin sonra aklinizdan cikartin. Cunku insan cok stres oluyor gunler gecmiyor. 3 ay baktim bende olmuyor herhalde tuplerim falan tikali diye hic onemsemedim. Ne zaman vazgectim o zaman hamile kaldim. Psikoloji gercekten onemli. Insallah allah isteyen herkese nasip eder. Aminn

Amin canım benim epeyi sıkıntılı geçiyor bu ara herşey kafam da hep hamilelik sorusu ah bir de aklımdan çıksa ne güzel olurdu

Adete 9 gün çok erken ...idrar testiyle bakacaksaniz adetinizin bıkac gün gecikmesini bekleyin .ama en garanti kan testi kan testini adete 2 gün kalada yaptirabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…