- 28 Ekim 2022
- 8.659
- 23.180
- 278
- 29
- Konu Sahibi Umutun Annesi
-
Maşallah canım,rabbim mutluluğunuzu bozmasıniyi akşamlar herkeze ... Bugün benim için en özel günlerden bir tanesi . Duygularım çok değişik ilk kez bu kadar mutluyum .
Sevdiklerim yanımda özellikle canım eşim.
Ailem yiğenlerim .
Eşimle tanışma hikayem 23 şubat 2021 yılında başladı . Ve 21 mart 2021 de nişanlandık. 12 temmuz 2021 de nikâhımız oldu. ☺ seda ile ufuğun hikayesini sizlede paylaşmak istedim.
Rabbim güzel gunlerini gostersin inş canım benimBugün ise ailemize yeni birisi katılıyor. Çok heyecanlıyım bildiğiniz üzere ben anne oluyorum .
Bu güne çok şükür nereden nereye geldim.
Zaman çok çabuk geçiyor
inşallah oğlum da sağ salim doğup aramıza katılacak.
Parti oldu hediyelerde geldi .
Ne kadar şanslısın,hepsi çok güzel canımHediyeler annemgil beşik almışlar bambu
Jelatinli paketli olanlar ablamlardan geldi .annem bebek örtüsü ve yastık yapmış.
HarikaBugün kü çiçeğim eşimden
Mobilyayı supriz yaptılar . Annemgilin hediyesi Çocuk odası boylece hazır . Besik karyola dolap Büyük eniştem dekarasyoncu o kurdu yerleştirdi .
MErhaba bi niyetim var hamilelerin duasi kabul olur derler. sizde hamilesiniz dua almak istiyorum . betul niyetine hayirli. es karsima cikmasi icin dua ederseniz cok mutlu olurumBugün ise ailemize yeni birisi katılıyor. Çok heyecanlıyım bildiğiniz üzere ben anne oluyorum .
Bu güne çok şükür nereden nereye geldim.
Zaman çok çabuk geçiyor
inşallah oğlum da sağ salim doğup aramıza katılacak.
Parti oldu hediyelerde geldi .
Tabi ki ederim . Allah gönlüne göre versinMErhaba bi niyetim var hamilelerin duasi kabul olur derler. sizde hamilesiniz dua almak istiyorum . betul niyetine hayirli. es karsima cikmasi icin dua ederseniz cok mutlu olurum
Teşekkür ederimSağlıkla kavuşun Umut’unuza
Çok sağolMaşallah canım,rabbim mutluluğunuzu bozmasınsağlıkla evladınızi kucaginiza alın inş mutluluklar yuvanizda
AminAllah bozmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?