hamileliğim cok kısa sürdü

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
323
adetime iki gün kala kan testi yaptım sonuc 11.8 cıktı dr hamilesinde diyemem değilsinde diyemem dedi ne demekse?adetten snra gel bidaha kan testi yapalım dedi yaptık ve sonuc negatif cıktı.sizce neden?

evet adet oldum.ki adetten iki gun once yaptım pozıtıf adetın bıtsın gel dedi doktr gıttım test yaptım sonuc negatif

evet adet oldum.ki adetten iki gun once yaptım pozıtıf adetın bıtsın gel dedi doktr gıttım test yaptım sonuc negatif
adet olduysanız gebelik söz konusu değildir zaten. kimyasal gebelik olabilir belki ama adete yakın kanda hcg değerini yükselten başka bir şey olabilir mi bilmiyorum

adet zamanlari bhcg yukselir deger 15 den azsa gebelik var denmez zaten benim 45 oldugu halde doktor iki gun sonra bi daha yapalim emin olalim demisti hakkinizda hayirlisi insallah

hıı
adet zamanlari bhcg yukselir deger 15 den azsa gebelik var denmez zaten benim 45 oldugu halde doktor iki gun sonra bi daha yapalim emin olalim demisti hakkinizda hayirlisi insallah
hııı anladm bnde kaç kişiye sordum adetle bi ilgisi var mı die kımse bilmiodu.o zaman adettendr.sonuc pozıtıf cıktı dıger gun adet oldum işte.

hıı

hııı anladm bnde kaç kişiye sordum adetle bi ilgisi var mı die kımse bilmiodu.o zaman adettendr.sonuc pozıtıf cıktı dıger gun adet oldum işte.

muhakkak ondandir cunku adet gunun gecince bile dogru sonucu alamazsin diye doktorum bana adet tarihinden bi hafta sonra kan testi yap demisti doktorum da fakultede docent

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…