Hamileliğim çok zor geçiyor:((

saadet82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
34
1
96
İstanbul
Herkese merhaba anneler ve anne adayları.Ben 5 haftalık hamileyim aşırı derecede bulantılarım,böbreklerimde h geçmeyen bi ağrı baş dönmesi var.Yerimden bile kalkamıyorum,Her türlü ses rahatsız ediyor.Sürekli ağlıyorum.Çok zor geçiyor.Nasıl dayanıvam bilmiyorum.Benimle aynı durumda olanlar varmı arkadaşlar bunlar normalmi.Yorumlarınızı bekliyorum.

Şu dönem de bunları yaşamanız çok normal hepimiz bu süreçten geçtik geçmeye çalıştık..
Bol bol sıvı tüketmeyi ve sabır çekmeyi deneyin..
İnanın hareketlerini hissetmeye başladığınız da sen herşeye bedelmişsin diyeceksiniz. :KK51:
Kendinizi zorlamayın birşeyler yemeye.. Canınız ne isterse onu yiyin ve bırakın..
İlk 3 ay bebek sizden beslenmediği için rahat etmeye çalışın..

Herkese merhaba anneler ve anne adayları.Ben 5 haftalık hamileyim aşırı derecede bulantılarım,böbreklerimde h geçmeyen bi ağrı baş dönmesi var.Yerimden bile kalkamıyorum,Her türlü ses rahatsız ediyor.Sürekli ağlıyorum.Çok zor geçiyor.Nasıl dayanıvam bilmiyorum.Benimle aynı durumda olanlar varmı arkadaşlar bunlar normalmi.Yorumlarınızı bekliyorum.
ilk 3 aylık dönemimde bnde çok sıkıntılar yaşadım çalışıyordum sürekli uyumak istiyordum her müsait yerde uyuyordum mide bulantılırımı hatırlamak istemiyorum şu an bebeişim karnımda oynuyor çekilen çile kutsal yani

rahat olmaya çalış bol bol uyu dinlen hiçbirşey yapma yemek yemeye zorlama kendisi ama bol bol sıvını tüket ne olursa olsun

Teşekkürler sevgili anne adayları umarım bende o güzel duyguları hissedicem ve hepsini unutucam.Bende çalışıyorum o yüzdende çok zorlanıyorum.Rabbim hepimize yardım etsin.Sağlıkla kucağınıza alın sizlerde inşallah..

Ilk üç ay ben de çok zorlandım. Bulanti halsizlik çok zor. Ama geciyor çok şükür. Sabret bebişini düşün hele usgde onun şekillendigini gördükten sonra tüm sıkıntıların geçiyor.

Allah yardımcın olsun

Bulantilar falan normalde bobrek agrinizi hafife almayin, enfeksiyon olabilir buda bebek icin tehlikeli .. Ilk uc ay mide bulantisi kusma ile birlikte bobrek ve idrar enfeksiyonundan cok cektim.. Dr gorunmenizi tavsiye ederim ..
Saglikla gelsin bebislerimiz

Ilk üç ay ben de çok zorlandım. Bulanti halsizlik çok zor. Ama geciyor çok şükür. Sabret bebişini düşün hele usgde onun şekillendigini gördükten sonra tüm sıkıntıların geçiyor.

Allah yardımcın olsun
Bende aynı durumdayım çok zor. Geçiyor bulantı igrenme tansıyonum düşüyor Allah yardımcımız olsun

benım yenı yenı gectı
hep acıllık oldum serum falan
hergun kesıntısız bayıldım ustune bıde yuksek tansıyon cıktı
17-14 den asagı pek dusuremedık
3 ayda 10 kılo verdım
sımdı ıyıyım zamanla gecıyor

Geçicek cnm ,inan sanki hep hamileymişim gibi hissediyorum şimdilerde ,yani az kaldı doğıuma ama ben bigaribim alıştım bu duruma sanırsam ,sabır sabır

merhaba hanımlar bende 5 haftalık hamileyim...şu an için hazır değilim derken gebe olduğumu öğrendim. 22 mayıs 2015 de evlendim. ilkden şoklandım ama şu an alışıyorum... birde çalışıyorm gözüm aklım fikrim yatağımda

ALLAH YARDIMCIN OLSUN ARKADAŞIM.NE YAZIKKİ BENİMDE ZOR GEÇİİİİİİİİYOR.İNŞ. BEBİŞLERİ KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZDA BU GÜNLERİ UNUTACAĞIZ.

Teşekkürler sevgili anne adayları umarım bende o güzel duyguları hissedicem ve hepsini unutucam.Bende çalışıyorum o yüzdende çok zorlanıyorum.Rabbim hepimize yardım etsin.Sağlıkla kucağınıza alın sizlerde inşallah..
BENİMDE ZOR GEÇİYOR.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Back
X